• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه شارژ

aminlotfi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
دوستان من چطور میتونم یک فروشگاه شارژ بزنم.
در ضمن اسکریپت فروشگاه ساز رو دانلود و نصب کردم ولی نمیدونم چطور شارژها رو بفروشم.
و اسکریپت رایگان با پولی چه فرقی داره ؟
لطفا راهنماییم کنید

و اگه سایت معتبری هم که میشناسید فروشگاه رو طراحی کنه بهم معرفی کنید

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
با سلام
دوستان من چطور میتونم یک فروشگاه شارژ بزنم.
در ضمن اسکریپت فروشگاه ساز رو دانلود و نصب کردم ولی نمیدونم چطور شارژها رو بفروشم.
و اسکریپت رایگان با پولی چه فرقی داره ؟
لطفا راهنماییم کنید

و اگه سایت معتبری هم که میشناسید فروشگاه رو طراحی کنه بهم معرفی کنید

اگه مایل بودی پیام بده برات راه اندازی کنم

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دیاوب ، به ارائه خدمات طراحی سایت حرفه ای و بهینه سازی سایت (سئو) همراه با کارهای گرافیکی با بالاترین کیفیت ممکن به مشتریان خود، افتخار می کند. عطش ما برای طراحی وب سایت های مدرن، فوق العاده و متناسب با نیاز مشتری وصف ناپذیر است. تیم مجرب و حرفه ای دیاوب برای خدمات طراحی سایت و بهینه سازی وب سایت، کاملا آموزش دیده و متخصص می باشد.
در زمینه های:

1. مشاوره، طراحی و تولید انواع سایتهای اینترنتی بصورت کاملا داینامیک
2. مشاوره، طراحی و پیاده سازی پورتالهای درون سازمانی ( Intranet )
3. بالا بردن رتبه سایت در موتور جستجو های معروف از قبیل google و yahoo و …
4. ارائه راه حل های جامع شبکه شامل تحلیل نیازها و امکان سنجی پروژه، طراحی و پیاده سازی شبکه،
5. پشتیبانی و نگهداری
6. و خدمات تکمیلی دیگری نظیر فیلمبرداری صنعتی، عکاسی وکلیه امور طراحی گرافیک و چاپ …

دنیای اینترنت هر روز رو به رشد است ، ما برای کمک به شما به طور مداوم و پیوسته در حال یادگیری دانش به روز و جدید دنیا هستیم ، تا از طریق آن بتوانیم ابزار جدیدی برای رشد و پیشرفت کسب و کار شما در اختیارتان قرار دهیم.

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
بهتره اول از سود و ضرر اینکار و سرمایه مورد نیازش مطمئن بشی. اینکار سرمایه نسبتا زیاد به همراه تخصص برنامه نویسی نیاز داره.
همونطور که اگر توی گوگل سرچ کنی، تمام سایتهایی که دارای رتبه در صفحات اول و دوم هستند خودشان اسکریپت را نوشتند.

قبل از بررسی سود و ... دست به کاری نزن که ضرر کنی. موفق باشی

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5
بهتره اول از سود و ضرر اینکار و سرمایه مورد نیازش مطمئن بشی. اینکار سرمایه نسبتا زیاد به همراه تخصص برنامه نویسی نیاز داره.
همونطور که اگر توی گوگل سرچ کنی، تمام سایتهایی که دارای رتبه در صفحات اول و دوم هستند خودشان اسکریپت را نوشتند.

قبل از بررسی سود و ... دست به کاری نزن که ضرر کنی. موفق باشی

با تشکر از شما اسپمر عزیز. این دوستمون سوالش یک چیزه دیگه بود که الان بنده جوابش رو میدم.

دوست عزیز در ابتدا باید سایت شارژ راه اندازی کنید
سپس اقدام به گرفتن درگاه پرداخت یا مستقیم از بانک یا درگاه های اینترنتی همانند زرین پال پارس پال پی لاین و .... نمایید.

سپس در سایت شارژ دسته محصول بسازید به شاخه مثلا شارژ ایرانسل سپس زیر شاخه به نام 1000 تومنی و .... سپس کارت رو وارد کنید البته این روند بر اساس نوع اسکریپت فرق داره اما روند کلی به این صورت هستش.

هر جا مشکلی دارید بگو راهنماییت کنم عزیز هم نصب هم معرفی سیستم هم درگاه های آنلاین و .....
موفق باشید

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
بالا