hogershop
Registered User
- نوشتهها
- 428
- لایکها
- 131
در این تاپیک قصد فروش انواع لوازم خانگی/لوازم برقی و الکترونیکی/لواز آشپزخانه/TV/یخچال/گوشی و تبلت و... داریم
با چند تا سوال و جواب معمول توضیحات لازم رو میدم:
اجناس از کجا تامین میشن؟
-اجناس و کالاها از دو شهر بانه و مهاباد تامین میشن
اجناس از چه کشورهایی وارد میشن؟
- از کشورهای ترکیه-عراق -کشورهای اروپایی-چین و...
آیا کالاهای ارسالی تست میشوند؟
-بله تمام کالا ها قبل از ارسال تست کامل شده و درصورت سالم بودن ارسال میشن
سفارش ها از چه راهی ارسال میشن؟
- سفارشات شما نسبت به نوع جنس و تعداد از راه های مختلف به دست شما خواهد رسید.جنس های کوچک با پست و کالاهای بزرگ مثل لوازم خانگی از طریق پیک.در هر کدام از روش ها شما محصول سفارشی رو طبق آدرسی که میدید تحویل خواهید گرفت ( هزینه پست یا پیک جداگانه محاسبه میشه)
هیچکدام از محصولات ضمانت ندارند چون از خارج وارد میشن.اما در صورت تمایل و تقاضای مشتری یک هزینه اضافه بر مبلغ اخذ میشه و ضمانت نامه شرکتی روی محصولات میزنیم.این ضمانت شرکتی با هزینه جانبی و در حال حاضر گارانتی برای ال ای دی و ال سی دی و لباس شویی و ظرفشویی و کولر گازی انجام میگیرد.
تنوع و طیف محصولات و مارک های مختلف باعث میشه نتونم تمام محصولات و کالاهارو یکجا توی پست اول معرفی کنم.ضمن اینکه زمانبر هم خواهد بود.به همین منظور سعی میکنم کم کم محصولات رو در پست های آینده بزارم
با تشکر
برای دیدن لوازم خانگی و تلویزیون صفحه ها را ورق بزنید
با چند تا سوال و جواب معمول توضیحات لازم رو میدم:
اجناس از کجا تامین میشن؟
-اجناس و کالاها از دو شهر بانه و مهاباد تامین میشن
اجناس از چه کشورهایی وارد میشن؟
- از کشورهای ترکیه-عراق -کشورهای اروپایی-چین و...
آیا کالاهای ارسالی تست میشوند؟
-بله تمام کالا ها قبل از ارسال تست کامل شده و درصورت سالم بودن ارسال میشن
سفارش ها از چه راهی ارسال میشن؟
- سفارشات شما نسبت به نوع جنس و تعداد از راه های مختلف به دست شما خواهد رسید.جنس های کوچک با پست و کالاهای بزرگ مثل لوازم خانگی از طریق پیک.در هر کدام از روش ها شما محصول سفارشی رو طبق آدرسی که میدید تحویل خواهید گرفت ( هزینه پست یا پیک جداگانه محاسبه میشه)
هیچکدام از محصولات ضمانت ندارند چون از خارج وارد میشن.اما در صورت تمایل و تقاضای مشتری یک هزینه اضافه بر مبلغ اخذ میشه و ضمانت نامه شرکتی روی محصولات میزنیم.این ضمانت شرکتی با هزینه جانبی و در حال حاضر گارانتی برای ال ای دی و ال سی دی و لباس شویی و ظرفشویی و کولر گازی انجام میگیرد.
تنوع و طیف محصولات و مارک های مختلف باعث میشه نتونم تمام محصولات و کالاهارو یکجا توی پست اول معرفی کنم.ضمن اینکه زمانبر هم خواهد بود.به همین منظور سعی میکنم کم کم محصولات رو در پست های آینده بزارم
با تشکر
برای دیدن لوازم خانگی و تلویزیون صفحه ها را ورق بزنید
لینک های دسترسی سریع:
سشوار + اتو مو+ بندانداز برقی
سشوار + اتو مو+ بندانداز برقی
Last edited: