• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرستادن میل با ASP

shamid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوب مشكل من اينه كه مي خواهم با asp يه mail بفرستم به سرور iis چطوري بايد اين كار رو انجام داد يعني
منظورم اينه كه چطور ميشه به iis و بدون داشتن يه سرور اين كار رو كرد :)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خود ای ای اس میل سرور داره اگه نصبش نکردی از ادد ریموو پروگرام و قسمت برنامه های ویندوز و همون جای که ای ای اس رو نصب کردی انتخاب کن و میل سرور رو نصب کن

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
خود ای ای اس میل سرور داره اگه نصبش نکردی از ادد ریموو پروگرام و قسمت برنامه های ویندوز و همون جای که ای ای اس رو نصب کردی انتخاب کن و میل سرور رو نصب کن
منظورتون ويندوز 2003 سرور هست؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فرقی نمی کنه هر ویندوزی ای ای اس داشته باشه اونم می تونه نصب کنه ولی من با سرور امتحان نکردم ولی نباید فرقی کنه

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه ويندوز 2000 فقط SMTP داره برا ميل در حالي كه POP3 هم لازمه. اما ويندوز 2003 هر دوتاش رو تو خودش داره.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از KgbCia :
آخه ويندوز 2000 فقط SMTP داره برا ميل در حالي كه POP3 هم لازمه. اما ويندوز 2003 هر دوتاش رو تو خودش داره.

بله کاملا حق با شماست در ویندوزهای معمولی فقط اس ام تی پی وجود داره

البته مونده این دوستمون با چی بخواد میل بفرسته

می تونه از CDONTS استفاده کنه که پاپ تری هم نمی خواد و همین جوری دیمی ایمیل می فرسته

shamid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب در واقع من مي خواهم هم ميل بفرستم هم ميل دريافت كنم يعني يه جورايي شبيه Yahoo Group
که یکی بتونه یه group ایجاد کنه و افراد بتونند عضو گروه بشوند
با #C و asp.net چطور میشه این کار رو کرد ؟
در ضمن من خیلی تازه کارم!!!!!!!!!!!پس کمی توضیح بیشتر بدید :)

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از shamid :
خوب در واقع من مي خواهم هم ميل بفرستم هم ميل دريافت كنم يعني يه جورايي شبيه Yahoo Group
که یکی بتونه یه group ایجاد کنه و افراد بتونند عضو گروه بشوند
با #C و asp.net چطور میشه این کار رو کرد ؟
در ضمن من خیلی تازه کارم!!!!!!!!!!!پس کمی توضیح بیشتر بدید :)
می خواهی میل هم دیافت کنی :(

من یک مدت رفتم تو مدش دیدم سخته حالا شاید net. یک روش آسون براش داشته باشه ! ;)

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از miladmovie :
می خواهی میل هم دیافت کنی :(

من یک مدت رفتم تو مدش دیدم سخته حالا شاید net. یک روش آسون براش داشته باشه ! ;)

داداش جون اگه از من مي‌شنوي دريافت ايميل با استفاده از ASP رو بي‌خيال شو چون كار از ما بهترونه. بعدشم، من كه تا حالا نديدم كسي با اي اس پي سيستم گروه بسازه. هرجا كه ديدم سيستم سيستم php بوده. تو هم اگه مي‌خواي اينجور سيستم بنويسي با پي اچ پي بنويس.
يادت نره آدرس سايتتو هم بنويسي.
--------------------------------------------------------------
هر كودكي كه متولد مي‌شود گواه آن است كه خدا هنوز هم به انسان اميد دارد... :happy:

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اي اي اس ويندوز يك ميل روت مجازي وجود دارد اين ميل روت داراي آدرس مجازي [email protected]

است يعني شما يك فرم ايميل asp رو قبل از قرار دادن در سایت می خواهید تست کنید به این آدرس میل بزنید اگر ای ای اس شما در درایو سی نصب باشد میل در این آدرس قرار میگیرد. C:\Inetpub\mailroot\Queue

به سایت من هم یک سری بزنید www.persianprogramers.somee.com

amirkarimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ams1990 :
داداش جون اگه از من مي‌شنوي دريافت ايميل با استفاده از ASP رو بي‌خيال شو چون كار از ما بهترونه. بعدشم، من كه تا حالا نديدم كسي با اي اس پي سيستم گروه بسازه. هرجا كه ديدم سيستم سيستم php بوده. تو هم اگه مي‌خواي اينجور سيستم بنويسي با پي اچ پي بنويس.
يادت نره آدرس سايتتو هم بنويسي.
--------------------------------------------------------------
هر كودكي كه متولد مي‌شود گواه آن است كه خدا هنوز هم به انسان اميد دارد... :happy:

عزيز جان ! اين كه آخه كاري نداره ! كي از ما بهترونه ؟
فقط كافيه بري محتويات كلاس SmtpMail كه توي System.Web هست رو يه نيگاه بندازي . اگر هم MSDN.NET رو داشته باشي اونتو سير تا پياز رو توضيح داده و با داشتن آدرس smtp server مورد نظرت . ظرف 3 سوت ميل بفرستي .
انقدر سخت نكنيد يه مساله رو .

فعلا خدافظ .

بالا