• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت جدید سرمایه گذاری فقط تا 10 اسفند با سود عالی 17 درصد در سایت معروف یو اینوست

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان سایت یو اینوست بعد از مدتها تونسته که به طریقی بعد از کش و قوسهای فراوانی که داشته خودشو احیا کنه و اینبار با دو پروژه قراره از 1 مارس سودهاشو به بانک اینترنتی خودشون یو پی پرداخت کنه. این سهام ها تا 1 مارس هر کدام 290 دلار قیمت دارند و سود هفده درصدی دارند یعنی سود ماهیانه هر سهم برابر با 49.5 دلار . بهترین قیمت ممکن برای این سهام ها فقط تا 1 مارس موجود میباشد و بعد از آن قیمت سهام ها خیلی بالا میرود که شما این امکان را دارید که سهام ها رو هم بفروشید و سود فروش آنها را کسب کنید.

دوستان به منظور اجرای طرح های تشویقی فروشندگان سهام ها شما سود ماهیانه خود را به صورت ریالی و نقدی و ماهیانه در حساب بانکی خودتون در بانک های ایرانی دریافت میکند.

دوستانی که علاقمند به اطلاعات بیشتر و نحوه سرمایه گذاری هستند. و روش خرید سهام ها و هم چنین نحوه دریافت آنها .
میتونند به راحتی و مجانی و پرداخت هیچ هزینه ای عضو سایت شوند ثبت نام در سایت

سایت را مشاهده کنید و پس از ثبت نام . نام کاربری خودتون رو برای من همین جا اعلام کنید تا بتونید با فروشنده سهام ها ارتباط برقرار کنید. و توضیحات کامل تر رو در اختیارتون بذاره. این سایت هایپ نیست و سایت قدمتی 6 ساله داره.

دوستانی که در سایت ثبت نام میکنند از قسمت پیام های خصوصی همین سایت نام کاربریشو رو بهم اعلام کنند. یا میتونید با کلیک بر اینجا مستقیم برام پیام خصوصی بذارید (پیام خصوصی ) تا اطلاعات فروشنده سهام براشون ارسال بشه.

شما پس از برقراری ارتباط با فروشنده اگر تمایل به خرید پیدا کردید اون شمارو برای خرید راهنمائی میکنه. اگر باز هم تمایلی نداشتید شما هیچ مبلغی پرداخت نکردید و سودی هم از این بابت نمیکنید.
فقط یادتون باشه که این طرح ویژه از طرف سایت هستش و تا 10 اسفند ماه بیشتر وقت ندارید. با سهام 290 دلاری میتونید 49.5 دلار ماهیانه دریافت کنید. یعنی 17 درصد سود خالص ماهیانه و 204 درصد سود خالص سالیانه برای هر سهم

عضو شدن در سایت رایگان هستش و کسب اطلاعات بیشتر هم رایگان هستش. مشاهده سایت

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان که به تازگی در سایت ثبت نام میکنند سود ماهیانه سرمایه های خودشون رو به صورت ریالی در حساب بانکیشون دریافت میکنند.
یعنی شما از کسی سهام میخرید که بزرگترین توزیع کننده سهام از کشور ایران میباشد که هم سماه رو به صورت ریالی خرید میکنید هم در آخر هر ماه سود خورد را به صورت ریالی دریافت میکنید یعنی خودش براتون دلارهاتون رو به ریال تبدیل میکنه.
شما بعد از 6 ماه اصل پول خود را دریافت میکنید
شش ماهه دوم سود خود را دریافت میکنید

سوای اینکه در سایت اصل دلارهای شما هم در حسابتان موجود میباشد

یعنی شما در یک سال 200 درصد سودسالیانه دریافت میکنید.
ثبت نام در سایت رایگان میباشد
در سایت به صورت رایگان ثبت نام کنید و همین جا در قسمت گفتگو به من اعلام کنید تا مشخصات فروشنده رو بهتون بدم باهاش تماس بگیرید..

در واقع به صورت ریالی اگر بخواهیم حساب کنیم:
290 دلار قیمت هر سهم در 3 هزار تومان = 870هزارتومان
سود ماهیانه 150 هزارتومان

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
سلام
معتبر هست ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بله دوست من . سایت قدمتی چند ساله داره و کنفرانس های بین المللی برگزار کرده سوای اینکه بانک اینترنتی جدیدی به نام یوپی داره برای خودش راه اندازی میکنه که هم رده بانک های اینترنتی دیگه مانند پرفکت مانی و غیره خواهد بود . چون که این دلیلیه که فعالیتهاش مستمر باشه چون بانک های اینترنتی دیگه اعتمادی بهشون نیست مثل بانک مرحوم لایبرتی که بسته شد. و میخواد خودش درگاه مستقل داشته بشه. شما در حین خرید و فروش با یک فرد ایرانی که نماینده سایت برای sرمایه گذارهای ایرانیست روبرو هستید اون فرد هم مبلغ بالائی رو به عنوان ضمانت به سایت پرداخت کرده . پشتیبانیش هم آنلاینه هر زمانی جوابگو هستند

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
شما بگو ماهی صد درصد سود میده! وقتی نشه پول رو برداشت کرد به چه درد میخوره؟!
علاوه بر اون، فکر نمیکنم از این سهام جدید با سود بالا که میاد چیزی به تازه واردها و تازه کارها برسه. معمولا اولویت با کاربرای قدیمی است.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
شما بگو ماهی صد درصد سود میده! وقتی نشه پول رو برداشت کرد به چه درد میخوره؟!
علاوه بر اون، فکر نمیکنم از این سهام جدید با سود بالا که میاد چیزی به تازه واردها و تازه کارها برسه. معمولا اولویت با کاربرای قدیمی است.
بله دوست من حق باشماست.
ولی شما از کسی که سهام میخرید صد درصد سودماهیانتون رو به ریال نقد میکنه و به حسابتون میریزه. تا یکسال هم تضمینی اینکار رو برات انجام میده.
علاوه بر اون سایت داره پیشرفتهای قابل ملاحظه ای میکنه.
تو بالا همه چی توضیح دادم و گفتم که شما عضو بشید.بهم خبر بدید بهتون میگم از چه طریق با فروشنده سهام در ارتباط باشید.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
شرکت مادر سرمایه یواینوست از تاریخ اول مارچ برای تعدادی از پروژه های خود برداشت مستقیم قرار داده است به این صورت که کاربران با خرید این پروژها ۲۵ در صد سود را از طریق درگاه Upay به صورت مستقیم برداشت می کنند و ۷۵ در صد دیگر هم به بالانسشان اضافه می شود.

۲۵ در صدی که به یوپی واریز می شود به قیمت دلار بازار آزاد از کاربران خریداری شود

نکته کسی را که به شما برای خرید و فروش معرفی میکنیم صد در صد سود ماهانه شمارا به ریال نقد میکند.
و یا می توانند از طریق دیگران به راحتی به پرفکت مانی یا پی زا تبدیلش کنند و ۷۵ درصدی را هم که به بالانس اضافه می شود هم می توانند برای سرمایه گذاری در دیگر پروژه ها و یا شرکت در طرح خرید و فروش خرده و عمده (طرح توزیع کننده ها) ویا برداشت از طریق TOP Fund ها استفاده نمایند.

تا کنون برای ۳ پروژه، این طرح به اجرا درآمده است:

۱- Entertainment Plaza

2- Insulation Materials Company

3- Heat Treating

کاربرانی که این پروژه ها (آبلیگیشن ها) ها را خریداری می کنند یا قبل خریداری کرده اند به این نکات توجه کنند:

۱- برداشت مستقیم از تاریخ یک مارچ ۲۰۱۴ آغاز خواهد شد.

۲- کاربران می بایستی در بانک Upay حساب باز کنند.

این بانک با ایران هچگونه مشکلی ندارد و حتما با آی پی ایران اقدام به عضویت نمایید. گفتن این نکته را ضروری می دانم که؛ شماره موبایلتان در نقش شماره حسابتان خواهد بود و حتما از شماره موبایل خودتان استفاده کنید زیرا کد تایید به این شماره ارسال خواهد شد. به طور مثال شماره حساب شما: ۹۸۹۳۶۱۲۳۴۵۶۷٫

۳- شماره حسابتان را باید در پنل تنظیمات کابریتان در یواینوست وارد کنید برای این کار به قسمت Account ، سپس Edit Profile بروید.(وقتی این مطلب را می نویسم این قسمت هنوز طراحی نشده و تا هفته سوم فبریه طراحی خواهد شد…)

antimusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از سر کنجکاوی ثبت نام کردم...بعد از ثبت نام و دریافت پسوورد با این پیغام مواجه شدم:
You cannot login from this IP address.
یه چیزی رو با توجه به تجربه ای که دارم به دوستان عرض کنم.وقتی یه دوستی رفیقی یا هرکسی اومد بهتون حرف از یه سود خیلی بالایی
زد و گفت آره این پولو میدی و راحت ماهی اینقدر میگیری و از این مدل حرفا،با مشت سمت راستتون یکی بخوابونید زیر چشمش!!چون اون آدم رفیقتون نیست
و میخاد جیبتون رو خالی کنه!!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
از سر کنجکاوی ثبت نام کردم...بعد از ثبت نام و دریافت پسوورد با این پیغام مواجه شدم:
یه چیزی رو با توجه به تجربه ای که دارم به دوستان عرض کنم.وقتی یه دوستی رفیقی یا هرکسی اومد بهتون حرف از یه سود خیلی بالایی
زد و گفت آره این پولو میدی و راحت ماهی اینقدر میگیری و از این مدل حرفا،با مشت سمت راستتون یکی بخوابونید زیر چشمش!!چون اون آدم رفیقتون نیست
دوست من قبل از اینکه مشت بزنی و چش و چالمو داغون کنی . عرض میکنم خدمتت شما هیچ اجباری مبنی بر سرمایه گذاری در سایت ندارید هیچ کسی قرار نیست پولهاتون رو از جیب شما ببره. سودش خیلی هم بالا نیست خیلی از سهام ها سودشون هم ده درصده منتها این سه تا سهام جدید سود بالائی دارن. و اما تفاوت این سهام ها در اینه که سودشون در بانک اینترنتی پرداخت میشه و فروشنده سهام بخاطر اینکه تشویق به خرید سهام کنه سود سهامتون رو ریال نقد میکنه و از اون طرف شما هم 6 ماهه اصل پولتون رو دریافت میکنید. و مابقی سود میشه براتون.اگر نمیتونید باور کنید یا اعتمادی ندارید یا قدرت ریسک پذیری ندارید هیچ کس شمارو مجبور نکرده.

