• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرمت های ویدئویی متفرقه

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

کسی درباره فرمتهای ویدئویی متفرقه ای مثل mkv یا ogm اطلاعاتی دارد ,

آیا می توان آنها را vcd کرد ؟

ممنون

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
درباره Amv چیزی میدونید ؟ یه جور فایل تصویریه یه برنامه میخوام که فایلهای تصویری رو به این نوع فرمت کانورت کنه

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از saeid.z :
درباره Amv چیزی میدونید ؟ یه جور فایل تصویریه یه برنامه میخوام که فایلهای تصویری رو به این نوع فرمت کانورت کنه
من رو سیستم خودم دارم حجمش 12 مگ هست اگه جایی واسه آپلود میشناسی بگو برات آپلود کنم.

اگه emule داری از اونجا هم میتونی دانلود کنی : اینو تو emule جستجو کن : AMV convert tool

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون
بگردم ببینم اگه پیدا نکردم همینجا میگم

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آقا شرمنده
دستت درد نکنه قربون مرامت
تو سی دی خودش بود حواسم نبود
ممون

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا اینها هم که کار نمیکنن اصلا نصب نمیشه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ببین چقدر پست زدم تو روخدا
فهمیدم مشکل از چی بود زبان فولدر نرمافزار چینی و انگلیسی بود بعد تو سیستم من نمیشناخت ک÷ی کردم تو هارد اون قسمت از اسمشو پاک کردم بعد راحت نصب شد
emule رو هم بگید میریم میبینم بد نیست
ممنون

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
emule
يك برنامه است كه تو اون يك سري آدم از سراسر جهان فايل هاي خودشون رو به اشتراك ميزاران
معمولا هم بايد براي كار با اون هم سرعتت بالا باشه هم پورت هاي مربوطه بسته نباشه كه در خيلي از دانشگاه ها و ادارات بسته است

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
این amv-mp4 convert چیه که هیچ جای وب پیدا نمیشه ولی تو Emule پره؟! من تو shareaza تعداد 221 تا سورس ازش دارم که البته بیشترش Edonkeyه. ولی هر چی تو وب میگردم پیداش نمیکنم.
این قضیه اش چی بید؟

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از mgh :
emule
يك برنامه است كه تو اون يك سري آدم از سراسر جهان فايل هاي خودشون رو به اشتراك ميزاران
معمولا هم بايد براي كار با اون هم سرعتت بالا باشه هم پورت هاي مربوطه بسته نباشه كه در خيلي از دانشگاه ها و ادارات بسته است

من به توضیح بالا یه چیزی اضافه کنم اینکه این برنامه به اشتراک گذاری فایل مانند کازا لایت و مرفیوس و جدیدا لایم وایر کامپیوتر شما را از یک فولدر گرفته تا کل کامپیوتر شما را به اشتراک می گذارد و دارای سرورهای متعددی .

ولی حسن اصلی این emule این است که اولا سرورها زیاد است به در نتیجه فایلهای زیادی به اشترامک گذاشته می شود و خیلی از کارهایی که دنبال آن هستید را می توانید از آن بگیرید فقط ایترنت پر سرعت می خواهد .

اینم لینک دانلود آن :

http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1&rm=download

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
من به توضیح بالا یه چیزی اضافه کنم اینکه این برنامه به اشتراک گذاری فایل مانند کازا لایت و مرفیوس و جدیدا لایم وایر کامپیوتر شما را از یک فولدر گرفته تا کل کامپیوتر شما را به اشتراک می گذارد و دارای سرورهای متعددی .
کی گفته همچین چیزی رو؟
البته درسته که شما مجبور به اشتراک گذاشتن هستید...ولی این حرف شما کارکرد همه این نرم افزارها رو زیر سوال میبره! فولدرهایی رو که میخواهید به اشتراک بذارید خودتون انتخاب میکنید.
من یه فولدر به اشتراک گذاشتم که توش هیچی هم نیست! البته اصلا کار درستی نیست ولی....
ولی حسن اصلی این emule این است که اولا سرورها زیاد است به در نتیجه فایلهای زیادی به اشترامک گذاشته می شود و خیلی از کارهایی که دنبال آن هستید را می توانید از آن بگیرید فقط ایترنت پر سرعت می خواهد .
بازم کی گفته؟ :دی
من با دیال آپ کلی فایل دانلود کردم. درسته سرعتش پایینتره ولی خوب وقتی دنبال فایلی هستی که هیچکجا پیدا نمیشه مجبوری استفاده کنی برای همین هم هست که هیچ فایلی رو به اشتراک نمیذارم تا سرعت دانلودم پایینتر از اون دیگه نشه.
البته اینو در نظر داشته باشید که بعضی ار این نرم افزارها مثل Shareaza هر چی فایل بیشتر اشتراک داشته باشید سرعت (در حقیقت سورسهای) بیشتری بهتون میده.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها من اصلا میگم که این فرمت های متفرقه چه مزیتی نسبت به فرمت های تصویری متداول دارن ؟

راستی چرا جدیدا هر چی wmv با emule دانلود کردم یه جور رمز میخاد !! :blink:

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
اون رمز نیست...شما باید برای پخش فایل لایسنس بخرید!
فرمتها هر کدوم مزیتهای خاص خودشون رو دارن. باید دید هدف از تبدیل فایل ویدیویی به یک فرمت خاص چی بوده.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
مثلا اگر درباره Amv یه سرچ بکنی متوجه میشی که بعضی دستگاههای mp4 همراه از این فرمت برای پخش فایلهای تصویری استفاده میکنن
البته همینطور که دوستمون گفت باید دید هدف از تبدیل و استفاده یک فرمت چی هست ؟
مثلا من جهت استفاده در mp4 پلیر این فرمت رو لازم داشتم

بالا