• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاههای اینترنتی چطوری ..... !!! بلدید ؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام. دوستان می خواستم بدونم که این فروشگاههای اینترنتی چطوری جنس معامله می کنند. مثلا من یه

فروشگاه دارم. یه مشتری میاد و جنس هاش رو واسه فروش می ذاره تو فروشگاه من.

حالا یه نفر پیدا میشه و میخواد جنس رو بخره. ( البته عضو هم هست )

حالا چطوری جنس فلان نفر رو تو استان دیگه میگیرن و مثلا به مشتری تو تهران میدن ؟

کسی از این مکانیزم خبر داره ؟ لطفا هر نظری که دارید رو اینجا بنویسید. ممنونم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دو جور هست یکی اینکه شرکت جنس رو از طرف دریافت میکنه و برای اون به فروش میرسونه و خودش جنس رو با پست یا هر جور دیگهای به مشتری تحویل میده و این وسط نسبت به قیمت جنس خریداری شده و معامله درصدی دریافت میکنه که این روش نیاز به امکانات زیادی داره و بدرد شرکتای خفن میخوره
یه جور دیگه هم هست که شرکت فقط کار یک بنگاه رو انجام میده یعنی شرکت فقط برای جنس یا اجناس فروشنده مشتری پیدا میکنه و فرستادن و دریافت جنس به عهده خود فروشنده و خریدار مشتری است و یه درصدی از معامله رو میگیره این روش بهتره و خیلی ساده و خیلی از سایتهای داخلی هم این کارو میکنن

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نقل از saeid_2001 :
دو جور هست یکی اینکه شرکت جنس رو از طرف دریافت میکنه و برای اون به فروش میرسونه و خودش جنس رو با پست یا هر جور دیگهای به مشتری تحویل میده و این وسط نسبت به قیمت جنس خریداری شده و معامله درصدی دریافت میکنه که این روش نیاز به امکانات زیادی داره و بدرد شرکتای خفن میخوره
یه جور دیگه هم هست که شرکت فقط کار یک بنگاه رو انجام میده یعنی شرکت فقط برای جنس یا اجناس فروشنده مشتری پیدا میکنه و فرستادن و دریافت جنس به عهده خود فروشنده و خریدار مشتری است و یه درصدی از معامله رو میگیره این روش بهتره و خیلی ساده و خیلی از سایتهای داخلی هم این کارو میکنن

خیلی ممنونم. اطلاعات خیلی مفیدی بود. از کمکت خیلی ممنونم. :specool:

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نمی دونم این لینکی که می دم توی ایران بدرد می خوره یا نه ولی بد نیست یک نگاهی بهش بندازید::
http://ouriran.com/en/merchant.cfm

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نقل از vmf :
نمی دونم این لینکی که می دم توی ایران بدرد می خوره یا نه ولی بد نیست یک نگاهی بهش بندازید::
http://ouriran.com/en/merchant.cfm

بازم ممنونم. سعی میکنم مکانیزمش رو کامل بررسی کنم.... :blush:

بالا