ARIYAN0000
Registered User
- نوشتهها
- 2,952
- لایکها
- 162
آمریکاپارت نامبرش چیه؟
داداش اسمارت کاور همراهش نیست؟
داداش زیر پایه راه نداره؟؟با توجه به قیمت روزش جوری باشه برای خریدار هم بصرفه...
داداش iOS 7 هست دیگه ، جیلبریکش پایداره ؟!
دادا ما مخلص خریدار هم هستیم ولی شرمنده زیر پایه به هیچ وجه
به یکی از دوستان هم گفتم من قیمت برام مسئله ای نیست و چیزی که واقعا ارزش داشته باشه و حائز اهمیت باشه به خاطر اون قیمت رو میکشم بالا
من عرفشه دستگاهی که جیل باشه 50 تا 100 گرونتر از مدل آپدیت ترش فروش میره
تو دستگاه های گرونتر باز بیشتر
باز هم میگم 50 تومن 100 برا برادرم و خودم مسئله ای نیست ولی قیمتش اینه
افراد دیگه هم تایپک زدن قیمتی عرفیش اینه
قصد فروش خرید نکسس 7 و آیپد 4 هست و بهتر بگم تبلت بازی ولی این رو به قیمت میفروشمی مورد تعویضی دیگری هم کسی داشت بیاره صحبت میکنیم
من فروشنده هم فردا خریدارم جنس باید برا من فروشش بصرفه من از خدامه میدم 900 اصلا ولی کسی پیدا میشه اینو همین 900 به من بده ؟
نه
همه تاپیکا هم دیدم دوستان 1100 مد نظرشونه
دوست عزیز برعکس مثل اینکه متوجه شدید جیل بریک وقتی Untethered باشه یعنی پایدار و با خاموش و روشن شدن نمیپرهآخرین نسخه ای که جیلبریک شده نسخه 6.1.2 هست . مگه ورژن دستگاه شما چند هست الان؟
آخه اگه آنترد باشه که پایدار نیست و با یه روشن و خاموش کردن یا ریستارت همه چی میپره و کل برنامه ها و بازیها و ... به فنا میره !
دوست عزیز برعکس مثل اینکه متوجه شدید جیل بریک وقتی Untethered باشه یعنی پایدار و با خاموش و روشن شدن نمیپره
وقتی tethered باشه با خاموش و روشن شدن میپره
ماله ایشون Untethered هست پس یعنی پایدار هستش
بعدشم با جیل بریک ناپایدار همه چی به فنا نمیره و کاملا میمونه روی دستگاه فقط با هر بار ری استارت گوشی باید یه جیل بزنید 2باره تا برنامه ها اجرا بشه
سلام یاسین جانبا اس3 سفید تعویض میکنی؟
باشه پس یعنی 1 فعلا برا شما تاببینیم چی میشه به حد قیمتی رسید بازه ی زمانی تعیین میشهداداش به هر حال صلاح دست شماست..اگه تا 1 تومن راه داشت خبرم کنید..مرسی...
دمت گرم داداشی کاملا صحیح هست هر چند خودت استاد مایی و کسی نیستیم که بخوایم تایید کنیمدوست عزیز برعکس مثل اینکه متوجه شدید جیل بریک وقتی Untethered باشه یعنی پایدار و با خاموش و روشن شدن نمیپره
وقتی tethered باشه با خاموش و روشن شدن میپره
ماله ایشون Untethered هست پس یعنی پایدار هستش
بعدشم با جیل بریک ناپایدار همه چی به فنا نمیره و کاملا میمونه روی دستگاه فقط با هر بار ری استارت گوشی باید یه جیل بزنید 2باره تا برنامه ها اجرا بشه
محسن جان شرمنده داداش اشتباه از من بود که ورژن رو ننوشتم گمراه شدیدببخشید من آنترد رو با تترد اشتباه گرفتم . آخه قبلا سر همین جلبریک تترد آیفون خیلی مرارتها کشیدم
خب پس اگه پایدار باشه خیلی عالی هست ....
آقایی داداش،نفرما این حرفودمت گرم داداشی کاملا صحیح هست هر چند خودت استاد مایی و کسی نیستیم که بخوایم تایید کنیم
ببخشید فایل DEB هست تم ، میشه به من هم بدید ؟!خیر جیله آنتترد هست
تم هست تم برا آیفون بود یه تغییراتی توش دادم برا آیپد زدم رو آیپد خودم هم زدم خیلی جالب شده
ببخشید فایل DEB هست تم ، میشه به من هم بدید ؟!
تعویض هم دارید؟