سلام خدمت دوستان گرامی
(تاپیک قبلی با سابقه 4 ساله به دلیل تعدد پست ها آرشیو شد)
با یاری خداوند فروشگاه آنلاین بعد از 8 سال تبدیل به افتتاح مغازه شد
مشتریان گرامی از تهران از این پس میتونن حضوری تشریف بیارن برای خرید
مثل سال های گذشته مشتریان شهرستان میتونن آنلاین سفارش رو ثبت کنند
برای دریافت آدرس تماس بگیرید
تماس / تلگرام/واتس اپ:
09367827804
ما پاسخگوی شما در طول 24 ساعت شبانه روز در تلگرام هستیم !
نکات مهم :
- بسیاری از مدل ها بخاطر محدودیت تعداد تصاویر در تاپیک قرار داده نمیشه بنابراین از تلگرام مدل جدید رو جویا بشید
و از مشاوره برای انتخاب مدل از ما کمک بگیرید
- مدل هایی که نوشته شده دارای رنگ بندی از تلگرام پیغام بدید عکس رنگ بندی ارسال میشه
-عکس مدل های درخواستی خودتون رو از طریق تلگرام برای ما بفرستید سعی میکنیم براتون تهیه کنیم
ما برای همه نوع سلیقه با هر نوع بودجه مدل موجود داریم از 40 هزار تومان تا 1 میلیون تومان
مدل های جدید با قیمت استثنایی
دارای رنگ بندی کامل
قیمت 240 با جعبه اصلی
Ulysse Nardin
کیفیت فوق العاده
Fossil
برخي نظرات خريداران گرامي :
و ....
(تاپیک قبلی با سابقه 4 ساله به دلیل تعدد پست ها آرشیو شد)
با یاری خداوند فروشگاه آنلاین بعد از 8 سال تبدیل به افتتاح مغازه شد
مشتریان گرامی از تهران از این پس میتونن حضوری تشریف بیارن برای خرید
مثل سال های گذشته مشتریان شهرستان میتونن آنلاین سفارش رو ثبت کنند
برای دریافت آدرس تماس بگیرید
تماس / تلگرام/واتس اپ:
09367827804
ما پاسخگوی شما در طول 24 ساعت شبانه روز در تلگرام هستیم !
برای سهولت کار ترجیحا از طریق تلگرام با ما در تماس باشیدنکات مهم :
- بسیاری از مدل ها بخاطر محدودیت تعداد تصاویر در تاپیک قرار داده نمیشه بنابراین از تلگرام مدل جدید رو جویا بشید
و از مشاوره برای انتخاب مدل از ما کمک بگیرید
- مدل هایی که نوشته شده دارای رنگ بندی از تلگرام پیغام بدید عکس رنگ بندی ارسال میشه
-عکس مدل های درخواستی خودتون رو از طریق تلگرام برای ما بفرستید سعی میکنیم براتون تهیه کنیم
ما برای همه نوع سلیقه با هر نوع بودجه مدل موجود داریم از 40 هزار تومان تا 1 میلیون تومان
مدل های جدید با قیمت استثنایی
دارای رنگ بندی کامل
قیمت 240 با جعبه اصلی
Ulysse Nardin
کیفیت فوق العاده
Fossil
برخي نظرات خريداران گرامي :
سلام از دوست گرامي آقا سيناي گل 5 عدد ساعت خريداري کردم
ساعت U BOAT
ساعت AP
ساعت پتک فيليپ اتوماتيک
ويک عددساعت مايکل کورس
و يک ساعت يوليس ناردين
واقعا کيفيت ساعتهاي ايشان فوق العاده است ونمونه هاي کار ايشان در ايران بسيار محدود و خاص است.
اما به عنوان دانشجوي دکتراي بازرگاني بين الملل عرض ميکنم ايشان به تمام آداب فروشندگي آشنايي کامل دارند وبسيار فروشنده خون گرم و محترمي هستند.
حتي ايشان در حق بنده لطف کردند و بدون هيچ هزينه اي بند ساعت بنده را کوتاه کردند.جا دارد بازم در اينجا از ايشان تشکر کنم و خدا قوت عرض کنم و پيشاپيش سال نو را به ايشان و خانواده محترمشان تبريک عرض کنم...يا حق
ساعت اسپرت Q&Q از سينا عزيز امروز خريداري شد.
چون قبلا جي شاک داشتم و دنبال همين سبک اما بودجه کمتر بودم بايد بگم که هيچي از اون جي شاک 400 تومني کم نداره.
خودش از عکساش فوق العاده زيباتر و بهتره.
ممنون از سينا عزيز
دوستان من ساعت دوم رو از آقا سينا خريدم دومين خريدمه
الان 1 ماه گذشته واقعا کيفيت خوبه تو دست قشنگ به چشم مياد هيچ مشکلي هم نداره موتور اينا و بدنه عين اصل هيچ فرقي نداره
ممنون آقا سينا که هميشه به من لطف داشته و خيلي هم با حوصله هست
جناب سينابلو ، ممنون و متشکر ، ساعت من رسيد بسيار زيبا و البته زيباتر از اون تلاش شما در جلب رضايت مشتري بود.
يک عدد ساعت AP خريد کردم از مشهد که ايشون يک روزه ساعت رو به دست من رسوندن و بعدشم به چندتا سوال ديگه هم با روي خوش پاسخ دادن.
