• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه اینترنتی و همکاری با تامین کنندگان لطفا مشاوره بدهید ؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام
من دارم یک فروشگاه اینترنتی تاسیس میکنم
منتها یک سوالی که داشتم میخواستم با تامین کنندگان همکاری کنم ولی یک مشکلی وجود دارد
اینکه من در همه حالت و هر روز نمیتونم لیست کامل محصولات تامین کنندگان رو بگیرم و از موجودی محصولات و قیمت بروز اطلاع پیدا کنم
حالا دوتا راه میمونه برام یا اینکه تمام محصول تامین کننده را موجودی بزنم و مشتری هنگام واریز وجه نقد اگر دیدم تامین کننده جنس مربوطه را نداشت اقدام به بازگشت وجه کنم
یا اینکه قیمت محصول رو بزنم ولی موجودی برا بزنم که با فروشگاه جهت اطلاع از موجودی در انبار تماس بگیرند
به نظرم صاحب نظران فروشگاه کدوم برای مشتری قابل اعتبارتر و اعتماد تر و بهترین راه حله
دوستان یک نظری در این باره بدند

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام دوست عزیز
هیچ کدام از دو راه معقول نیست
شما باید پنلی به تامین کننده خود بدهید که تامین کننده بتونه محصولات موجود خودش رو وارد سایت کنه و تعداد موجود از هر محصول رو مشخص کنه
این بهترین کار هست فقط باید به تامین کننده آموزش بدید که چطور محصولات خودش رو وارد سایت کنه بنابراین وقتی مشتری محصولی از شما خریداری می کنه تامین کننده هم از طریق پنل خودش متوجه میشه

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
عزیز در حال حاضر سایت ما اینقدر بزرگ نیست که این کار انجام بده ضمن اینکه به نظرم نمایندگی های غولی که باهاشون صحبت کردیم خودشون اینقدر کار دارند که نمیاند هر روز وقت کارمند خودشون برای این کار قرار بدند ضمن اینکه فعلا سایت تاسیس نشده اون بله مال زمانی است که فروش ما بالا باشه و تامین کننده مجور برای فروش کالای خودش از این کار استفاده کنه

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
عزیز در حال حاضر سایت ما اینقدر بزرگ نیست که این کار انجام بده ضمن اینکه به نظرم نمایندگی های غولی که باهاشون صحبت کردیم خودشون اینقدر کار دارند که نمیاند هر روز وقت کارمند خودشون برای این کار قرار بدند ضمن اینکه فعلا سایت تاسیس نشده اون بله مال زمانی است که فروش ما بالا باشه و تامین کننده مجور برای فروش کالای خودش از این کار استفاده کنه
فرمایش شما صحیح هست اما این بستگی به قدرت مدیریت شما داره موفقیت شما زمانی حاصل میشه که با این روند پیش برید با اون دو روشی که شما عرض کردید 100 درصد به مشکل میخورید برای ابتدای کار برای اینکه تامین کننده ها رو مشتاق به همکاری با خودتون کنید می تونید ازشون هیچ پورسانتی نگیرید

rezaya2938

Registered User
لایک‌ها
63
من این کار رو کردم، واقعا سخته. که بخواید هر روز از تامین کننده لیست موجودی بگیری (تازه اگه بده و درست هم باشه)
یه راه حل اینه که برای کالاهات بجز تامین کننده اصلی ، 2 -3 تا تامین کننده دیگه به عنوان پشتیبان داشته باشی.

بالا