با سلام خدمت دوستان گرامی
بنا به چند دلیل .. امکان گرداندن فروشگاه و همچنین آپدیت محصولات نمی باشم و قصد موارد زیر رو دارم..
1- آرشیو سریال های تلویزیزیونی (ایرانی / خارجی دوبله فارسی) جمعا سه هزار حلقه دیسک : 90 درصد دیسک ها پرینکو مشکی و 10درصد از جنس های مرغوب دیسک های موجود در بازار : قیمت هر حلقه فقط و فقط 500 تومان
برای دریافت لیست پخ دهید
2- فروشگاه اینترنتی با محصولات (محصولات گزینه یک در این فروشگاه به فروش می رسد)
دارای بازدید بالا / طراحی وردپرس / رنک و بهینه شده / دامنه دات آی آر
3- پنل پارس پیک اعتبار تا اردیبهشت 92 قابل اتنقال به شخص
4- داپلیکیتور 1به12 IDE برد
5- داپلیکیتور 1به11 SATA برد
6- داپلیکیتور 1به9 IDE برد و کیس و پاور
7- سه رایتر نو و سالم لایتون + دو رایتر سالم و نو پایونر : دو رایتر IDE و سه رایتر SATA می باشد 24 ایکس
دوستان توجه کنید فروش روزانه این فروشگاه بسیار خوب و 650 عنوان محصول به همراه عکس . توضیحات . تگ های گوگل در ان وارد شده است..
پیشنهاد من برای افردای که قصد ایجاد فروشگاه بدون هیچ دردسری از قبیل وارد کردن محصول و جمع آوری کردن محصول و ....
قیمت : پیشنهاد با دوستان
پینوشت : تمامی موارد با هم و به صورت یکجا فروخته خواهد شد...
با تشکر فراوان.
بنا به چند دلیل .. امکان گرداندن فروشگاه و همچنین آپدیت محصولات نمی باشم و قصد موارد زیر رو دارم..
1- آرشیو سریال های تلویزیزیونی (ایرانی / خارجی دوبله فارسی) جمعا سه هزار حلقه دیسک : 90 درصد دیسک ها پرینکو مشکی و 10درصد از جنس های مرغوب دیسک های موجود در بازار : قیمت هر حلقه فقط و فقط 500 تومان
برای دریافت لیست پخ دهید
2- فروشگاه اینترنتی با محصولات (محصولات گزینه یک در این فروشگاه به فروش می رسد)
دارای بازدید بالا / طراحی وردپرس / رنک و بهینه شده / دامنه دات آی آر
3- پنل پارس پیک اعتبار تا اردیبهشت 92 قابل اتنقال به شخص
4- داپلیکیتور 1به12 IDE برد
5- داپلیکیتور 1به11 SATA برد
6- داپلیکیتور 1به9 IDE برد و کیس و پاور
7- سه رایتر نو و سالم لایتون + دو رایتر سالم و نو پایونر : دو رایتر IDE و سه رایتر SATA می باشد 24 ایکس
دوستان توجه کنید فروش روزانه این فروشگاه بسیار خوب و 650 عنوان محصول به همراه عکس . توضیحات . تگ های گوگل در ان وارد شده است..
پیشنهاد من برای افردای که قصد ایجاد فروشگاه بدون هیچ دردسری از قبیل وارد کردن محصول و جمع آوری کردن محصول و ....
قیمت : پیشنهاد با دوستان
پینوشت : تمامی موارد با هم و به صورت یکجا فروخته خواهد شد...
با تشکر فراوان.
Last edited: