• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه های بانه ای عتبار دارن ؟!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
سلام
دوستان من قصد داشتم از فروشگاه بانه ای سفارش یه تلویزیون بدم ...
دوستان کسی هست که ارشون خرید کرده باشه ؟! و آیا این سایت ها اعتبار دارن ؟!

وضعیتشون چطوره و معتبرترینشون کدومه ؟!

Last edited:

myheavenstar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

من یه بار رفتم اونجا و چند روز موندم تقریبا بازارشو یاد گرفتم

واسه TV گرفتن از پاساژ شهرداری خرید کنید ، قیمت ها مناسب تره نسبت به بقیه جا ها ، والبته جنس مطمئن میدن دست مردم هرچند ظاهر پاساژ غلط اندازه

سلام
دوستان من قصد داشتم از فروشگاه بانه ای سفارش یه تلویزیون بدم ...
دوستان کسی هست که ارشون خرید کرده باشه ؟! و آیا این سایت ها اعتبار دارن ؟!

وضعیتشون چطوره و معتبرترینشون کدومه ؟!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سایت و ... که مطمئن نیست داداش مخصوصا که گارانتی ندارند . پدرم 3-4 سال قبل از اونجا lcd ، ضبط صوت ، جارو برقی و ... خرید ولی خوب مخصوصا lcd رو باید همونجا تست کنی که لااقل روشن بشه وگرنه تخم دردسره . ندیده اونم از بانه خرید کردن خیلی ریسکه به هیچ عنوان اینکارو نکن داداش ارزش اون ارزونی رو نداره .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من 2 سال پیش یه تی وی 3 بعدی سونی از یکی از سایت های فروشنده از بانه خریدم
200 تومن ریختم به حساب طرف، دستگاه رو هم به شرط تست میفروشن، ساعت 7 صبح دیدم زنگ خونه رو زدن، 2 نفری که تی وی رو اوردن تشریف اوردن تو، تی وی رو روشن کردن، تست کردن، گفتن پیکسل سوخته اگه نداره تایید کن که حساب کنیم.

بدون حتی 1 پیکسل سوخته. این شرطشون بود. بنده هم حضوران 1700 باقی مونده رو پرداخت کردم.:)

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
میارن توی خونه برات تست میکنن. اگه مشکل داشته باشه میتونی نخری. البته برای اینکه خودشون ضرر نکنن حتما توی بانه تست میکنن که مشتری بهونه نیاره

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
200 تومن ریختم به حساب طرف، دستگاه رو هم به شرط تست میفروشن، ساعت 7 صبح دیدم زنگ خونه رو زدن، 2 نفری که تی وی رو اوردن تشریف اوردن تو، تی وی رو روشن کردن، تست کردن، گفتن پیکسل سوخته اگه نداره تایید کن که حساب کنیم.

بدون حتی 1 پیکسل سوخته. این شرطشون بود. بنده هم حضوران 1700 باقی مونده رو پرداخت کردم.:)

اگه اینجوریه که دمشون گرم

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
دقیقا میارن تست میکنن

MR_nitro

Registered User
لایک‌ها
22
نه اصلا اینکارو نکن
ببین بنه فروش کار اصلیش اینه که تلوزیون یا کلا لوازم برقیو می‌گیرن
تعمیراتی میزنن
که بدون گارانتی میفروشن

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
پیارسال یه دوربین درخواست دادم برام فرستادن رفتم ترمینال از راننده گرفتم تست کردم پولشم همونجا دادم .

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دارم از بانه ویترین خرید میکنم ...
گفتن تست کرده میفرستیم براتون و اگر مشکلی داشت پس بفرستید ... هزینه باربری رو 130ت میگیرن ! تا بوشهر !
مهلت تست هم 72 ساعت هست و اینکه اگر با پیک بخوام حدود 350ت پول پیک میشه که اینجا تست میکنه و ... !
ترجیح دادم با همون باربری خرید کنم ...
هنوز پول رو انتقال ندادم منتظر نظرات هوشمندانه دوستانم :دی

irajchevelle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از دوستان هر کس تازگی از سایت های بانه ای خرید کرده نتیجه خریدشو اینجا به اشتراک بزاره تا بچه ها همچون من که خرید از این سایت هارو دارن مطمئن تر بشن
با تشکر

Sarrow

Registered User
لایک‌ها
75
من خودم که نگرفتم، ولی پسرعمم تا حالا دو تا LED از بانه مارکت سفارش داده که آوردن سالم تحویل دادن و امتحانش کردن و تا حالا هم مشکلی واسشون پیش نیومده.