بازهم ممون
با سلام خدمت تمامي دوستان
بنده از ايشان يه ساعت Ulysse Nardin خريد کردم بايد بگم ساعت بسيار زيباييه انشااله که عقربش واسم بچرخه :general406: و از اون مهمتر فروشنده اقاي cinablue هستن که بسيار محترم و صبور در پاسخگويي تمامي سوالات بنده در کمتر از چند دقيقه .
اينطوري بگم که خريد بسيار راحت و بي دردسري داشتم.
از آقا سينا گل (واقعا گل) يه ساعت زنانه خريداري شد
ممنون از اين همه لطف ايشون واقعا دوستان تو خريد شک 1 درصدم نکنن
خريد ساعت ulysse nardin از آقا سينا. هم از خريدم خيلي راضيم و هم از سينا جان کمال تشکر رو دارم. به شما هم پيشنهاد مي کنم براي خريد از ايشون شک نکنيد. فروشنده ي منصف و با اخلاقي هستند.
خريد ساعت رولکس از اقا سينا عزيز ، ايشون فروشنده اي فوق العاده مشتري مدار و خوش اخلاق و با حوصله هستن ، پيشنهاد ميکن واسه يه بار هم که شده از ايشون خريد کنيد
بنده يکعدد ساعت Patek Philippe از آقا سيناي عزيز خريداري نمودم.
عالي بود.
اين چند وقته خيلي بابت ساعت ايشان را اذيت کردم ، ولي ايشان با مشتري مداري مدلي رو که ميخواستم رو برام تهيه کردن.
يه دنيا تشکر
با سلام بنده هم يکعدد q&q از اقا سينا خريدم که امروز بدستم رسيد
در يک کلام عاليه. اصلا فکر نميکردم همچين کيفيتي داشته باشه
فقط بگم که تو خريد از ايشون شک نکنيد .
تشکر از اقا سيناي گل.
بنده يک ساعت «تگ هوير» مدل »گراند کريرا» رو به جناب سينا سفارش داده بودم. خوشبختانه ساعت ديروز به دستم رسيد. بسيار زيبا و با کيفيت و کاملا نو و تميز.
از همين جا از ايشان تشکر و قدرداني مي کنم.
اين طور که متوجه شدم، ايشان در انتخاب مجموعه ساعت هايشان بسيار خوش سليقه عمل مي کنند.
اميدوارم که موفق باشند.
يک عدد ساعت امگا از آقا سينا خريداري شد که همراه با اشانتيون بدون هيچ مشکلي به دستم رسيد ، ازشون تشکر ميکنم
يک عدد ساعت گوچي زنانه زيبا از سينا جان خريداري شد،
خيلي سريع و تنها بعد چند ساعت پس از واريز مبلغ، ساعت با جعبه به دستم رسيد.
سلام.اقا سينا ساعت هاي ما رسيد.دست درد نکنه عالي بود.دوستان من ?تا ساعت از ايشون خريدم ساعت ?صبح شنبه که امروز صبح رسيد و واقعا عالي بود.تا الان من چيزي نخريدم ککه به اين سرعت و کيفيت به دستم رسيد.دوستان در خريد از ايشون شک نکنيد که واقعا لفظ فروشنده معتبر برازنده ايشون هست
من چهارشنبه يک ساعت خريدم و از آقا سينا تشکر ميکنم
بنده يک عدد مدل مرسدس از سينا خريدم. واقعا با کيفيت و زيبا بود. نسبت به قيمت واقعا ارزش خريد داره.
به نقل از poordastan.hessam :همه چيز عالي بود نحوه ارسال وبسته بندي
به نقل از moghadam1 :فروشنده با اخلاق و با وجدان کاري بالا
به نقل از vahid_mc :خريد ساعت تگ باکيفيت
به نقل از dotnetMaster :از خريدم از ايشان راضي بودم و همه چيز عالي بود . ممنونم از ايشان
به نقل از hazoo :خريد يک عدد ساعت.کاملا راضي از محصول
sls بند رابر رو بنده خريداري کردم
عزيز ساعتم رسيد.خيلي خوشگله دمت گرم.فک کنم بهترين ساعتيه که تا حالا داشتم.ممنون از راهنماييات و کمکت واسه انتخاب بهتر.کارت درسته دمت گرم
يک عدد ساعت مدل مرسدس از ايشون خريداري شد، جنس ارسال شده مطابق با تاپيک با کيفيت بالا و مرغوب که ميشه گفت از مدل اصلي قابل تشخيص نيست، همينجا هم جا داره بابت تهيه پک اورجينال از ايشون تشکر کنم که پيگيري هاي لازم رو کردند و در کمترين زمان تهيه کردند.
دوستان من تگ كررا رو خريدم از سينا جان. ازش ممنونم.
فروشنده بسيار خوب محترم با انصاف خوش و خوش قول از خريد ساعت omega ladymatic از ايشون خيلي راضي هستم
کيفيت بالا و جنس خيلي خوبي داره
ممنون از زحماتتون
دوستان يك عدد ساعت تگ از اقا سينا خريداري شد كه ديروز رسيد.وظيفه دونستموهمينجا ازشون تشكر كنم.همه چي بسيار عالي بود.ايشون بسيار فرد محترمي هستند.مدل Grand Carrer
با عرض سلام بنده امروز ساعت tag heuer مدل grand carrera رو از آقا سينا خريدم همين امروز هم به دستم رسيد و دقيقا عين عکس و با کيفيت هست متشکرم تو خريدتون شک نکنين
و ....
Last edited: