• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرم تماس با ما به صورتی که اطلاعات را به ایمیل ارسال نکند

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
من یه فرم ارتباط با ما می خوام تو سایتم داشته باشم که اطلاعاتو به ایمیل ارسال نکنه
به عنوان مثال یه بخشی داشته باشه (مثل پنل) که با پسوردم واردش بشم و پیام ها رو بخونم

فکر می کنم باید یه فرم بسازم و ارتباطش بدم به mysql
ولی هیچی در این مورد بلد نیستم
اگر اسکریپت آماده واسه اینکار هست بفرمایید
اگر هم نیست لطفا خیلی ساده آموزش بدید

ممنون

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوست عزیز اگه عجله نداری من برات مینویسم، یا اگر سایت یا اسکریپتی دارین براش آماده می کنم.
بدون هزینه...

newmassege

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر خودت حوصله برنامه نویسی رو نداری، 3راه برات باقی میمونه:

1- بدی یه نفر برات برنامه نویسی کنه.

2- چندین اسکریپت مجانی رو پیدا کنی و تست کنی تا ببینی کدوم بیشتر به کارت میاد.

3- راه سوم خیلی ساده هست. یه وبلاگ مجانی درست می کنی، یه پست ارسال می کنی. از بخش نظرات اون پست به عنوان فرم تماس با ما استفاده می کنی. در ضمن میتونی تنظیم کنی که نظرات باید توسط مدیر تنظیم بشند. البته باید لینک آدرس نظرات که در اکثر وبلاگها توسط جاواسکریپت احضار میشه، رو استخراج کنی. و برای اینکه زیاد تابلو نباشه بهتره صفحه تماس با ما، با استفاده از کد جاواسکریپت به صورت پاپ آپ در سایتت باز بشه که آدرس وبلاگی که ساختی تو آدرس بار ظاهر نشه.
اگر از سیستم آماده برای مدیریت سایتت استفاده می کنی و سیستم دارای "سیستم نظردهی" هست، میتونی از لینک نظرات یکی از پستهات به عنوان فرم تماس با ما استفاده کنی.

البته مطمئناً همانطور که خودت هم اشاره کردی بهترین روش برنامه نویسی هست .(ساخت فرم و ارتباط با پایگاه داده و...)

Last edited:

karbarevije

Registered User
لایک‌ها
1
من با asp.net میتونم . اما php نه . اگر هاست ویندوز داشته باشی میشه

آسان ترین و بهترین راه برای ساخت فرم تماس ، فرم ثبت نام ، فرم خرید و فروش و ... سایت تسخیر هست . این سایت فرم هایی با امکانات اختصاصی طراحی میکنه که امکاناتی از جمله ارسال محتویات به ایمیل ، ارسال آی پی ، پیوست فایل و استفاده از عکس آرم و لوگو در فرم دارا می باشد . بهتون توصیه میکنم یه سری بزنید taskhir.com

Last edited:
بالا