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
هرکی جنس از بانه خواست بگه بهش قیمت بدم
بزودی شاید اینجا تاپیک فروش هم بزنیم

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185

اسم فروشگاه ؟

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
تو همین چند ماه گذشته سه تا تلویزیون 4 کا از بانه تهیه کردم هر چهارتاشون عالی و خوب مثل بنز دارن کار میکنن

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تو همین چند ماه گذشته سه تا تلویزیون 4 کا از بانه تهیه کردم هر چهارتاشون عالی و خوب مثل بنز دارن کار میکنن
بانه یا سایت بانه مارکت؟ کلا دوستان دقت نمیگنن ایشون مد نظرش اون دوسایت بود و تجربه خرید دوستان که ببینن میشه اعتماد کرد

همچنین داخل سایت که میری قیمت هاشون به روز شده نیست هی باید برای هر کدوم که خواستی تماس بگیری
کولر گازی میخواستم سفارش بدم اما اگه بدونم میارن تحویل میدن و پولش رو میگیرن سفارش میدادم. درضمن قبل از سفارش یه قیمتی هم از بازار بگیرید اگه قرار باشه در حد 50 تا 100 تومن تفاوت داشته باشه یه کولر گازی که ارزش خرید نداره. میشه از بازار خرید.

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
بانه یا سایت بانه مارکت؟ کلا دوستان دقت نمیگنن ایشون مد نظرش اون دوسایت بود و تجربه خرید دوستان که ببینن میشه اعتماد کرد

همچنین داخل سایت که میری قیمت هاشون به روز شده نیست هی باید برای هر کدوم که خواستی تماس بگیری
کولر گازی میخواستم سفارش بدم اما اگه بدونم میارن تحویل میدن و پولش رو میگیرن سفارش میدادم. درضمن قبل از سفارش یه قیمتی هم از بازار بگیرید اگه قرار باشه در حد 50 تا 100 تومن تفاوت داشته باشه یه کولر گازی که ارزش خرید نداره. میشه از بازار خرید.
من که از شخص تهیه کردم که اونجا مغازه داره برام از اونجا فرستاد
ولی تو سایتها بانه کالا از همه مطمئنتره

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131

قیمت هاشون مدام در حال نوسانه چون بار جدید قیمتش با بار قدیم ممکن فرق بکنه
کولر گازی میخواستم سفارش بدم اما اگه بدونم میارن تحویل میدن و پولش رو میگیرن سفارش میدادم.
در خونه با پیک ویژه میفرستن (پیک های مخصوص حمل کالا که هزینه دربست ماشین حامل رو باید به تحویل دهنده و راننده بپردازید.راننده ها تعهد دارند که سفارش رو سالم تحویل بدن والا خودشون باید خسارت رو بدن چون از قبل پول کالا و جنسو به فروشنده میدن.
هزینه این پیک ها بر اساس فاصلتون از شهر مبدا هست مثلا حدودا تا تهران 200 تومن

درضمن قبل از سفارش یه قیمتی هم از بازار بگیرید اگه قرار باشه در حد 50 تا 100 تومن تفاوت داشته باشه یه کولر گازی که ارزش خرید نداره. میشه از بازار خرید.
خرید تکی ( فقط یک جنس) از شهر مرزی در شرایط فعلی ( گرونی بنزین و بالا بودن هزینه حمل و نقل) به صرفه نیست فقط تحت شرایطی برای شما سودآور هست که بخواید بیشتراز دوسه قلم کالا رو یکجا بخرید.
مطمئنا برای 300 هزارتومن ارزونی نمیشه 400 تومن پول بنزین داد و رفت و اومد...ولی ممکن مثلا یکنفر بخواد جهیزیه بخره یا خرید کلی بکنه حداقل 10/15 قلم کالا بخواد در اون حالت روی هرکدوم حدودا 500 تومن ارزونتر بگیره سرجمع میبینی چند میلیون خرید کالاهاش ارزونتر دراومد و اینجا چند میلیون کمتر خرج میکنه ولی برای یک قلم کالا به نسبت قیمت سوخت و هزینه های حمل و نقل و دستمزد راننده ها صرف نداره
پس هرموقع قصد خرید کلی و بیشتر از چندقلم کالا داشتید به فکر خرید مرزی بیفتید در غیراینصورت وقت و هزینه جابه جایی صرف نمیکنه

بالا