• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپلی فایر kenwood kac 5203 و یه سری کابل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
سلام خدمت دوستان و تبریک سال نو
یه آمپلی فایر کنوود مدل kac 5203 موجوده 350 وات هست
روی 4 اهم دوتا 55 وات خروجی میده
روی 2 اهم دوتا 75 وات
و روی حالت بریج هم 150 وات خروجی داره
تاریخ شروع گارانتیش ژانویه 2009 هست که روی برگه گارانتی که چسبیده به کارتون چاپ شده.آمپلی حدود 1 سال و چند ماه(دقیق یادم نیست)با یه جفت 6975 ست شده بود که بعدش به دلیل خرید آمپلی جدید به انباری انتقال داده شد:D
فک کنم حدود 2 سال و چنده ماهی باشه که تو انباری بوده الانم تصمیم به فروشش گرفتم هنوز تست نکردم بلد هم نیستم تست کنم که ببینم جواب میده یا نه اگه دوستان راهی بلدن بگن من انجام بدم
فروخته شد
http://uploadtak.com/images/v2428_IMG_2138_800x600.jpg
http://uploadtak.com/images/r989_IMG_2140_800x600.jpg
اما مورد بعدی یه سری کابل هست که مال همون موقع هست و البته دقیق نمیدونم هر کدوم به چه بخشی مربوطه و به چه دردی میخوره اینم عکس کابلها
http://uploadtak.com/images/j4531_IMG_2142_800x600.jpg
به ترتیب از چپ به راست کابل قرمز 4 متر و 26 سانت طولش هست(بغیر از فیوز و قسمت بعد از فیوز)
کابل آبی که دو سرش فیش داره 4 متر و 88 سانت
این دوتا کابل اولی مارکشون toptes هست
اما کابل بعدی که تفریبا مسی رنگ هست طولانی ترین کابل هست که 7 متر و 30 سانت طول داره
دوتا کابل بعدی عین همدیگه هستن(درواقع دو جفت کابله)که یکیشون 1 متر و 54 سانت و یکیشون 2 متر و 20 سانت هست
اما آخری که سیم هست 4 متر و نیم طولش هست که با چسب برق به کابل آبی چسبیده بود که جداش کردم
بازم میگم که تقریبا از کاربرد این کابلا و سیما اطلاعی ندارم همینطور از قیمتشون پس این مورد هم به عهده ی دوستان
بنده شیراز هستم اگه کسی آمپلی و کابلارو خواست مبلغ به همراه پول پست رو واریز میکنه منم میفرستم براش
یک سوم پول پست رو هم متقبل میشم
ترجیحا آمپلی و کابلارو میخوام باهم بفروشم چون بنظرم فروختن جدای کابلا سخت باشه

Last edited:

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
قیمت ؟

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
تو پست اول هم خدمت دوستان عرض کردم اصلا قیمت بازار دستم نیست پس قیمت پیشنهادیتون رو بگین هرکی بالاتر خواست در خدمتش هستم

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
فعلا اون دوستمون تو پست دوم همرو 80 خواستن.عجله ای برای فروش ندارم یه چند روز صبر میکنم شاید پیشنهاد بالاتری بدن

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
سیما رو 50-60 بزار قیمتشون.
امپتو 150 .
چاکرم.
نزار جنستو مفت ببرن.

سیم ابیه چنده؟؟

Last edited:

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
اگر مجموعش رو بیشتر از 100 نخواستند به شرط سلامت بنده خربدارم (البته کاش قیمت پایه تعیین می کردید که حرفو حدیث پیش نیاد)

بنظرم شما کار درستی می کنید واسه فروش اصلا عجله نداری ولی مبنای قیمت رو بالاترین قیمت پیشنهادی درنظر بگیرید نه به اصطلاح کارشناسی!!!

خوب بفروشی دوست من

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
امپتو 150 .
چاکرم.
نزار جنستو مفت ببرن.

سیم ابیه چنده؟؟
متوجه منظورتون نشدم چیش چنده؟

اگر مجموعش رو بیشتر از 100 نخواستند به شرط سلامت بنده خربدارم (البته کاش قیمت پایه تعیین می کردید که حرفو حدیث پیش نیاد)

بنظرم شما کار درستی می کنید واسه فروش اصلا عجله نداری ولی مبنای قیمت رو بالاترین قیمت پیشنهادی درنظر بگیرید نه به اصطلاح کارشناسی!!!

