• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپ 4 کانال کنوود 8401 و ساب 306 پایونیر اصل با باکس در حد نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام ؛
بنده طی یک جو گیری بیشتر از یکسال پیش این ساب با باکس رو به قیمت 140 خریدم . من کلا اهل موسیقی نیستم و واقعا نمی دونم چرا این جنایت رو در حق خودم انجام دادم . ماشین من 206 هست . در نتیجه طی اولیم مسافرتی که پیش اومد و فضای صندوق لازم شد ساب به داخل انبار منتقل شد تا امروز که به چشمم خورد و دیدم حالا که بدون استفاده مونده بفروشمش .
مدل ساب نمی دونم چیه ولی فکر کنم 307 یا 306 باشه . فروشنده 2 تا ساب رو برام تست کرد که هر دو عین همدیگه بودن . اولی صدای قابلمه می داد و نگرفتم . و این یکی که به قول خودش اصل مکزیک بود خریدم . این ساب و باکس داخل یک 206 رو منفجر می کنه و کیفیتش رو تضمین می کنم .
ساب کلا کمتر از 2 ماه روی ماشین بوده و اصلا بهش ولوم داده نشده . 5 بار که بیس میزد حوصلم سر میرفت و گین ساب رو کم می کردم .
چند وقت اخیر هم که دورش نایلون پیچیده بودم و توی انباری بوده . یعنی می تونید در حد نو روش حساب کنید .
آمپی هم که توی عکس می بینید تقریبا فروشش قطعی شده .

14072011261.jpg

14072011260.jpg

از تمامی اسپمران گرامی خواهش می کنم اینجا رو خونه خودتون بدونید

قیمت پایه ساب با باکس 70

قربونتونبرم

behnamdj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من خریدارم اینم شماره امه 09354083649

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
تاریخ تاپیک به یکسال پیش بر می گرده . و من باید پایان رو اعلام می کردم و کوتاهی کردم .
آمپ رو همون موقع در سایت تی تی فروختم و ساب رو هم نگه داشتم و از فروشش منصرف شدم .

شرمنده دوستان.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
یه پست بالاتر از شما عرض کردم که آمپ رو فروختم و ساب رو هم نگه داشتم شاید یه روز به کارم اومد .
END

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا