سلام دوستان
یک آیفون 4اس 16 گیگ سفید آنلاک فکتوری پارت امریکا MC920LL موجود میباشد
تمامی لوازم فابریک داخل جعبه بعلاوه یک کیف چرم لب تابی 50تومنmelko یک بامپر نو گریفین سفید به خریدار داده میشود
گوشی بسیار تمیزه بدون حتی یک نقطه در پشت ورو فقط نوار پلاستیکی دور گوشی کمی در قسمت بالا پریدگی داره که جای بامپره تو عکس مشخصه
من گوشی رو سه هفته پیش از یکی از کاربرا که امتیازش بالا بود خریدم
که بنده به همین دلیل به ایشون اعتماد کردم و اول پولو واریز کردم که متاسفانه ایشون از اعتماد من سو استفاده کردن
چون وقتی گوشی به دست بنده رسید بعد از تست متوجه شدم که دوربینش خوب فوکوس نمیکنه
تو فاصله دور وقتی عکس میندازی کمی سمت راست تصویر تاره ولی تو فاصله نزدیک مشکلی نداره
که البته تو ال سی دی گوشی خیلی مشخص نیست ولی تو مانیتور وقتی زوم میکنی پیداست
عکسایی که با گوشی انداختم تو پست اول میزارم
قیمت هم فکر کنم خوب باشه تعویض هم فقط با 4
فروخته شد.....
قیمت:1250
مشاهده پیوست 218260مشاهده پیوست 218262مشاهده پیوست 218263مشاهده پیوست 218264مشاهده پیوست 218265مشاهده پیوست 218266مشاهده پیوست 218267مشاهده پیوست 218269
up...........
یک آیفون 4اس 16 گیگ سفید آنلاک فکتوری پارت امریکا MC920LL موجود میباشد
تمامی لوازم فابریک داخل جعبه بعلاوه یک کیف چرم لب تابی 50تومنmelko یک بامپر نو گریفین سفید به خریدار داده میشود
گوشی بسیار تمیزه بدون حتی یک نقطه در پشت ورو فقط نوار پلاستیکی دور گوشی کمی در قسمت بالا پریدگی داره که جای بامپره تو عکس مشخصه
من گوشی رو سه هفته پیش از یکی از کاربرا که امتیازش بالا بود خریدم
که بنده به همین دلیل به ایشون اعتماد کردم و اول پولو واریز کردم که متاسفانه ایشون از اعتماد من سو استفاده کردن
چون وقتی گوشی به دست بنده رسید بعد از تست متوجه شدم که دوربینش خوب فوکوس نمیکنه
تو فاصله دور وقتی عکس میندازی کمی سمت راست تصویر تاره ولی تو فاصله نزدیک مشکلی نداره
که البته تو ال سی دی گوشی خیلی مشخص نیست ولی تو مانیتور وقتی زوم میکنی پیداست
عکسایی که با گوشی انداختم تو پست اول میزارم
قیمت هم فکر کنم خوب باشه تعویض هم فقط با 4
فروخته شد.....
قیمت:1250
مشاهده پیوست 218260مشاهده پیوست 218262مشاهده پیوست 218263مشاهده پیوست 218264مشاهده پیوست 218265مشاهده پیوست 218266مشاهده پیوست 218267مشاهده پیوست 218269
up...........
Last edited: