من به توضیح بالا یه چیزی اضافه کنم اینکه این برنامه به اشتراک گذاری فایل مانند کازا لایت و مرفیوس و جدیدا لایم وایر کامپیوتر شما را از یک فولدر گرفته تا کل کامپیوتر شما را به اشتراک می گذارد و دارای سرورهای متعددی .
کی گفته همچین چیزی رو؟
البته درسته که شما مجبور به اشتراک گذاشتن هستید...ولی این حرف شما کارکرد همه این نرم افزارها رو زیر سوال میبره! فولدرهایی رو که میخواهید به اشتراک بذارید خودتون انتخاب میکنید.
من یه فولدر به اشتراک گذاشتم که توش هیچی هم نیست! البته اصلا کار درستی نیست ولی....
ولی حسن اصلی این emule این است که اولا سرورها زیاد است به در نتیجه فایلهای زیادی به اشترامک گذاشته می شود و خیلی از کارهایی که دنبال آن هستید را می توانید از آن بگیرید فقط ایترنت پر سرعت می خواهد .
بازم کی گفته؟ :دی
من با دیال آپ کلی فایل دانلود کردم. درسته سرعتش پایینتره ولی خوب وقتی دنبال فایلی هستی که هیچکجا پیدا نمیشه مجبوری استفاده کنی برای همین هم هست که هیچ فایلی رو به اشتراک نمیذارم تا سرعت دانلودم پایینتر از اون دیگه نشه.
البته اینو در نظر داشته باشید که بعضی ار این نرم افزارها مثل Shareaza هر چی فایل بیشتر اشتراک داشته باشید سرعت (در حقیقت سورسهای) بیشتری بهتون میده.