ببین دو حالت داره یا اینکه شما یه paper اکادمیک میخوای برای یه کنفراس یا نشست معروف یا غیر معروف بفرستی که البته بیشتر مربوط به دانشگاهای معتبر دنیا میشه اونجا paper شما مطرح بشه و اگه بخوای میتونی بری اونجا دفاعم ازش بکنی که البته این کار اصلا راحتی نیست و معمولا دانشجوهای دانشگاهایی مثل شریف , تهران , امیر کبیر paper میدن که رزومشون خوب بشه و اگه خواستن برای یه دانشگاه خارجی بورس بگیرن بهتر بهشون پذیرش میدن مثلا اگه بفهمن شما یه مقاله یا چند تا مقاله داشتی که مثلا در این کنفراس که انقدرم اعتبار داشته مطرح شده معمولا در کنار معدل بالا paper دادن هم باعث قویتر شدن رزومت میشه البته این بیشتر برای دانشجوهای فوق هست .اینم بگم که توی اون کنفرانسها یه هیئتی وجود داره از استادهای خفن اون دانشگاه که مربوط به اون رشته میشن که میشنن مقاله ها رو بررسی میکنن و اگه درست حسابی باشه و بدرد بخوره در اخر کنفرانس به چاپ میرسه که البته همونطور که گفتم این راه خیلی سخته و باید مقاله شما کاملا اکادمیک و البته اون چیزی که مشخصه به زبون اینگلیسی باشه برای همین معمولا دانشجوهای تراز اول کشورن که تو این کارا هستن .در مورد مجلهایی مثل Pc world یا Pc magazine و... اونا بعید میدونم از کسی چیزی بگیرن و چاپ کنن اونا معمولا خودشون مقالاتشون رو چاپ میکنن . اگه دانشجو هستی که احتمالا هم هستی من به شما توصیه میکنم برای این کار با بهترین استادی که در ضمینه کامپیوتر داری مشورت کن یا اگه دانشجو نیستی یا اصلا دانشگاهتون استاد درست حسابی نداره شما یه دوستی اشنایی تو یکی از دانشگاهای معتبر پیدا کن بعد سعی کن از طریق اون paper رت رو به یکی از استادهای اونجا نشون بدی .منم خودم چون چندتا از دوستام که البته یا فوق میخونن یا سال 3-4 هستن تو کار paper دادن و از این جور چیزا هستن یکمی اطلاعات دارم.