• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه آن‌لاين كتاب‌گوگل آغاز به كار كرد

googlefa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

گوگل فروشگاه آن‌لاين كتاب‌هاي الكترونيكي خود را به راه انداخت تا حضوري قدرتمند در بازار كتاب‌هاي الكترونيكي با شركت آمازون داشته باشد.

به گزارش ایسنا شركت گوگل با همكاري كمپاني ماونتن‌ويو اين فروشگاه كتاب الكترونيكي را راه‌ اندازي كرده است.

شركت ماونتن‌ويو يكي از شركت‌هاي بزرگ تبديل كتاب‌هاي معمولي به كتاب‌هاي الكترونيكي است.

جيني‌ هورنونگ ـ سخنگوي گوگل - اظهار كرد: معتقديم فروشگاه آن‌لاين كتاب‌هاي الكترونيكي گوگل بزرگ‌ترين كتابخانه الكترونيكي است و در اين فروشگاه كتاب‌هاي رايگان نيز عرضه مي‌شود، بيش از سه ميليون كتاب در اين كتابخانه الكترونيكي وجود دارد.

گوگل اعلام كرد: صدها هزار كتاب ديجيتال از ناشران برجسته مانند مك‌ميلان، رندوم‌هاوس و سيمون در اين فروشگاه اينترنتي عرضه مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، كتاب‌هاي الكترونيكي گوگل را مي‌توان توسط هر رايانه‌اي كه به اينترنت متصل است، مطالعه كرد همچنين مي‌توان از دستگاه‌ آيفون، آي‌پد، آي‌پاد لمسي و تلفن‌هاي همراه هوشمندي كه داراي سيستم عامل اندرويد گوگل هستند براي خواندن اين كتاب‌هاي الكترونيكي استفاده كرد.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
greenstars.gif
شرکت فقط گوگل
greenstars.gif

loveshower.gif
یوزر فقط googlefa
loveshower.gif

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
تو از گوگل کتاب میخری؟:blink:
به تو چه که من چی میخرم از کجا میخرم :D
من دارم با googlefa صبت میکنم :D

گوگل فا جان اسمت چیه شما ؟ محمد بود ؟ :D یادم رفته فکر نکنم اصلن اسمتو بهم گفته باشی :(

بالا