• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصتی ویژه برای کاربران پرشین تولز >> کسب درآمد با پرداختی ویژه

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
میرم سر اصل مطلب.
من چند هفته ی پیش، اینجا یه تاپیک زدم
لینک

چند تا سفارش گرفتیم.منتهی برای اینکه هم سفارشات ما بیشتر بشه و هم اینکه یه موقعیت هم برای کسب درآمد کاربران پرشین تولز ایجاد بشه، اینجا از کسانی که دوست دارن با ما هم همکاری کنن، دعوت کنیم.

روش کار به این صورت هست که شما به ازای هر پزشکی (عمومی، متخصص، دندانپزشک، چشم پزشک، داروساز، ...) که معرفی کنید و ما باهاش قرارداد ببندیم، 15 هزار تومن دریافت میکنید.اگر تعداد بالای ده پزشک رو معرفی کنید، به ازای هر قرارداد، 30 هزار تومن دریافت می کنید که اونطوری میشه 300 هزار تومن.
تنها کاری هم که باید بکنید اینه که شما پزشک معرفی کنید...البته قرارداد باید بسته بشه و ممکنه که شما پزشکی رو معرفی کنید و قرار داد بسته نشه که خب در این صورت، شما هم پولی دریافت نمیکنید.از دوستان و فامیل و آشنا و همسایه و .... هم میتونیدکمک بگیرید.در واقع اصلا مهم نیست که چه جوری پزشک معرفی میکنید.
برای اینکه مطمئن بشید که ما با پزشک مورد نظر قرارداد بستیم یا نه هم میتونید از شماره ای که از اون پزشک گرفتید و به ما دادید برای قرارداد، باهاش تماس بگیرید و از خودش بپرسید.

*تمام توضیحات مربوط به طرح ها و شیوه ی طراحی سایت، تو لینکی که گذاشتم هست و میتونید از اونا برای معرفی خدمات استفاده کنید.
*لطف نگید اطلاعت کامل رو پ/خ کن....همه چیز رو نوشتم اینجا
*اگر موضوعی بود که اینجا نگفتم، میتونید از طریق پ/خ با بنده در ارتباط باشید.اگر سوالی هم داشتید، میتونید همینجا بپرسید تا پاسخ بدم.
*شیوه ی پرداخت هم توضیح دادم بالاتر...به محض اینکه ما اولین پیش پرداخت رو از پزشک داشته باشیم، پول شما هم بالافاصله به حساب شما واریز میشه.
*نام و نام خانوادگی + شماره ی تلفن پزشک رو برام پخ کنید

سوالی بود در خدمتم.

ان شاء الله که بتونیم در خدمت کاربران پرشین تولز باشیم.

Last edited:

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
همین جا معرفی کنیم؟ چه مشخصاتی لازم هست؟مثلا شماره تلفن..آدرس...

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
نه عزیز
از طریق پیغام خصوصی
ببین اول شما با یه پزسک صحبت می کنی بعد شماره ی تلفن و اسمش رو برای بنده میفرستی
ما باهاش صحبت میکنیم و اگر به نتیجه برسیم و قرارداد ببندیم و به محض اینکه اولین پیش پرداخت رو دریافت کنیم,من پول رو به حساب شما واریز می کنم
البته یه سری اطلاعات دیگه هم نیازه برای دامنه و چیزای دیگه که خود بچه ها میگیرن

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
چه درصدی پایینه؟ ما که داریم طراحی خودمون رو انجام میدیم...اگر کامل خونده بودید، میدیدید که نوشتم یه فرصتی هم باشه تا کاربرا بتونن کسب درآمد کنن....
فکر میکنم سوالتون بی مورد باشه................................

Last edited:

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
مثلا من الان برم 5 دکتر پیدا کنم که شما براشون سایت طراحی کنید شما 100 هزار تومان به من میدید؟
این رقم در حد صفره دوست عزیز
چون اگه این 5 دکتر رو ببرم به یه شرکت طراحی وب معرفی کنم شاید بیشتر از 1 میلیون پورسانت بدن

