• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرق بين سيم كارتهاي 2 و 6 ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

CyberArchitect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا تو خونه ما که يک جای بحرانی اي هست!!( يعنی ميشه از 100% تا 0% آنتن رو جاهايه مختلف ديد) هم کد 2،هم 3 هم 6 هست .... ما که هيچ فرقی از هيچ نظر نديديم تا حالا.... اگه فرقی بوده بيشتر از گوشی به نظر من....

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از CyberArchitect :
والا تو خونه ما که يک جای بحرانی اي هست!!( يعنی ميشه از 100% تا 0% آنتن رو جاهايه مختلف ديد) هم کد 2،هم 3 هم 6 هست .... ما که هيچ فرقی از هيچ نظر نديديم تا حالا.... اگه فرقی بوده بيشتر از گوشی به نظر من....

موافقم 100%:D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فكر ميكنم از لحاظ فني اين جريان امكان پذير باشه . اينكه آنتن ميده و فرقي تو حالت عادي ديده نشده دليل نميشه. اگر اين جريان صحت داشته باشه ممكن هست آنتن دادن يا ندادن براي اين 2 مدل كد زماني خودش رو نشون بده كه خطوط مشغول هست دسترسي پايينتر مياد. به همين دليل ممكن هست هر كسي متوجهش نشه و توجه نكنه.
البته هنوز مطمئن نيستم كه صحت داره يا نه!

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اقا شركت مخابرت خودش اعلام كرده كه هيچ فرقي از نظر سرويس(انتن دهي)بين شماره هاي مختلف وجود نداره:)
من شيراز هستم و اطلاعي از اين شماره هاي كه شما ميگن ندارم ولي اينجا پيش كد 111 از همه خط ها گرون تره( يعني چون جز سري اول بوده هركي از اين خط داره
ميگين: اين از مادر كه زايده شده هم موبايل داشته(به همين دليل گرون تر از خط هاي معموليه:blink: :lol: :blush: )
;) :f34r: موفق باشيد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
يعني يكي 6 باشه يعني از كي زاييده شده!!!
تاپيك منحرف نشه فقط :D

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
بخشيد مثل اينكه سو تفاهم شد(من قصد توهين به شخصي رو نداشتم)منظورم اينه كه كسي كه مثلا پيش شمارش 6 يا 111 (در شيراز) باشه:blush:
يه حساب ديگه روش ميكنن (واضحتر بگم يعني ميگن)اين اقا 10 سال پيش وقتي كسي نميدونست تلفن همراه رو با چه هه اي مينويسن( اين فرد موبايل داشته:blink: )
طرف خيلي باكلاس بيده:D

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
پس این همه تفاوت قیمت الکیه تو کرج کد 3 صفر 700 تومان و کد6 620 یا 630 تومن کد 2 هم کارکرده830

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
اینطور که من شنیدم فرقی بین کد 2,3 و5 نیست(به لحاظ آنتن دهی) ولی کد 6 کلا سیستمش فرق داره
-->میگن حتی ظرفیت SMS هاش پر شده ودیگه فعال نمی کنن..!!:blink:

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
بخشيد مثل اينكه سو تفاهم شد(من قصد توهين به شخصي رو نداشتم)منظورم اينه كه كسي كه مثلا پيش شمارش 6 يا 111 (در شيراز) باشه:blush:
يه حساب ديگه روش ميكنن (واضحتر بگم يعني ميگن)اين اقا 10 سال پيش وقتي كسي نميدونست تلفن همراه رو با چه هه اي مينويسن( اين فرد موبايل داشته:blink: )
طرف خيلي باكلاس بيده:D
اين يه دليل ديگه هم ميتونه داشته باشه(چون زماني كه اين موبايل ها رو ثبت نام ميكردن قمتش اگه اشتباه نكم 600 تومني بود كه وقتي ميخواستي تو بازار ازاد بخري ديگه كمتر از 1300 يا 1200 نبود( اين سري كه شد 390 تومن)
واما چه ربطي دوشت:lol: :wacko: نه:blink: :D :blush: خوب چون اون موقع پول بيشتر دادن:f34r: حا لا هم ميخوان پول بيشتر بگرين از اين شايعات استفاده ميكن;) :p

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوست عزيز
هيچ فرقي در آنتن دهي ندارد . همه اينها مربوط به ميزان ترافيك شبكه ها است . اين بازي ها را دلال ها درست كرده اند كه خط ها را با قيمت هاي متفاوت بفروشند .

بالا