• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرستادن عکسهای اس ام اس رنگی با استفاده از موتورولا

amin_pro

Registered User
لایک‌ها
0
ایا راسته که می گن می شه با موتورولا اسم اس با عکسهای رنگی فرستاد ؟
اگه می شه ایا تو ایران هم کار می ده ؟
لطفا جواب بدید .
ممنون می شم .:) :cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از amin_pro :
ایا راسته که می گن می شه با موتورولا اسم اس با عکسهای رنگی فرستاد ؟
اگه می شه ایا تو ایران هم کار می ده ؟
لطفا جواب بدید .
ممنون می شم .:) :cool:

چرا نمي شه خوبم ميشه :) شما با موتورولا ميتونيد انيميشن هاي متحرك رنگي بفرستيد :)
ولي قضيه چيه :
براي من اينطور اتفاق افتاد كه يكي از دوستانم با سوني اريكسون يه دونه از انيميشنهائي كه براش فرستاده بودن براي من فور وارد كرد و جالب اين بود كه من انيميشني متفاوت با اون چيزي كه توي گوشي دوستم بود مواجه شدم و كلي تعجب ما رو بر انگيخت .
عاقبت فهميديم قضيه از اين قراره كه شما ميتونيد اين انيميشن رو بفرستيد منتها در گوشي طرف مقابل كه معمولا انيميشنها ئي در حافظه خود دارند بايد انيميشني با همين نام باشه در نتيجه متناظر اين رو گوشي طرف نمايش داده ميشه :D
مثلا شما انيميشن crying يا گريه كردن رو بفرستيد ( با موتورولا ) در سوني اريكسون يه انيميشني با همين نام وجود داره ولي قيافه انيميشن يه چيز ديگست و لي چون سيستم گوشي كد رو ميخونه همون انيميشن داخل گوشي رو يعني با چهره ديگه نشون ميده :D
فوق العاده چيز جالبيه من براي دوستم كه سوني اريكسون k750 داشت فرستادم و جواب داد ;)
روش اينه كه ميريد تو اس ام اس و بعدش اينسرت رو ميزنيد و بعد انيميشن ... بعد از انيميشنهاي موجود يكي رو تو محيط اس ام اس اينسرت ميكنيد و تمام ;)

فلسفه اينكار دقيقا عين يا هو مسنجر و شكلكهاي اونه دوستان شما بدين دليل ميتونند اين شكلكها رو ببينند چون اين شكلكها در پوشه اي در فولدر مسنجرشون تعريف شده و در حقيقت اين شكلكها تابع كد ارسالي هستند حالا شما اين شكلكها را عوض كنيد و با همون نام طبيعتا باز به نمايش گذاشته ميشوند ولي اينبار به شكل جديد چون تابع نام و كد ارسالي هستند

بالا