• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپ نایاب ساند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirata71

Registered User
لایک‌ها
5
عزیزان همگی میشناسند این آمپو ، رفرنس سانداستریم! که دیگه گیر نخواهد اومد.....
دیتیل فوق العاده !! کاملا ایده آل......
بیش از این تعریف نمیکنم
آمپ تا حالا پروتکت نداشته ، از اسفند ماه نصب شده رو ماشین.....، بی هیچ خط و خش ( البته به جز جا پیچهاش....)
تهویه عالی داشته ، دوتا کامپ ۸۰ واتی رو وصل کردم بهش ....
خلاصه که کاملا شرایطش عالیه....
قیمت جدید : ۷۰۰
۶۸۰ تومن
عکس:
http://upload.tehran98.com/img1/po1vyy2wrld63w3ixn.jpg
تاشنبه عکس با کیفیت خوبم میزارم.....، این فقط واسه قوانین.....
شمارم:؛ 09398427072
خریدار واقعی sms بزنه زود معامله کنیم بره...

Last edited:

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
بعد این امپ شما نوش چنده؟!!

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
حداقل یه مارک دیگه میگفتی
کدنس آخه مارکه ؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
همین رنج بیشتر نمیارزه چون چیز شاخیم نیست!کدنسو دارن300میدن ازین قویتر

اتفاقا کدنس اشغالترین امپا رو میزنه کیفیتش یه مقدار از تورنادو بالاتره بگذریم سری اولیه امریکایش حرف نداشت
الان بهترین امپارو راکفورد و ادیوسان و هرتز میزنن البته با یه سری برندهای شناخته شده دیگه
این امپم نایاب نیست تو تهران پر حالا جاهای دیگرو نمیدنم

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
راجع به قیمت آمپ نظری ندارم ولی دوستان واقعا کم لطفی میکنن
ضمن اینکه اگه کسی این آمپ رو (دقیقا همین نه کدنس و ...) 310 داشت بیاره 10 تاش رو من ازش دونه ای 400 میخرم رو هرکدوم 90 تومن سود کنه! انصاف هم خوب چیزیه بخدا!!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اتفاقا کدنس اشغالترین امپا رو میزنه کیفیتش یه مقدار از تورنادو بالاتره بگذریم سری اولیه امریکایش حرف نداشت
الان بهترین امپارو راکفورد و ادیوسان و هرتز میزنن البته با یه سری برندهای شناخته شده دیگه

خوب اگه تهران پره یه پیکاسو یا دی تی آر واسه من بخر

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242

منم منظورم امریکاییاش بود نه این چینی اشغالاش
خیلی هم ازین ساند سرتره

والا منم ساند زیاد دیدم دیگه اصلو بدلشو نمیدونم
توایران هیچ امپی نایاب نیست
تو پیکان2تومنی من امپ ساند دیدم بستن!یارو هیچیم حالیش نبوده!بحث نایابی رو نکنین وقتی این یکیدست ایشونه یعنی زیاد هست .تکی که وارد نمیشن
انشالله طی دوره جدیدی که ایران قراره بخودش ببینه امپای امریکایی هم تو ایران فتوفراوون میشن

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
ساند رده های مختلف داره، از پیکاسو و رابیکان تا رفرنس و هیومن رین، هرکدوم هم قیمت های خودشون رو دارن، پرایدی که عکسش تو آواتار شما هست و مثلا موهاوی جفتشون واسه یه شرکتن! باید قیمتشون یکی باشه؟
این مدل هم بله تکی وارد نشده، ولی دیگه وارد نمیشه و برای همین خیلی کمیاب شده، لطفا راجع به اجناسی که نمیشناسید اظهار نظر نکنید و تاپیک رو هم به بیراهه نکشید...

farshid200851

Registered User
لایک‌ها
64
در کیفیت و کمیاب بودنش حرفی نیست ولی قیمتشو نمیدونم مالشونه اختیار دارن به هر قیمتی بفروشن چیزی هم که کمیاب میشه یا به ندرت وارد میشه طالب میخواد

همین دیروز مونو 1000 همین سری رو 700 خریدم با اینکه دوستان گفتد 500 بیشتر نمیرزه ولی چون طالبش بودم خریدمش

ضمنا تا یکی دوهفته دیگه چون شرکت محصولات ساندو وارد نمیکنه شاهد افزایش قیمت تو این برند خواهیم بود

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
ساند رده های مختلف داره، از پیکاسو و رابیکان تا رفرنس و هیومن رین، هرکدوم هم قیمت های خودشون رو دارن، پرایدی که عکسش تو آواتار شما هست و مثلا موهاوی جفتشون واسه یه شرکتن! باید قیمتشون یکی باشه؟
این مدل هم بله تکی وارد نشده، ولی دیگه وارد نمیشه و برای همین خیلی کمیاب شده، لطفا راجع به اجناسی که نمیشناسید اظهار نظر نکنید و تاپیک رو هم به بیراهه نکشید...

