• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرهنگ ، هنر و ادبیات خوشمزه !

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سمت راستی پیمان معادیه؟

وسطی که فرخ نژاده؟

فیلم سینمایی گشت ارشاد به کارگردانی سعید سهیلی از منتخب های سی امین جشنواره فیلم فجر می باشد.

در خلاصه داستان فیلم چنین آمده است: سه انسان که برای بدست آوردن پول راه تازه و خطرناکی را در پیش می گیرند در این راه که به صورت طنز و اجتماعی نشان داده شده است ,عواطف کار دیگری می کند و…..

در فیلم سینمایی گشت ارشاد بازیگرانی همچون: نیوشا ضیغمی,حمید فرخ نژاد, سحر قریشی, پولاد کیمیایی, ساعد سهیلی, سینا سهیلی, جمشید هاشم پور و … به ایفای نقش پرداخته اند.

منم اول فکر کردم پیمان معادیه ! فکر کنم پولاد کیمیایی باشه! اون وسطی هم اگر جمشید هاشم پور نباشه ، خود فرخ نژاده :دی

سایت خبری آبادان غدیر : حمید فرخ نژاد در « گشت ارشاد »

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
وسطی که فرخ نژاده؟

25r30wi.gif
25r30wi.gif
اره

عجب گریم شاخی کردنش
25r30wi.gif

اصلا در نگاه اول متوجهش نشده بودم
fingersmiley.gif

خیلی بازیگر کار درستیه
47b20s0.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
جولی و جولیا

در سال ۲۰۰۲ جولی پاول ( امی آدامز ) نویسنده جوانی است که به عنوان یک تلفنچی در یک شرکت در منهتن کار می‌کند . او از کارش راضی نیست . روزی او تصمیم می گیرد که هر روز یکی از غذاهای کتاب آشپزی جولیا چایلد را درست کند و یک وبلاگ را راه اندازی می‌کند و کارهای روزانه اش را در وبلاگ می نویسد ...

کارگردان نورا افرون
تهیه‌کننده نورا افرون، اریک استیل، امی رابینسون
نویسنده نورا افرون (فیلمنامه) جولی پاول (کتاب)
بازیگران مریل استریپ، امی آدامز، استنلی توچی، کریس مسینا

2009_julie_and_julia_001.jpg

julie_and_julia1.jpg

julie-and-julia7.jpg

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

اگه اشكالي نداره، بنده اين بيت شعر از حافظ كه شيريني بسيار دارد و پارسيست رو هم اينجا قرار بدهم :rolleyes::

شکرشکن شوند همه طوطیان هند......................... زین قند پارسی که به بنگاله می‌رود

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
از مرگ شوخی بدی نیست / داستان: عشق در بازار / نوشته:یی یون لی/ برگردان :گیتا حجتی

و حالا بعد از ده سال طلاق گرفته است. سانسان به اتاق اجاره ای اش برمی گردد، روی تخت می نشیند و تخمه آفتاب گردان می شکند. پوست تخمه ها روی زمین و ملحفه ها می ریزد و روی هم تلنبار می شود. او مشتاق شنیدن این صدا در کاسه سرش و چشیدن چنین مزه ای در دهانش است. این تخمه های آفتاب گردان شیرین ، شور و کمی تلخ تر از تخمه های فروشگاه گانگ است (که برای عمل آوردن آن از ادویه ای بی نام استفاده می کنند.) به همراه یک قفس پر از رمان های انگلیسی که او در کالج خرید(هر یک از این کتاب ها ارزش مادام العمر مطالعه را می رساند) که زندگی را برای او قابل تحمل ساخته است. اما امروز مزه ی این تخمه جور دیگری است؛ طلاق توو عین یک تیغ ماهی در گلویش گیر کرده و او را آشفته می کند.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
work.2499477.3.flat,550x550,075,f.kafka-on-the-shore-1.jpg

ناکاتا در را باز کرده بود و داشت بیرون می رفت که ایستاد و به طرف افسر برگشت."ببخشید قربان. ولی شما فردا در همین منطقه هستید؟"

پلیس با احتیاط گفت:"بله هستم. فردا غروب اینجا سر پستم. چرا می پرسید؟"

"حتی اگر هوا آفتابی باشد،پیشنهاد می کنم با خودتان چتر بیاورید ."

پلیس سری جنباند. سربرگرداند و نگاهی به ساعت دیواری انداخت. همقطارش دیگر باید تلفن بزند. "باشد. یادم می ماند که بیاورم."

"فردا از آسمان مثل باران ماهی می بارد.به نظرم بیشتر ساردین باشد. با تعدادی ماهی ماکرو."

پلیس خندید."ساردین و ماهی ماکرو، هان؟ پس بهتر است چتر را وارونه کنم و چند تایی بگیرم. با سرکه خوراک خوشمزه ای می شود."

ناکاتا با قیافه ای جدی گفت:"ماهی ماکروی سرکه زده یکی از غذاهای دلخواه ناکاتاست. اما تا فردا آن وقت به نظرم از اینجا رفته باشم."

کافکا در کرانه / هاروکی موراکامی/ برگردان :مهدی غبرایی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

خلاصه فیلم :

کیت سر آشپز ماهر رستورانی در منهتن است ، او بسیار در کارش موفق است ، اما با همکارانش مشکل دارد ، مشکل کیت سخت گیری و عصبانیت او است و همین امر باعث ناراحتی همکارانش می شود .
در تصادف رانندگی خواهر کیت کشته می شود و او مجبور می شود سرپرستی دخترش ( زو ) را بر عهده بگیرد ، آنها با هم مشکلات زیادی دارند به هیچ وجه همدیگر را درک نمی کنند و هر روز بر مشکلات آنها اضافه می شود .
کیت از رئیس رستوران یک هفته مرخصی می گیرد تا به کارهایش سر و سامانی بدهد بعد از بازگشت متوجه می شود پائولو رئیس رستوران سر آشپز دیگری به نام نیک را استخدام کرده است ، نیک مردی خوش اخلاق است و به کیت احترام فراوانی می گذارد اما کیت فکر می کند که نیک قصد دارد جای او را بگیرد به همین خاطر دست به یک سری کارهایی برای خراب کردن نیک می زند اما در آخر متوجه اشتباهات خود می شود

2007_no_reservation_006 (500x332).jpg

No_Reservations-12.jpg

2007_no_reservation.jpg

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
donatus_312791261.jpg

چند لحظه ساکت بودیم.

"هی ! در مغازه ی "آق دونات" ، از چه دوناتی بیشتر خوشت می آید؟"

بلافاصله گفتم:"دونات سنتی."

دختر گفت:"من آن را بلد نیستم. می دانی من از کدام شان خوشم می آید؟ ماه کامل و دم خرگوشی."

"من حتی اسم آن را هم نشنیده ام."

"همان هایی که وسط شان میوه یا مایه ی لوبیا دارد. اما مامانم می گوید اگر مدام چیزهای شیرین بخوری خنگ می شوی. برای همین زیاد از آن ها برایم نمی خرد."

"خوشمزه به نظر می رسد."

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
کلیفتن فدیمن
پنیر جهش شیر است به جانب جاودانگی!

بالا