حسین25
کاربر تازه وارد
پسته و آجیل پستهای
ایران که دومین تولید کننده پسته است. پسته حاصل به انواع مختلف دستهبندی میشود
پسته صادراتی
پسته آجیلی
پسته شور
پسته خام
پسته یکی از اعضای مهم آجیل است. میزان پتاسیم آن با جثه کوچک برابر با پتاسیم یک پرتقال بزرگ است و به دلیل داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است استان کرمان که مرگز اصلی تولید پسته ایران می باشد در این استان چهار رقم اصلی پسته اکبری، پسته فندقی، پسته احمدآقایی و پسته کله قوچی به وفور تولید می شود.
در ایران بیش از 90 رقم پسته تولید میشود. در این میان فقط چهار نوع جزء ارقام مهم تجاری و صادراتی قرار دارند که عبارت از پسته اکبری، پسته احمد آقایی، پسته کله قوچی و پسته فندقی میباشند. یک صادر کننده موفق باید به خوبی بداند که چه پسته ای را به چه کشوری صادر کند.
برای صادرات پسته، بسته به هر کشور (ضوابط و مقررات و استانداردها، فرهنگ آن کشور میزان تقاضا و کشش بازار و همچنین کیفیت) نوع پسته باید متفاوت باشد.
ایران که دومین تولید کننده پسته است. پسته حاصل به انواع مختلف دستهبندی میشود
پسته صادراتی
پسته آجیلی
پسته شور
پسته خام
پسته یکی از اعضای مهم آجیل است. میزان پتاسیم آن با جثه کوچک برابر با پتاسیم یک پرتقال بزرگ است و به دلیل داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است استان کرمان که مرگز اصلی تولید پسته ایران می باشد در این استان چهار رقم اصلی پسته اکبری، پسته فندقی، پسته احمدآقایی و پسته کله قوچی به وفور تولید می شود.
در ایران بیش از 90 رقم پسته تولید میشود. در این میان فقط چهار نوع جزء ارقام مهم تجاری و صادراتی قرار دارند که عبارت از پسته اکبری، پسته احمد آقایی، پسته کله قوچی و پسته فندقی میباشند. یک صادر کننده موفق باید به خوبی بداند که چه پسته ای را به چه کشوری صادر کند.
برای صادرات پسته، بسته به هر کشور (ضوابط و مقررات و استانداردها، فرهنگ آن کشور میزان تقاضا و کشش بازار و همچنین کیفیت) نوع پسته باید متفاوت باشد.