• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرمت کردن درایو ویندوز7

morteza0919

Registered User
لایک‌ها
14
سلام بچه ها
ویندوز 7 روی درایو C نصب کردم بعداز نصب ویندوز قبلی پاک نشده است و روی درایو D نصب کردم الان سه ویندوز روی سیستم من فعال هست از طریق فایل پیوستی زیر اصلا گزینه فرمت نداره فقط گزینه های LOAD DRIVE و REFRESH داره از طریق

co2067.jpg

اصلا گزینه فرمت نداره باید چطوری هر دو درایو رو فرمت کنم و ویندوز 7 روی درایو c نصب کنم؟؟؟؟

فایل های ضمیمه

• co2066.jpg
    co2066.jpg
    21.1 KB · نمایش ها: 40

mha1366m

Registered User
لایک‌ها
389

morteza0919

Registered User
لایک‌ها
14
نوع پارتیشن های شما دینامیکه و باید اونا رو به Basic تبدیل کنی

توسط نرم افزار زیر بدون پاک شدن اطلاعات میتونی این کار رو انجام بدی:

EASEUS Partition Master 9.2.2 Professional \ Technican \ Unlimited Edition | دانلود رایگان نرم افزار

نرم افزار رو نصب کردم چطوری عملیات رو انجام بدم؟

morteza0919

Registered User
لایک‌ها
14
یه جا پیدا کردم یه نظر
با سلام
یک لپ تاپ دارم hp و کل هاردمو با اکرونیس پاک کردم ولی حالا روش ویندوز نصب نمیشه میگه هاردت دینامیک هست حالا چه طوری میتونم تبدیلش کنم به بیسیک و مجددا تاکید میکنم هیچ ویندوزی ندارم

آقا پیداش کردم و چقدر راحت! با نرم افزار acronis disk director بوت شین و در پایینه پایین پنجره رو کل دیسک راست کلیک کنید و خواهید دید تبدیل به بیسیک پیدا میشه و یا برعکسش

لب تاپ من بوت نمیشه چه دکمه ای برای بوت هست ؟؟؟؟

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
سی دی ویندوز رو بزار و با اون بعد از چند مرحله میرسی به انتخاب درایو برای نصب از همونجا هر درایوی رو می خوای فرمت کن. فقط بعدش دیگه نصب نکنی سی دی رو دربیار و ریستارت.

hamsafar00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز میشه یه کم در مورد تفاوت بیسیک و داینامیک از نظر کاربردی توضیح بدی !؟ و دیگه اینکه اگه پارتیشنی داینامیک باشه موقع نصب ویندوز شناسایی نمیشه !؟
سپاس

Preceptor

Registered User
لایک‌ها
106
دوست عزیز میشه یه کم در مورد تفاوت بیسیک و داینامیک از نظر کاربردی توضیح بدی !؟ و دیگه اینکه اگه پارتیشنی داینامیک باشه موقع نصب ویندوز شناسایی نمیشه !؟
سپاس

Basic
دیسک ساده ای که می تواند در خود تا 4 پارتیشن Primary یا Extended نگه دارد
اگر سیستم عامل بخواهد بر روی این دیسک نصب شود در دیسک باید دارای یک پارتیشن Primary باشد
این پارتیشن Primary فعال یا Active است
Dynamic
دیسک های پویا که امکانات بیشتری برای پارتیشن ها قرار داده همچنین در این دیسک ها بجای کلمه Partition از volume یا حجم استفاده می شود
این دیسک برای پارتیشن بندی پویا و یا قرار دادن اطلاعات بر روی بیش از یک دیسک استفاده می شود (سیستم های RAID )

در دیسک Dynamic براحتی می توان فضای پارتیشن را با هر قسمت خالی یا همان Unallocated پیوند داد . اما این امکان به این سادگی در دیسک Basic وجود ندارد

mr.bahram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالا