• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آرم و علائم پراید های کره ای قدیمی(کم یاب)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

herbert

Registered User
لایک‌ها
35

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
دونه ای نمیفروشی؟ دوتا کیا میخوام دوتا cd5
داداش فعلا فروش یکجا مد نظرم هست.قیمت مد نظرتون رو برای خرید تکی اعلام کنید.cd-5 هم فقط همین یکی رو دارم.البته عبارت cd-5 رو به صورت حروف مجزای لاتین میتونم یه دونه تهیه کنم

موجوده

موجوده

Last edited:

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
برادر قیمت گذاشتم به عهده شما...هر چی بیشتر بهتر...جلو پنجره که ندارم ولی این ارمای کوچیک کیا هموناییست که رو جلو پنجره نصب میشن...اون بزرگا هم به جای ارم صبای مسخره و مزخرف نصب میشه و ارم پراید دقیقا به جای سایپا نصب میشه رو صندوق عقب.صمنا اگر دنبال ست کامل جلوی کره ای میگردین تو سایت پرشین تولز یه اقایی ست کامل چراغ و جلو پنجره و ابرویی کره ای رو گذاشته واسه فروش قیمتشم اگه اشتباه نکنم 250 بود

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
اصلا هیچ جوره ارسال ندارین به شهر های دیگه ؟ ارم جلو اصلی دارین؟

این ارمای کوچیک کیا هموناییست که رو جلو پنجره های کره ای نصب میشن...چرا اگر همشو یکجا به قیمت خوب کسی بخواد همشو ارسال میکنم.ضمنا مد نظرتون باشه که جنس همه اینا پلاستیکه...پس فردا کسی نگه یه مشت زباله رو فلان قدر بهمون قالب کردی...اینا از این جهت با ارزشن چون یا ازشون نیست یا به ندرت پیدا میشه...من پارسال یه جایی پیدا کردم اینارو و یکجا خریدم...چند تاشو خودم برداشتم باقیشم که مشاهده میکنین.با اگاهی بخرین که فردا روزی حرف و حدیث پیش نیاد.راستی اون قرمز نارنجیه رو خودم رنگ کردم...همشون نقره ای هستن.

موجوده

Last edited:

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
یک سوال این هارو یکجا خریدی یا یکجا از ماشین کندین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا