• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آموزش کسب ماهانه 0.5 الی 1 بیت کویین بدون نیاز به فعالیت خاصی !

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خدمت شما عزیزان ...

سال نو همگی مبارک .

من مدتی هست با آنالیز و چک کردن باگ های سایت های مختلف بلخره به روشی دست پیدا کردم که میتونید از سایت معتبر CoinURL ماهانه بین 0.5 تا 1 بیت کویین به دست بیارید !!!

این روش کاملا تضمینی هست و 100 درصد تست شده ...

برای جلو گیری از لو رفتن باگ این آموزش فقط و فقط به 2 نفر فروخته میشود ...

هزینه آموزش به هر نفر 600 هزار تومان میباشد (این هزینه رو میتونید کمتر از 1 ماه با این آموزش به دست بیارید )

دو برداشت آخر من :

10970145881348440058_1.PNG

45085145881348417950_2.PNG

*به تاریخ های برداشت دقت نمایید *

برای دریافت آموزش میتونید از روش های زیر با من تماس بگیرید :

تلگرام + پیامک + تماس : 09196976418

یاهو Killer.man021

ایمیل : [email protected]

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
عرض ادب و درود
برادر یک سوال داشتم ! شما که میتونید تک نفری از این باگ بخورید و بیاشامید و حالش را ببرید چرا میخواید به اشتراک بذاریدش :|
؟!

درود بر شما عزیز

والا خودمم نمیخوام به اشتراک بزارم اما از روی اجبار مجبور شدم این کارو بکنم ... داستانش یکم مفصل هست ...

اما خوب کلا شک نکنید که هرکی این آموزش رو بخره پشیمون نمیشه ...

اینم بگم باگ خواصی نیست که باعث زرر سایت بشه یه جورایی برد برد هست ! هم سایت با این باگ سود میبره هم یوزر پس فک نمیکنم سایت بخواد جلوشو بگیره ...

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
داداش الان بین کوین حدود 25 میلیون فکر کنم باشه.شما چیکار به این 600 تومن دارین؟

سلام خدمت شما
سال نوتون مبارک
قیمت یک بیت کویین در حال حاظر 1/500/000 تومان هست و قمیت دلاری اون 410.5 دلار و پنج سنت میباشد

درسته منم جای هر کس دیگه ای بودم فکر میکردم این تاپیک کلاه برداری هست (طرف بیاد یه راه حل که میشه باش میلیونر شد رو به این قیمت بفروشه ! مگه داریم مگه میشه !! )
اما خوب این کارو بنده خودم انجام دارم میدم و مشکلی بعد از گذشت 6 ماه نداشتم ...

من درامد بیت کویینیم رو نقد نمیکنم و به صورت مستقیم برای سرمایه گذاری استفاده میکنم چون وقتی بخوای نقدر کنی کمی ارزش رو از دست میده و طبق پیش بینی ها تا آخر سال 2016 بیت کویین به ارزشی معادل 700 دلار میرسه که بسیار عالی هستش !!

دلیل فروش منم اینه که نیاز مند سرمایه ای برای انجام یک کاری هستم برای همین تصمیم گرفتم این آموزش رو با قیمت مناسب در اختیار عموم قرار بدم ...

برای اعتماد سازی هم در صورت تمایل میتونم اسکن کارت ملی و اسکن شناسنامه رو در اختیار شما بزارم که اگه مشکلی بود بتونید به راحتی شخص خریدار شکایت بکنه ....

بالا