شایدم حق باشما باشه!اما740تومن خیلیه واسه امپی که760واته
واسه هر واتش1000تومن :pشوخی
خوب بفروشی عزیز

farzad_

Registered User
لایک‌ها
32
امیر چه فکرای پلیدی داری؟راستشو بگو،دوستان امیر همه جوره تایید میشه،از بچه های گل روزگاره،خوب بفروشی دادا

Sent from my iPhone using Tapatalk

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
برادر من بنده خریدار نیستم ولی قیمتت اینقدر تنده که آدم میترسه پست بده !!!!!
درسته نایابه ولی قیمت این نیست - بقول اون دوستمون هر واتی 1000 تومن حساب کردی !!

یه سیستم مناسب با این قیمت آمپ شما میشه بست روو ماشین !!!!
اگه به دلار 3 تومنی هم حساب کنی فکر نکنم این قیمت دربیاد - اینکه نایابه یعنی سری قدیمیه و با دلار 800 تومنی وارد شده !!!!

انصاف هم خوب چیزیه !!!

شایدم حق باشما باشه!اما740تومن خیلیه واسه امپی که760واته
واسه هر واتش1000تومن :pشوخی
خوب بفروشی عزیز

امیدجان - فتوشاپ بلد نیستی مجبوری ماشینو فتوشاپ میکنی؟:D
شوخی ;)

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
سلام امیر جان خوبی ؟ آقا برای چی میفروشی ؟ چی میخوای به جاش بگیری ؟ نکنه به خاطر کمبود جا میخوای بفروشی ؟
دوستان امیرعطای عزیز از همه لحاظ تایید میشن ،
دوستانی هم که در مورد آمپلیفایر اظهار نظر میکنن اون ساندی که شما دیدین و 300 و خورده ای خریدن سری های پایین ساند هست ولی این آمپ جز بالاترین سری های ساند هست و بعد از تری ایکس که لیمیتد هست و هیومن رین قرار میگیره ،
قدرت آمپلیفایر رو هم از روی 760 وات که روش نوشته و قدرت max هست تشخیص نمیدن بلکه از قدرت rms زوی هر کانال توی 4اهم و 2اهم و آمپدانس های مختلف که آمپ استیبل هست تشخیص میدن ، که اگه اشتباه نکنم این آمپ 100 یا 110 وات rms روی هر کانال توی 4اهم میده ،
در ضمن اگه شما منظورت قدرت مثل آمپ های پریمیر و تورنادو . . . هست که روش نوشته 1000000000000 وات اونها همش چرته ،
لطفا اول تحقیق کنید بعد اظهار نظر کنید ، این آمپ جزو آمپ های خیلی خوب برای مقاصد sq هست و همینطور قدرت خیلی خوب و معقولی داره
امیرجان ببخشید دخالت کردم ،
راستی خیلی دلم تنگ شده ، ایشالا قرار ملاقات بذارن بچه ها میام ببینمتون

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام امیر جان خوبی ؟ آقا برای چی میفروشی ؟ چی میخوای به جاش بگیری ؟ نکنه به خاطر کمبود جا میخوای بفروشی ؟
دوستان امیرعطای عزیز از همه لحاظ تایید میشن ،
دوستانی هم که در مورد آمپلیفایر اظهار نظر میکنن اون ساندی که شما دیدین و 300 و خورده ای خریدن سری های پایین ساند هست ولی این آمپ جز بالاترین سری های ساند هست و بعد از تری ایکس که لیمیتد هست و هیومن رین قرار میگیره ،
قدرت آمپلیفایر رو هم از روی 760 وات که روش نوشته و قدرت max هست تشخیص نمیدن بلکه از قدرت rms زوی هر کانال توی 4اهم و 2اهم و آمپدانس های مختلف که آمپ استیبل هست تشخیص میدن ، که اگه اشتباه نکنم این آمپ 100 یا 110 وات rms روی هر کانال توی 4اهم میده ،
در ضمن اگه شما منظورت قدرت مثل آمپ های پریمیر و تورنادو . . . هست که روش نوشته 1000000000000 وات اونها همش چرته ،
لطفا اول تحقیق کنید بعد اظهار نظر کنید ، این آمپ جزو آمپ های خیلی خوب برای مقاصد sq هست و همینطور قدرت خیلی خوب و معقولی داره
امیرجان ببخشید دخالت کردم ،
راستی خیلی دلم تنگ شده ، ایشالا قرار ملاقات بذارن بچه ها میام ببینمتون

ویرایش !!!

