• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت استثنایی ***خرید اینترنتی با 2% کارمزد***

cellphone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک فرصت استثنایی ، خرید های اینترنتی شما را با کارمزد2% انجام می دهیم.
توضیحات تکمیلی :
1.نرخ نهایی فروش دلار برابر است با نرخ فروش روز + 2% (کارمزد)
2.منظور از خرید تنها پرداخت وجه معامله می باشد و تحویل به عهده ی فروشنده کالا است
3. یک روز بعد از دریافت تقاضای خرید نتیجه نهایی در مورد اینکه معامله توسط ما قابل انجام است یا خیر به اطلاع خواهد رسید
4. در صورت مثبت بودن نتیجه بررسی اولیه پس از واریز وجه معامله(به ریال) به حساب ما خرید صورت می گیرد و اسناد مثبت مبنی بر انجام معامله برای سفارش دهنده ارسال خواهد شد
یا علی

Last edited:

cellphone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خرید هاتون باید حداقل 50 دلار باشد

yebordi

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دداداش
سایتی چیزی داری ؟
یه خرید 90 یوروی دارم از از این سایت
payment methods
ویرفای کردن می خواد ... آخرش چند برات می صرفه

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
من خرید از چین دارم حدود 120 دلار میشه بگی چقدر واسم آب میخوره ؟
البته یه خرید هم از سایت alibaba دارم اون رو هم شما انجام میدی ؟

cellphone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خرید از چین دارم حدود 120 دلار میشه بگی چقدر واسم آب میخوره ؟
البته یه خرید هم از سایت alibaba دارم اون رو هم شما انجام میدی ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آقا من ان شاء الله فردا صبح از ایران می خواهم بروم اگر می خواهید همین الان دقیقا لینک جنس را بفرستید ببینم میشه خرید کرد یا نه؟ البته تا شنبه بعد از ظهر هم برادرم می تواند این کار را انجام دهد
بقیه کارها را می سپارم به برادرم ایشان برای شما انجام دهند شما لینک را بدهید بعد از بررسی اگر مشکلی نبود به شما شماره حساب برادرم را می دهم شماره تماس ،نام و دیگر مشخصاتتان را هم بفرستید که برادرم با شما تماس بگیریند و هماهنگ کنند
alibaba هم فکر نکنم مشکلی باشد شما لینک محصول را بدهید ببینم آیا به مشکلی بر می خورد یا خیر؟
اما هزینه 120 دلار برای شما اینقدر می شود قیمت فروش روز دلار امروز 2015 تومان از سایت ارانیکو eranico.com که +2% می شود 2055.3 تومان که نرخ دلار من می شود
حالا 120 * 2055.3 اگر بکنم می شود 246636 تومان که شما 246600 تومان پرداخت کنید
البته اول من باید چک کنم ببینم می توانم برای شما انجام دهم یا خیر اگر توانستم ان شاء الله شما را خبر می کنم
یا علی

Last edited:
بالا