• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرق دامین با دامین

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
با سلام خدمت دوستان

من یه دامین .com میخواستم ثبت کنم، از 28 تومن قیمت دیدم تا 45 تومن، هر دو هم رسلر کلاب با پنل!
میشه یکی به من بگه دیگه توی دامین این همه تفاوت واسه چی هستش ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کی گفته 45 تومان؟؟؟

فعلا با قیمت دلاری 3-3020ت ، 28 تومان در میاد.

om!d-D

Registered User
لایک‌ها
8
فرق میکنه توی این ا.ضاع دلار...خرید ارزی هر چقدر باشه تا شروع خرید دیگر با همان نرخی که خریداری شده دامنه رو ثبت میکنیم معمولا...مثلا ما الان 31600 ثبت میکنیم و در خرید جدید اگر نرخ دلار همین قیمت الان بود و ثابت موند قیمتها رو کاهش میدیم....در هر حال دامنه هم مثل هاست میشه گفت هر چقدر پول بدی آش میخوری...فکر نکنید دامنه ارزونتر به نفعتونه او هم گاهی اوقات باید همین نظرو در موردش داشت اگر میخواید سر دامنه هم اذیت نشید

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
پس چطوریه همه هاست ها دارن بالای 31 تومن میدن ؟

تبلیغ نشه :دی

قیمت امروز من 28ت بود / حالا فردا دلار بیاد پایین من اگر با دلار 3500 ی هم شارژ کرده باشم پنلم رو باید کمتر بدم :) ....

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
کلا مشکل ما همینه دیگه.
دلار میاد بره بالا قبل بالا رفتنش قیمت هرچیزی که مربوطه ( هاست و دامین و سرور و ... ) زیاد میشه. بعد دلار میکشه پایین یادشون میره همه قیمتارو کم کنن.
دلار اومد روی 2000 تومن قیمتها به ازای دلار 4 تومن رفت بالا. همونجا هم موند. موندم واس بالا رفتنا خوب زرنگن چرا واسه پایین اومدنا یک ماه طول میکشه ؟

ولی خب بلا بودن دوستانی که موقع ثبت دامنه اگر خوششون میومد واس خودشون ثبت میکردن. روی همین حسابا اعتبارهاشون تغییر میکرد که الان دیگه همشون در یه عرض هستن.

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
کلا مشکل ما همینه دیگه.
دلار میاد بره بالا قبل بالا رفتنش قیمت هرچیزی که مربوطه ( هاست و دامین و سرور و ... ) زیاد میشه. بعد دلار میکشه پایین یادشون میره همه قیمتارو کم کنن.
دلار اومد روی 2000 تومن قیمتها به ازای دلار 4 تومن رفت بالا. همونجا هم موند. موندم واس بالا رفتنا خوب زرنگن چرا واسه پایین اومدنا یک ماه طول میکشه ؟

ولی خب بلا بودن دوستانی که موقع ثبت دامنه اگر خوششون میومد واس خودشون ثبت میکردن. روی همین حسابا اعتبارهاشون تغییر میکرد که الان دیگه همشون در یه عرض هستن.

موافقم، کلا ما مردم خوبی نیستم وگرنه وضعمون الان این نبود، بیخود نیست خیلی ها دنبال هاست خارجی هستن، چون این وطنی ها فقط به فکر سود بیشتر هستن، آخه یه دامین که دیگه نه پشتیبانی داره نه چیزی !

بالا