موفق باشی

Last edited:

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
دوست عزیز من در مورد قیمت هیچ نظری ندارم ، ایشون فروشنده هستن و میتونن هر قیمتی که بخوان روی جنسشون بذارن ، من اگر برام نا معقوله و به نظرم قیمت بالاست نمیخرم نمیتونم ایشون رو مجبور کنم جنسش رو به قیمتی که من میخوام بفروشه ،
من فقط حرفم این بود که یه سری دوستان با عدم اطلاعات کافی پست زدن ، این آمپلی فایر حتی سال پیش هم قیمتش این مقدارهایی که دوستان میگن نبوه من خئدم 1.5سال پیش از این آمپ خریدم برای دوستم حدود 440 تومان ، الان چجوری دوستان میگن 320 تومان نمیدونم دیگه ،
ولی مهمترین موضوع اینه که سری رفرنس ساند استریم رو با سری پیکاسو و . . . یکی میکنند که خیلی بی انصافیه ، مثل اینکه بگیم سری کراون jbl با سری گرندتورینگ فرقی نداره !!!!!!!!!
تفاوت از زمین تا آسمون هست البته این هم مهمه که به چی وصل بشه ،
در کل دوستانی که آمپ رو بشناسن برای خریدش جلو میان و سر قیمت هم ایشالا به توافق میرسن ، تعینن قیمت هم 100% حق صاحب جنس هست .

amirata71

Registered User
لایک‌ها
5
من خودم نبودم چه خوب تو تاپیک مشغولن دوستان.... :D
اون طرفی که میگه گیر میاد و ۳۰۰ تومنه ، لطف کنه ی pm بده بمن ، دوتا بخرم .....
من با زورو تهدید گفتم کسی بیاد اینو بخره؟ اگه گفتم که دیگه حرفی نیست....، اگرم نگفتم دیگه اظهار فضل نکنین....!!!
کسی که فرق کدنسو با این بفهمه و طالبش باشه، محترمانه بمن pm میده ....، نظرشو میگه....، مطمینا منم بعد دوروز میفهمم چند می ارزه آمپم ، به خوبیو خوشی قیمتی که نه سیخ بسوزه نه کباب ، میفروشمش....
اونیم که گفت من انصاف ندارم ، دست گلش درد نکنه ، اون دنیا بره جواب بده....
من وقتی میبینم این نوش نیست که قیمتشو معلووم کنه ، با توجه به ذهنیتم ، ی قیمتی میدم....، پایین گفته باشم ، زود فروش میره...، بالا گفته باشم ، فروش نمیره تا بیارم پایین قیمتو ، دیگه لازم نیست کسی بیاد زور بزنه واسه کنتور انداختن پستاش که....!!!
غیر از اینه؟ اگه هست بگین روشن شیم
قیمت جدید ۷۰۰....!!
لطفا کشاورزای عزیز برن سراغ ی زمین دیگه.....
در مورد صحبتای بالام اگه حرفی هست منتظرم

پ.ن : فرزاد فکر پلید ندارم.....، اندازش بزرگه اینا ، ب ی دلیلیم پول لازمم.....، تا وقتی مشکلم حل نشه باید یکی یکی لوازم بفروشم....، ( فروش لوازممو به راهای دیگه ترجیح میدم)چون با اندازه اینا مشکل داشتم ، اول از فروش آمپا شروع شد....، ناگفته نمونه تو فکر جایگزین فوری هستم.....
- کیامرث جون این وحید کوتاهی میکنه.....، منم دلم تنگ شده حسابی واسه همه بچه ها....، ایشالا یکم سرم خلوت شه میبینمت.....

farshid200851

Registered User
لایک‌ها
64
سلام امیر جان دستت درد نکنه .رفرنس به دستم رسید امروز

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
آقا اگه ما چیزی گفتیم که به کسی بی احترامی شده به بزرگی خودش ببخشه - شرمنده همه دوستان :blush:

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
خيلي مخلصم امير جان ، موفق باشي ،
ايشالا جمعه كه بياد اگه بتونم بچه هارو راضي ميكنم بيان يا پرديسان يا آبشار ،
راستي شمارتو توي پ.خ برام بفرست كه اگه برنامه شد بيام ببينمت اميرجان ،

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

amirata71

Registered User
لایک‌ها
5