خوب بفروشی دوست من
ممنون عزیز از پیشنهادت.پس فعلا بالاترین پیشنهاد مال شماس منم راستش هرچی تو این سایتا گشتم چیزی پیدا نکردم که بتونم قیمت پایه بزارم

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
داداش توی عکس که گذاشتی
همون سیم ابیه که برای اتصال پخش به امپیلی هست و دو هر سرش دوتا فیش داره ...متوجه شدید؟

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
بله میدونم کدوم سیم رو میگین
اگه منظورتون قیمتش هست که عرض کردم اصلا قیمت دستم نیست ترجیح هم میدم همرو باهم بفروشم

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
قیمتتون برای کابلها چنده؟
همه رو با هم خریدارم

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
این دوستمون انگار اصلا در جریان نیستن نه؟!
-------------------------------------------
امپتو 150 .
چاکرم.
نزار جنستو مفت ببرن.
----------------------------------------

داداش نووش چنده مگه؟!!

آقا اگه آمپ با سیم ها رو جمعا 75 میفروشی هستم در خدمتتون.

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
این دوستمون انگار اصلا در جریان نیستن نه؟!
-------------------------------------------
امپتو 150 .
چاکرم.
نزار جنستو مفت ببرن.
----------------------------------------

داداش نووش چنده مگه؟!!

آقا اگه آمپ با سیم ها رو جمعا 75 میفروشی هستم در خدمتتون.

داداش آمپ 90 تا 100 میارزه سیم هم 15-20 تومن میارزه !

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
با تشکر از همه ی دوستان
من قصد ندارم جنسمو به کسی قالب کنم یا گرون بفروشم ولی از طرفی هم نمیتونم مفت بدم بعد اینهمه مدت که نگهش داشتم فعلا بالاترین پیشنهاد 100 تومن بوده برای آمپ و سیما اگه کسی بیشتر خواست در خدمتشم

من تا آخر تعطیلات عید یعنی سیزده بدر صبر میکنم هرکی بیشتر پیشنهادو داده بود در خدمتش هستم

Last edited:

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
پاشید برید مغازه
قمیت نوی امپ رو بپرسید و بعد 30 درصد از قیمت نوش کم کنید تا قیمت دست دوم امپ بدست بیاد (قانون اینه)

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
یادش بخیر من با این آمپلی چقد خاطره دارم این مدل آمپلی اولین آمپی بود که من خریدم خیلی کیفیت صدای خوبی داره به نسبت قیمت و RMS که می ده فوق العاده است .

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
پاشید برید مغازه
قمیت نوی امپ رو بپرسید و بعد 30 درصد از قیمت نوش کم کنید تا قیمت دست دوم امپ بدست بیاد (قانون اینه)
متاسفانه نوی این امپ دیگه تولید نمیشه و فکر نمیکنم جایی هم پیدا بشه
یادش بخیر من با این آمپلی چقد خاطره دارم این مدل آمپلی اولین آمپی بود که من خریدم خیلی کیفیت صدای خوبی داره به نسبت قیمت و RMS که می ده فوق العاده است .
مرسی داداش آره خداییش نسبت به قیمتش کاراییش خوبه

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
با توجه به اینکه فروش بصورت مزایده هست ولی تاریخ واسه اتمامش ذکر نشده و معلوم نیست پیشنهاد قیمت تا کی منتظر بمونه بنده فعلا انصرافم رو اعلام میکنم تا اگه مورد دیگه ای معامله کردم اینجا شرمنده نشم و یا اگه اینجا تاریخ اتمام مشخص شد و منم چیزی تهبه نکردم مجدد پیشنهاد بدم

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
با توجه به اینکه فروش بصورت مزایده هست ولی تاریخ واسه اتمامش ذکر نشده و معلوم نیست پیشنهاد قیمت تا کی منتظر بمونه بنده فعلا انصرافم رو اعلام میکنم تا اگه مورد دیگه ای معامله کردم اینجا شرمنده نشم و یا اگه اینجا تاریخ اتمام مشخص شد و منم چیزی تهبه نکردم مجدد پیشنهاد بدم
فکر میکنم پست صفحه ی قبل چون اواخر صفحه بوده دیده نشده.
بنده تا پایان تعطیلات عید یعنی روز سیزدهم صبر میکنم و اتمام مزایده 13 فروردین هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا