• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصتی برای سرمایه گذاری با سود 100 دلار ماهیانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
برای ایجاد یک فرصت شغلی به سرمایه گذاری نیاز داریم که شرایط سود و بازپرداخت وجه در زیر توضیح داده شده است:
- میزان سرمایه گذاری 1000 دلار و مدت قرارداد 8 ماهه می باشد.
- هر ماه سود شما به حساب Payza یا Liberty واریز می شود
- مدت سرمایه گذاری به صورت ماهانه و با سود 100 دلار به ازای هر ماه محاسبه می شود، که قیمت دلار با نرخ روزی که وجه از شما دریافت می شود محاسبه می شود.
- پس از پایان قرارداد 8 ماهه 1000 دلار به صورت کامل برگردانده می شود.

در صورت توافق با شرایط ذکر شده در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید و یا از طریق پیغام خصوصی بنده رو در جریان بزارید

خواهش مندم از دادن اسپم خوداری فرمائید، با تشکر

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام
1- تضمین بابت برگشت پول؟
2- امکانش هست سود پول رو به ریال برای ما پرداخت کنید؟
3- امکان سرمایه گذاری بیشتر هست؟

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
1- تضمین بابت برگشت پول؟
2- امکانش هست سود پول رو به ریال برای ما پرداخت کنید؟
3- امکان سرمایه گذاری بیشتر هست؟
سلام ، میزان ریسک شما صفر هستش و ماه به ماه ۱۰۰ دلار سودتون رو دریافت خواهید کرد . اگر تمایل دارید که به ریال دریافت کنید بر حسب همون روزی که دلار از شما دریافت شده مبلغ ریالی به شما تحویل داده خواهد شد . خیر مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری ۱۰۰۰ دلار هستش و نه بیشتر

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
توضیحات بیشتر لطف می کنید؟
توضیحات کامل در بالا داده شده دوست عزیز ، به زبان عامیانه شما ۱۰۰۰ دلار سرمایه گذاری میکنید و ماهی ۱۰۰ دلار سود از جانب ما دریافت میکنید پس از پایان ۸ ماه قرارداد ۱۰۰۰ دلار شما به شما تمام و کمال پس داده خواهد شد و شما ۸۰۰ دلار سود از ما دریافت کردید

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
سلام ، میزان ریسک شما صفر هستش و ماه به ماه ۱۰۰ دلار سودتون رو دریافت خواهید کرد . اگر تمایل دارید که به ریال دریافت کنید بر حسب همون روزی که دلار از شما دریافت شده مبلغ ریالی به شما تحویل داده خواهد شد . خیر مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری ۱۰۰۰ دلار هستش و نه بیشتر

دوست خوبم شما با چی ضمانت می کنی که مشکلی پیش نیاد

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستان اعلام آمادگی کردن که در صورت به توافق رسیدن در همین تاپیک اعلام خواهد شد

دوست خوبم شما با چی ضمانت می کنی که مشکلی پیش نیاد

همان طور که در بالا هم ذکر کردم برای ایجاد یک فرصت شغلی نیاز به یک سرمایه گذار هست . میزان ریسک شما صفر هستش و شما ماه به ماه ۱۰۰ دلار رو دریافت خواهید کرد که در همین تاپیک اعلام خواهد شد .

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
یکی از دوستان اعلام آمادگی کردن که در صورت به توافق رسیدن در همین تاپیک اعلام خواهد شد

همان طور که در بالا هم ذکر کردم برای ایجاد یک فرصت شغلی نیاز به یک سرمایه گذار هست . میزان ریسک شما صفر هستش و شما ماه به ماه ۱۰۰ دلار رو دریافت خواهید کرد که در همین تاپیک اعلام خواهد شد .

عزیز من هم همانطوری که در بالا گفتم دوباره میگم. ما که همدیگرو نمیشناسیم. شما چجوری انتظار داری که ما اطمینان کنیم. به عنوان ضمانت که اصل پول بر میگرده چی میدین؟
ریسک در مورد سوده. مشکل ما اصل پوله.شما خودت تازه عضو شدی. امتیاز هم که نداری. اعتمادسازی رو چجوری انجام میدی؟
الان فکر کنم شفاف گفتم

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز من هم همانطوری که در بالا گفتم دوباره میگم. ما که همدیگرو نمیشناسیم. شما چجوری انتظار داری که ما اطمینان کنیم. به عنوان ضمانت که اصل پول بر میگرده چی میدین؟
ریسک در مورد سوده. مشکل ما اصل پوله.شما خودت تازه عضو شدی. امتیاز هم که نداری. اعتمادسازی رو چجوری انجام میدی؟
الان فکر کنم شفاف گفتم