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
خب پس ببرید همونجا معرفی کنید...کسی اجبار نکرده بیاید اینجا معرفی کنید.شما اگر معرف بودی، همونجا معرفی میکردید.............همچین شما داری میگی انگار مثلا کسی که داره زندگیش رو میکنه و تو فک و فامیل 10 تا دکتر باشه و یه پولی گیرش بیاد، داره سرش کلاه میره که شما میگی در حد صفره!!
فرق ما با جاهای دیگه اینه که ملت رو نمیتیغیم که پورسانت فقط معرفیش، 200 هزار تومن باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط معرفی........
عزیز دل، لطف کن دیگه در این رابطه پست نده و تایک رو به هم نریز.......ممنونت میشم.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
مثلا من الان برم 5 دکتر پیدا کنم که شما براشون سایت طراحی کنید شما 100 هزار تومان به من میدید؟
این رقم در حد صفره دوست عزیز
چون اگه این 5 دکتر رو ببرم به یه شرکت طراحی وب معرفی کنم شاید بیشتر از 1 میلیون پورسانت بدن
واقعا؟؟
مگه اون شرکت چقدر بابت طراحی ازشون میگیره که اینقدر پورسانت میده؟
الان ایشون طبق تعرفه ای که گذاشته حدود 2تومن شاید از اون 5تا پزشک میگیره به نظرتون میشه بیش از 1تومن پورسانت بده؟؟!!!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خب پس ببرید همونجا معرفی کنید...کسی اجبار نکرده بیاید اینجا معرفی کنید.شما اگر معرف بودی، همونجا معرفی میکردید.............همچین شما داری میگی انگار مثلا کسی که داره زندگیش رو میکنه و تو فک و فامیل 10 تا دکتر باشه و یه پولی گیرش بیاد، داره سرش کلاه میره که شما میگی در حد صفره!!
فرق ما با جاهای دیگه اینه که ملت رو نمیتیغیم که پورسانت فقط معرفیش، 200 هزار تومن باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط معرفی........
عزیز دل، لطف کن دیگه در این رابطه پست نده و تایک رو به هم نریز.......ممنونت میشم.

البته منم فکر میکنم اگه این پورسانت مثلا ده درصد بود خیلی بهتر میشد یعنی میزان قابل قبول و معقولیه
برای هر پزشک بین 30 تا 50 تومن با توجه به قراردادشون
الان تقریبا از 5درصد هم کمتره!!

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
والا من میخواستم ببینم اگر استقبال میشه، این درصد رو بالاتر ببرم و همون 30 تومنی که شما میگید رو قرار بدم.....من تازه دیروز تاپیک رو زدم....

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
والا من میخواستم ببینم اگر استقبال میشه، این درصد رو بالاتر ببرم و همون 30 تومنی که شما میگید رو قرار بدم.....من تازه دیروز تاپیک رو زدم....

فقط من موندم چطور میشه دکتر رو بدون پول ویزیت دادن ببینی و این جریانات رو براش توضیح بدی
چون بهرحال فکر میکنم نیاز باشه یه توضیحات ابتدایی رو ما بدیم بعدش شماره بدیم به شما که باهاشون تماس بگیرید
درست میگم؟

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
فقط من موندم چطور میشه دکتر رو بدون پول ویزیت دادن ببینی و این جریانات رو براش توضیح بدی
چون بهرحال فکر میکنم نیاز باشه یه توضیحات ابتدایی رو ما بدیم بعدش شماره بدیم به شما که باهاشون تماس بگیرید
درست میگم؟

درسته
برای این کار میشه اول وقت یا آخر وقت رفت تو مطب دکتر و براش توضیح داد...کاری که بچه های خود ما هم انجام میدن..یا جاهایی که خلوت تر هست و مریض نیست، این کار رو خیلی زیاد میشه انجام داد.
حتما هم نباید برای دکترا باشه...تو نمونه سایت هایی که لینکش رو تو پست اول گذاشتم، ما برای بیمارستان هم سایت طراحی کردیم....شما میتونید با درمانگاه ها و بیمارستان ها، مراکز توانبخشی، ترک اعتیاد و هر جایی که به این چیزا ربط داشته باشه، صحبت کنید...

من در مورد قیمت هم گفتم...گفتم یه هفته باشه ببینم استقبال میشه یا نه وگرنه برای بالای 10 پزشک، درصد دریافتی، بالاتر هم میره...

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خوبه ولی من از نظر خودم میگم
اگه میخواین استقبال بشه پورسانت رو کمی افزایش بدین
مثلا همون ده درصد
بعد ببینید آیا استقبال میکنن یا نه
نه اینکه پورسانت رو کم بذارید که اگه استقبال شد بعدا افزایش بدین
شما در ابتدا برای شروع کار برای اینکه دوستان ترغیب و تشویق بشن باید پورسانتتون مناسب باشه تا انگیزه شروع به کار رو ایجاد کنید
در هر صورت شما مختارین این فقط پیشنهاد بود
موفق باشید

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
شرایط پست اول تغییر کرد
10 پزشک = 300 هزار تومان (برای هر کدوم از پلن ها فرقی نداره)

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
خب تعرفه های طراحی سایت کاهش پیدا کرد
لطفا لینکی که در پست اول هست رو جهت مشاهده ی تعرفه های جدید مطالعه کنید

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
تشکر از دوستانی که همکاری میکنن.
برای دوستانی که به صورت بلند مدت همکاری داشته باشند، شرایط ویژه ای در نظر گرفته میشه

بالا