برگزیده های پرشین تولز

فرمت mkv با چه نرم افزاری باز کنم؟

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
سلام دوستان.
یه مشکلی پیش اومده برام.
من همیشه همه فرمت ها رو با KMPlayer باز میکنم. ردخورم نداره!
شنیدم mkv هم با KMPlayer باز میشه ولی وقتی پلی میکنم میبینم که صداش زودتر از تصویر میاد!
یجورایی انگار صحنه آهسته نگاه میکنم ولی صداش زودتر پخش میکنه!!
با nero showtime فقط صدا پخش میکنه.
با windows media player classic فقط صدا پخش میکنه.
با windows media player معمولی هم اصلاً پخش نمیکنه.
ممنون میشم یه نفر بهم کمک کنه.
 

GraphX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2009
نوشته‌ها
7,516
لایک‌ها
7,326
محل سکونت
دنياي مجازي
دوست عزيز برنامه klite codec رو نصب كن
اين برنامه باعث ميشه بتوني با مديا پلير ويندوز اكثر فرمت هاي موجود رو ببيني ! :)
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
عزیز مطلبی که نوشتمو خوندی؟
k-lite codec همون windows media player clasic هست که نصب دارمش و فقط صدا داره و تصویر نداره.
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
دوستان لطفاً اون مطلبی که اون بالا نوشتم رو هم بخونین!
نوشتم که با کا ام پلیر هم امتحان کردم نشده.
 

ITI

Registered User
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,626
لایک‌ها
138
محل سکونت
تهران
سلام دوستان.
یه مشکلی پیش اومده برام.
من همیشه همه فرمت ها رو با KMPlayer باز میکنم. ردخورم نداره!
شنیدم mkv هم با KMPlayer باز میشه ولی وقتی پلی میکنم میبینم که صداش زودتر از تصویر میاد!
یجورایی انگار صحنه آهسته نگاه میکنم ولی صداش زودتر پخش میکنه!!
با nero showtime فقط صدا پخش میکنه.
با windows media player classic فقط صدا پخش میکنه.
با windows media player معمولی هم اصلاً پخش نمیکنه.
ممنون میشم یه نفر بهم کمک کنه.


سلام برادر

با vlc player امتحان کن
 

GraphX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2009
نوشته‌ها
7,516
لایک‌ها
7,326
محل سکونت
دنياي مجازي
عزیز مطلبی که نوشتمو خوندی؟
k-lite codec همون windows media player clasic هست که نصب دارمش و فقط صدا داره و تصویر نداره.

دوست عزيز windows media player clasic فقط يه پلير هستش و دليل نميشه وقتي نصبه كدك ها هم نصب باشن
من klite codec رو نصب كردم و windows media player clasic رو اصلا نصب نكردم و اكثر فرمت ها رو اجرا ميكنم
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
دوستان ممنون. با windows media player classic با کلی بدبختی بازش کردم. فقط یه مشکل داره!
صداش عقب میمونه از تصویرش!!!!!
یعنی هر چی میره جلو صدا بیشتر عقب میمونه!
 

ITI

Registered User
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,626
لایک‌ها
138
محل سکونت
تهران
اگه با اون برنامه ای که بهت گفتم ببینی ، قبل از پخش هم اگه فایلت مشکلی داشته باشه یه ریپیر کوچیک برات انجام میده . نتیجه رو بگو
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
مشکل vlc player اینه که زیرنویس نشون نمیده!
واسه همین نمیتونم با اون کار کنم.
 

ITI

Registered User
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,626
لایک‌ها
138
محل سکونت
تهران
برادر ، کی گفته زیرنویس نشون نمیده ؟ :blink:
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
نمی دونم!
من که هر کاری کردم نتونستم با vlc player زیرنویس نشون بدم!
همه پلیر ها بخشی واسه زیرنویس دارن ولی vlc نداره!
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
اصلاً خراب نشونش میده با vlc!
شما با همون media player classic بلد نیستی چکارش کنم که صداش خراب نشه؟
یه راه نمیدونی که بشه کیفیت فیلمو پایین آورد؟
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
دوستان کسی نمیدونه چجوری کیفیت یه فیلمو بیارم پایین بجز فرمت عوض کردن؟
منظورم در حین پخشه.
رفتم پرسیدم گفتن این فیلمه کیفیتش بالاس با رم 1 نمیتونی روون نگاه کنی!!!!
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
ای بابا پس چرا من نمیتونم؟!
حالا اونو ولش کنین!
با media player classic نمیدونید چجوری کیفیت فیلمو بیارم پایین؟
 

ali_tk

Registered User
تاریخ عضویت
6 دسامبر 2007
نوشته‌ها
164
لایک‌ها
19
زیرنویس رو همنام با فیلم کن بزار تویه یه فولدر Vlc پخش میکنه
 

seul

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
261
محل سکونت
Shiraz
مشکل اینجاست که فرمت mkv هست. و فکر کنم همه mkv ها همینجوری باشن که زیرنویسشون توی خودشونه. هاردساب نیست ولی جدا هم نیست. یعنی امکان ادیت زیرنویس هست ولی فایل جداگونه ای نیست!
 

arthes

Registered User
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2007
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
0
منم چند وقت پیش همین مشکل را با یک فایل mkv داشتم . کلی با این نرم افزارها ور رفتم ولی مشکل حل نشد . آخرش رفتم توی سایت اون سورسی که ازش فایل رو دانلود کردم معلوم شد خیلی ها مشکل منو داشتند و طرف بد فایل رو تبدیل کرده . طرف فایل رو دوباره تبدیل کرد و مشکل حل شد .
 
بالا