• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرق اين سه تگ

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
فرق اين سه تگ چيه؟
کد:
<$MTEntryBody$ words="n">
کد:
<$MTEntryExcerpt$>
و پلاگين FirstNWord

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
اين بستگي به كاري داره كه شما مي خواي انجام بدي. در يك حالت از هر سه مي توني استفاده كني ولي در حالاتي مثلا فقط پلاگينه جواب ميده. مثلا اگر بخواي تایتل رو محدود کنی خوب مجبوری از پلاگین استفاده کنی. یا برای محدود کردن متن کامنت ها.
اولی و دومی هم معلومه و بسته به کاری که می خوای انجام بدی می تونی از هر دو یا فقط از یکیشون استفاده کنی. به عنوان مثال در یه جای خاص می خوای که متن MTEntryBody محدود به 10 کلمه بشه ولی اکسرپت اون مثلا 50 کلمه باشه. خوب در اینجا با حالت اولی می تونی این کارو بکنی. یه جایی هم مثلا می خوای MTEntryBody به تعداد کلمات اکسرپت محدود بشن که در اینجا عملا هم از اولی و هم از دومی میتونی استفاده کنی.
خیلی پیچیده گفتم ظاهرا؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من كه كمي گيچ شدم ولي از جوابت ممنونم
نظرات شما در اين باره چيه؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزيز اون که ميبني excerpt محتواي body روبرداشته اورده دليلش اينه که فيلد excerpt رو خالي گذاشتي اگر ميخواي در زمان خالي بودن اون فيلد به طور خودکار چيزي از body برنداره از داخل تنظيمات وبلاگ بايد اين مسئله رو اصلاح کني و يا اينکه چنانچه مايل باشي از داخل تمپليت اين رو کنترل کني بايد در mtentryexcerpt از يک attribute استفاده کني به نام no_generate به اين شکل:
کد:
mtentryexcerpt no_generate="1"
که متاسفانه اين attribute در documentation ام ثبت نشده و دليلش رو هم من نميدونم .. به هر حال از يکي از اين دو راه مشکلت رو ميتوني حل کني ..

پلاگين firstnwords رو من مطالعه نکردم ولي فکر ميکنم خيلي شبيه باشه به کاربرد mtentrybody word باشه و تفاوت چنداني نداشته باشه..

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پلاگين FirstNWord جاهای دیگه هم که نمیشه از این تگها استفاده کرد کاربرد داره . مثلا من چون اکثرا عنوان نوشته ها رو خالی می ذارم ، تو search template يه كد اينجوري زدم براي اينكه اگر عنوان نداشت خودش خلاصه از متن بياره .
کد:
<a href="<$MTEntryPermalink$>"><MTIfEmpty var="EntryTitle"><MTFirstNWords n="4" append="..." keep_trailing="1">
<$MTEntryBody$></MTFirstNWords></MTIfEmpty><$MTEntryTitle$></a>

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
كاربرد پلاگينFirstNWord همانند تگ mtentrybody word هستش اگر براي body استفاده كني و همانطوري كه بابك گفتند اين پلاگين رو ميشه براي جاهايي كه نميشه از تگ mtentrybody word استفاده كني از اين پلاگين استفاده بكني.

× بابك جان اگر ميشه اون كدها رو هر كدوم در يك خط بنويس تا اندازه قالب بهم نخوره....

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اين تگها و پلاگين همشون يه كار ميكنن. به نظر من اين بيشتر به خود آدم مربوطه كه چه جوري راحت باشه تمپليتش رو در بياره. خيلي از اين پلاگينها رو ميشه با استفاده از تگهاي مووبل تايپ در آورد.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
احسان جان اگر اينطوري كه شما ميگيد فايد نوشتن اين چنين پلاگينها به چه دردي ميخوره؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اين پلاگينها يه جوراي كار رو آسون ميكنه. مثلا به جاي اينكه شما سه تا تگ مووبل تايپ رو توي دل هم استفاده كني و آخرش گيج هم بشي ، صاف و ساده از يه پلاگين استفاده ميكني.

بالا