دوست عزیز من شرایط رو ذکر کردم اگر شما با شرایط ذکر شده موافق هستید اعلام کنید . فرمایش شما صحیح هست ما همدیگه رو نمیشناسم بنده هم تازه اینجا عضو شدم ، در مرده امتیاز بازارچه هم که خوب ان بستگی به عزیزانی داره که براشون کار انجام میدید که آیا مایل هستن امتیاز بدن یا نه . اگر به توافق رسیدیم توضیحات بیشتر هم داده خواهد شد ، ممنون از توجه شما

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
دوست عزیز من شرایط رو ذکر کردم اگر شما با شرایط ذکر شده موافق هستید اعلام کنید . فرمایش شما صحیح هست ما همدیگه رو نمیشناسم بنده هم تازه اینجا عضو شدم ، در مرده امتیاز بازارچه هم که خوب ان بستگی به عزیزانی داره که براشون کار انجام میدید که آیا مایل هستن امتیاز بدن یا نه . اگر به توافق رسیدیم توضیحات بیشتر هم داده خواهد شد ، ممنون از توجه شما

عزیز من
دوست من
برادر
شما متوجه حرف من میشی؟
آقا اگه شرایط تضمینی اوکی باشه چرا نخوام. شما هیچی در مورد تضمین نمیگی
چطور انتظار توافق داری؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
خوب نمیگیری دیگه هیچی تضمینی نیست شما رو هوا ۱۰۰۰ دلار میدی یه ایشون به خاطر این حرفشون که میگن ۱۰۰٪ تضمینی!

آخه عزیزم یعنی چی این حرف مگه تضمین به حرف زدن هست؟!
الان من به شما میگم شما ۱۰ هزار دلار بده من ماهی ۱۰۰۰ دلار تضمینی بهت میدم! ۱۰۰٪ هم تضمینی! شما میاد ۱۰۰۰۰ تا به من میدی؟!

عزیز من
دوست من
برادر
شما متوجه حرف من میشی؟
آقا اگه شرایط تضمینی اوکی باشه چرا نخوام. شما هیچی در مورد تضمین نمیگی
چطور انتظار توافق داری؟

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
خوب نمیگیری دیگه هیچی تضمینی نیست شما رو هوا ۱۰۰۰ دلار میدی یه ایشون به خاطر این حرفشون که میگن ۱۰۰٪ تضمینی!

الان من به شما میگم شما ۱۰ هزار دلار بده من ماهی ۱۰۰۰ دلار تضمینی بهت میدم! ۱۰۰٪ هم تضمینی! شما میاد ۱۰۰۰۰ تا به من میدی؟!

آی گل گفتی
البته ایشون به من ضمانت هاشونو گفتن. من اینجا نمیگم اگه خواستن خودشون میگن
اون خیلی جالبتره

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0

شما مثل اینکه بی کار هستی عزیز میگردی اینور اونور
spam کسی از شما نظر نخواست دوست من یسشون یک آدم عاقل و بالق هستن اگر نیاز باشه خودشون میتونن صحبت کنن. از این گذشته اجباری در این کار وجود نداره هرکسی مایل به همکاری باشه اعلام میکنه شما هم قبل از وارد شدن به تاپیک جزیات رو خوب مطالعه کن
خواهش مندم از دادن اسپم خوداری فرمائید، با تشکر

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیزم بیکار نیستم شما هنوز نمیدونی تضمین ۱۰۰٪ یعنی چی!
خوشونم عاقل بالغ هستن که یه سوال رو ۳ بار پرسین شما جای جواب دادن هی براش کپی پیست کردی!
البته یاد بگیر بالغ رو چه جوری مینویسن!
بعدم من اگه وارد نشم به تاپیک به نظرت چه جوری جزییات رو ببینم؟!
جناب نیکویه با شرایط ذکر شده موافق هستن . ایشون به عنوان سرمایه گذار انتخاب شدن . از مدیر محترم خواهش مندم تاپیک رو ببندن . از شما هم ممنون که وقت گذاشتید و اسپم کردید .

Last edited:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
خوشحالم که سرمایه گذار پیدا کردی!
خواهش میکنم!

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
بله من میخوام این ریسک رو انجام بدم و قبول به سرمایه گذاری کرده ام