این اخطار روزی برای من 20 بار تکرار میشه. این اخطار بخاطر امنیت بالای سایت هستش یعنی برای ورود باید ایپی که دارید باهاش وارد سایت میشید رو تائید کنید.یک ایمیل از طرف [email protected] دریافت کردید که وارد ایمیل میشید و یک لینک براتون ارسال شده که باید روی اون کلیک کنید و آیپیتون تائید میشه و میتونید وارد بشید یادتون باشه این مشکل زمانی رخ میده که آیپی الان با آیپی قبل که وارد سایت شدید متفاوته البته الان هم برای جدید وارد شدن باید یوزر نیم پسورد بزنید و از دوباره وارد ایمیل بشید و آیپیتون رو تایید کنید. این هم بخاطر اینه که هرکسی نتونه وارد اکانتتون بشه فقط شما بتونید.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
نیاز نیست برید ثبت نام کنید و بعد ببینید که مشکلی هست.

دوست عزیز استارتر ، شما این همه توضیح دادید اما نفرمودید که لینک رفرال خودتون رو هم دادید و قرار هست چه سودی به شما داده بشه برای تبلیغ؟
بشخصه اگر قرار هست از عضو گیری چیزی گیر من بیاد حتما دوست دارم به کسی که میخاد عضو بشه بگم این مورد رو ( که برداشت بد نشه ;) )

• Earn 25%
    referral commission

https://uinvest .com .ua/ get-funds/ ?amigosid=52806

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
نیاز نیست برید ثبت نام کنید و بعد ببینید که مشکلی هست.

دوست عزیز استارتر ، شما این همه توضیح دادید اما نفرمودید که لینک رفرال خودتون رو هم دادید و قرار هست چه سودی به شما داده بشه برای تبلیغ؟
بشخصه اگر قرار هست از عضو گیری چیزی گیر من بیاد حتما دوست دارم به کسی که میخاد عضو بشه بگم این مورد رو ( که برداشت بد نشه ;) )

• Earn 25%
    referral commission

https://uinvest .com .ua/ get-funds/ ?amigosid=52806
قربون شکلت برم اولند که شما پولاتو تو جیبت نگه دار. کسی نمیاد سراغشون.
سودی هم که سایت بابت زیر مجموعه گیری میده کمتر ده درصد هستش نه 25 درصددر حد 1 درصد هستش
هرکسی هم عوض بشه سایت بابت زیر مجموعه به من پول میده پولی از حساب شخص عضو شده کم نمیشه

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
قربون شکلت برم اولند که شما پولاتو تو جیبت نگه دار. کسی نمیاد سراغشون.
سودی هم که سایت بابت زیر مجموعه گیری میده کمتر ده درصد هستش نه 25 درصددر حد 1 درصد هستش
هرکسی هم عوض بشه سایت بابت زیر مجموعه به من پول میده پولی از حساب شخص عضو شده کم نمیشه
در کار عضو گیری موفق باشید.

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
اتفاقا این نشونه ی خوبیه! یعنی ایمنی سایت بالاست. کافیه ایمیلت رو چک کنی و تایید کنی که این آی پی جدید هم مال خودته. این که چیز عجیبی نیست. پرفکت مانی هم همچین سیستمی داره.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اتفاقا این نشونه ی خوبیه! یعنی ایمنی سایت بالاست. کافیه ایمیلت رو چک کنی و تایید کنی که این آی پی جدید هم مال خودته. این که چیز عجیبی نیست. پرفکت مانی هم همچین سیستمی داره.
بله درسته . امکان خروج سرمایه هم کم کم داره فراهم میشه همین خرید سهام یکی از راههاشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
در مورد امکان جدید برای خروج سرمایه هم بعدن خدمت دوستان اطلاع رسانی میکنم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تا هفته دیگه شما با امکانی که در سایت قرار میگیره میتونید بالانس خودتون رو به نقد تبدیل کنید.

بالا