loneliest
Registered User
- نوشتهها
- 769
- لایکها
- 195
آیفون 6 رنگ گری 16 گیگ تمیز.
گوشی در صحت سلامت در حال استفاده بود که پرش آنتن پیدا کرد. و بعد از چند روز آنتن به کل پرید.
به تعمیر کار نشون دادم و مشکل از آیسی بیس باند هست که سوخته و باید تعویض بشه. هزینه تعمیر حدودا 500 تومان هست.
گوشی حدود یکسال هست که خاموش بوده و به همین دلیل باطری هم مشکل پیدا کرده شارژ خالی میکنه. یه حاله زرد هم توی حاشیه پایین پیدا کرده ( داخل تصویر مشخصه ) که قبلا نداشت و توی این یکسال خاموشی به وجود اومده. یه جستجو کردم گویا مشکل از گلس هست توی این لینک بیشتر توضیح داده شده:
www.quora.com
سایر قطعات گوشی کاملا سالم هست. جعبه و لوازم اوکی هست. انتقال مالکیت هم اوکی هست.
چون اپل آیدی خودم روی گوشی بود فکتوری ریست زدم و الان برای اکتیو کردن گوشی لازم هست که حتما آیسی بیس باند تعویض بشه. ( تصویر پیوست مشاهده شود )
قیمت: 1 تومان ناقابل مقطوع

گوشی در صحت سلامت در حال استفاده بود که پرش آنتن پیدا کرد. و بعد از چند روز آنتن به کل پرید.
به تعمیر کار نشون دادم و مشکل از آیسی بیس باند هست که سوخته و باید تعویض بشه. هزینه تعمیر حدودا 500 تومان هست.
گوشی حدود یکسال هست که خاموش بوده و به همین دلیل باطری هم مشکل پیدا کرده شارژ خالی میکنه. یه حاله زرد هم توی حاشیه پایین پیدا کرده ( داخل تصویر مشخصه ) که قبلا نداشت و توی این یکسال خاموشی به وجود اومده. یه جستجو کردم گویا مشکل از گلس هست توی این لینک بیشتر توضیح داده شده:

My iPhone screen is tinted yellow at the edges. How long will it survive before it’s completely out of order?
Answer (1 of 2): The reason for it being yellowish around the edges could be the gum used to laminate the glass and the display wearing off thus giving a yellow tint. If you're bothered by it too much try going to a repair shop, they will remove the cover glass and change the glue. If it doesn't...
چون اپل آیدی خودم روی گوشی بود فکتوری ریست زدم و الان برای اکتیو کردن گوشی لازم هست که حتما آیسی بیس باند تعویض بشه. ( تصویر پیوست مشاهده شود )
قیمت: 1 تومان ناقابل مقطوع