تجربه تلخ بنده از خرید بانه 1399/03/11
قبل از شرح واقعه , لازم چند مورد در نظر داشته باشید:
1- گول تعداد اعضای کانال تلگرام و تعداد فالور اینستاگرام را نخورید که همگی فیک هستند.
2- در حال حاضر هیچ جنسی از کردستان عراق وارد ایران نمی شود . از قبیل کولر تلویزیون و .... همگی از گناوه و تهران به بانه آورده می شوند.
3- دستگاه اورجینال و اصل به هیچ وجه نداریم . مطمن باشید اونی که می گه جنسم اورجینال است کلاه بردار است.
4- به هیچ وجه خرید آنلاین و غیر حضوری انجام ندهید که کلاهی بس بزرگتر سرتان رفته است. خرید فقط حضوری
شرح واقعه
به دلیل درگیری کاری ؛ بدون تحقیقات مکفی با کانال بازرگانی سهرابی آشنا شدم و اقدام به خرید کولر گازی کردم. خرید بنده اوجنرال 12 هزار بود به قیمت 7 میلیون . موقع خرید آنلاین هیچ فاکتور ارائه نکردن . طبق گفته فروشنده ارسال رایگان بود . 200 هزار تومان واریز نمودیم تا جنس را ارسال کنند. متاسفانه بعد از خرید, بنده به سایت دیوار تهران مراجعه کردم و اگهی های مربوط به فروش کولر گازی را مطالعه کردم و با چند فروشنده صحبت کردم . بعد این بود که متوجه شدم چه کلاهی سر بنده رفته است. دهها فروشنده بودن که همین مارک و همین مدل را به قیمت میانگین 5 میلیون تومان در خود تهران می فروختند! طی همین صحبت و تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم همه جنس های بانه از تهران یا گناوه ارسال می شود و هیچکدام اصل نیستن.
به هر حال با تاخیر چنده روزه و تماس های مکرر جنس به دستم رسید . با توجه به اینکه قرار بود ارسال رایگان باشد راننده طلب 200 هزار تومان کرد! بنده هم به خاطر اینکه تو محل و مجمتع مسکونی جر و بحث و مشاجره نداشته باشم 200 تومن را پرداخت کردم.
روز بعد نصاب جهت نصب مراجعه نمودن و بعد از باز کردن کارتن اسپیلت متوجه شدیم که لوله های مسی داخل جعبه نیست! 120 هزار تومان هم بدین شکل به ما قالب شد.
گول نصب رایگان را هم نخورید که این هزینه نصب را روی ادواتی که براتون نصب می کنند , دریافت می کنند
یک رویداد تلخ از شهر بانه و یک شهروند کرد - من عمرا از بانه و به اسم بانه خرید بکنم