• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه اندروید

mr.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام ،
قصد ایجاد فروشگاه اندروید رو دارم .
بودجه : 1 میلیون تومان
- در صورتی که توانایی نوشتن چنین سیستمی رو دارین ..
لطفا تمامی نیازمندی های که احتیاج هست ،
پ.خ ارسال نمایین . صحیت کنیم

منظور از نیازمندی ها -> مواردی که می بایست برای پیاده سازی در نظر بگیریم .

x460

Registered User
لایک‌ها
703
پ.خ. ارسال شد خدمتتون.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
این سایتها درآمد نداره فقط دردسره! وقتی تولیدکننده ی نرم افزار اندروید نیستیم، گذاشتنه فایل های مجانی خارجی هم بی معنیه با وجود دو بازار مرجع
گوگل و iOS...

mr.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این سایتها درآمد نداره فقط دردسره! وقتی تولیدکننده ی نرم افزار اندروید نیستیم، گذاشتنه فایل های مجانی خارجی هم بی معنیه با وجود دو بازار مرجع
گوگل و iOS...

شما ،چه نوع فروشگاهی رو در نظر دارین؟ حتما فروشگاه فایل باشد . حالا چه نوع فایلی ؟ ...

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
جزئیات مد نظرتون رو ارسال کنید

mr.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من تاپیک زدم که شما جزئیات و بگین اگه کمی ومشکلات داشت .. من مابقی شو بگم .

djahang

Registered User
لایک‌ها
3
عرض سلام دوستان عزیز!
از نظر منطقی هر سیستمی دارای ویژگی های خاصی باید باشه تا کاربرای خودشو جذب کنه ! به جای اینکه بیای چند تا بازار و کافه درست کنید بیاین و به ایده های جدید بپردازیم که چندتاشون الان تو ذهن من هست و اگر کسی تمایل داشته باشه میتونیم براش عملی کنیم. تنها موردی که وجود داره اینه که سیستم باید در آمد داشته باشه و اگر سیستم مشابه ایجاد کنید احتمال در آمد زایی کم میشه ...
الان ایده های نو توی بازار تا 2 الی 3 سال دووم میارن و اگر هر دفعه یه تیم قوی نرم افزار رو اپ نکنه مطمئنا با شکست مواجه میشه ... متاسفانه توی ایران قانون درستی برای حتمایت از ایده های نرم افزاری هنوز وجود نداره ....... ما یک گروه هستیم که برای جاهای مختلف کار می کنیم وایده های مختلف رو عملی می کنیم و نرم افزار رو با سورس می فروشم ... قیمت سورس حدود 1.5 برابر قیمت خود اپلیکیشن هست اگر کسی تمایل داره می تونیم نرم افزار رو بدون سورس بهش بدیم ولی در عوض هم کپی رایت ما میشه ولی مسئولت اپ کردنش هم بر عهده ی ماست .
ایده از ما ، سرمایه از شما ، سود برای شما ، کپی رایت برای ما

mr.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
پروژه واگذار شد ..

بالا