• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرم عضویت و ذخیره در اکسس

masih_enter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه اسکریبت می خوام که از یه فرم اچ تی ام ال مشخصات کاربر مثل نام ، یوزر نیم ،پسوورد رو بگیره و تو یه فایل دیتا بیس اکسس ذخیره کنه و یه کد هم می خوام دوباره مشخصات کاربرا رو از دیتا بیس بگیره و تو صفحه سایت نمایش بده البته هر دو این اسکریبتها باید به زبان ای اس پی باشد

در ضمن من تو سایت خیلی گشتم ولی چنین چیزی پیدا نکردم

تو رو خدا هر کی میدونه کمک کنه خیلی نیاز دارم
امید وارم این تاپیک به یه جواب قانع کننده برسه که دیگران هم بتوانند استفاده کنند :blush::(

Cyrus.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم دنبال همچین چیزی هستم
اول یه بانک توی اکسس درست کردم بعد توی asp.net یک access data source قرار دادم و لینکشو به بانکم دادم خاصیت insert هم فعال کردم کار می کنه تنها مشکلم اینه که فیلد مربود به passwordam به صورت text نوشته می شه البته از اکسس هم این فیلد رو به صورت پسورد قرار دادم ولی وقتی می آد توی asp.net کار نمیکنه

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
اگه یه یهذره تو همین انجمن بگردین حد اقل 100 فرم مختلف در همین ارتباط پیدا می کنید

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگه یه یهذره تو همین انجمن بگردین حد اقل 100 فرم مختلف در همین ارتباط پیدا می کنید
بسم الله رحمن الرحیم ! ببینم تو خودتی ؟

کجا بودی تا حالا
2mo5pow.gif

انشالله که بیای و دوباره پیش ما بمونی ! بلکه اینجا مثل روز های قدیم بشه ! خیلی خوشال شدم
121fs725372.gif

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
بسم الله رحمن الرحیم ! ببینم تو خودتی ؟

کجا بودی تا حالا
2mo5pow.gif

انشالله که بیای و دوباره پیش ما بمونی ! بلکه اینجا مثل روز های قدیم بشه ! خیلی خوشال شدم
121fs725372.gif
قربان تو حسین جان .

من هم خوشحال شدم تورو دیدم.

بابا این جا دیگه مثل قدیم نیست . بچه ها و مدیران اینجا یه جورایی بچه های قدیمی رو همه رو از فروم روندن . کارایی کردن که خیلی ها دیگه سر هم نمی زنن .

یکی دیگه از دلایل ، مشقله زیاد و ... هست دیگه .

راستی خودت چطوری خوبی ؟
حالا تو تاپیک این بنده خدا ما داریم حالو احوال می کنیم .... جالبه.

موفق باشی عزیزم

بالا