• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیپد 2 سفید 64 گیگ 3 جی

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
برند و مدل گوشي, تبلت, آيپاد :
ipad2 64gb 3g+wifi white
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي و تبلت و آيپاد :
بر اثر یه سهل انگاری به خراش چند میلی و دو تا کوفتگی روی گوشه دستگاه افتاد که خیلی خیلی کوچیک هستن و اصلا به چشم نمیان.توی عکس ها مشخص هستن
دقیقا زیر پایه ی اسمارت کاور هم چند تا نقطعه ی کمرنگ ریز هست که اینقدر کمرنگ و ریز هستن که توی عکس ها نمیوفتن.اسمارت کاور هم وصل کنید میرن زیر اسمارت کاور.این دیگه تقصیر من نیست،تقصیر اپله

مهمترین قسمت اینکه روی ال سی دی و پشت دستگاه کاملا تمیز تمیز بدون هیچ خط و خش و ضربه ایه

عکس:

45561754236118520520.jpg

59071334701801329198.jpg

توضيحات تکميلي کالا :
دستگاه ورژن 5.0.1 هست و جیلبریک شده.دستگاه هم بدون هنگ و کندی سرعته و روش پر از نرم افزار و بازیه
بعد از هر بار روشن کردن هم یه رسپرینگ میخواد (بخاطر نرم افزار های اضافه ای که از سیدیا نصب شده)

جعبه ی دستگاه کاملا سالم و تمیزه و همون لوازم اولیه داخلش هست
یدونه اسکرین پروتکتور جنس خوب 30-40 تومنی هم اضافه بهتون میدم خواستید وصل کنید
یدونه کاور که هم روی دستگاه و هم پشت دستگاه رو میپوشونه شاید 1-2 رو استفاده کردم هم میدم بهتون اینم 30-40 تومنه
یدونه اسمارت کاور خاکستری هم هست که البته اصلا تمیز نیست ولی میدم روی دستگاه خواستید استفاده کنید

قيمت پايه :

قیمت آکش الان 2

به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه
(قیمت موردنظر بنده 1.6)

بیشتر قصدم تعویضه ولی قیمت مناسب پیشنهاد بدید فروش هم هست

شرايط فروش و تحويل کالا :
اگه همشهری باشید میتونید حضوری بیاید تحویل بگیرید
اگه که نه اول همه ی هزینه رو دریافت میکنم و بعد دستگاه رو با پیشتاز یا تیپاکس ارسال میکنم

Last edited:

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16

برادر بسیجی !! شما از این سایت 1300 بخر من 1700 خریدارم ازت . یکی 400 سود کن ! آخه دانشمند یک نگاه به قیمت های دیگه بنداز نیو آیپد رو زده 1200 !!! قیمت ها مال عهد خیارشورشاه هست !
قیمت تبلت ایشون الان بالای 2 میلیون هست !!

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111

بنده بصورت عمده 100-200 تبلت با این قیمت میخوام :p
برادر بسیجی !! شما از این سایت 1300 بخر من 1700 خریدارم ازت . یکی 400 سود کن ! آخه دانشمند یک نگاه به قیمت های دیگه بنداز نیو آیپد رو زده 1200 !!! قیمت ها مال عهد خیارشورشاه هست !

ممنون
شاید بنده خدا واقعا خبر نداشته :lol:

...

دوستان اول اینکه تعویض با تبلت ندارم و فعلا قصد دارم از کار تبلت بزنم بیرون

پیشنهاد تعویض هم باشه با آیفون 4 یا 4 اس یا گوشی های اندرویدی رده بالا تعویض میکنم

Last edited:

iraj_astara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظرم قیمت خیلی خوبی پیشنهاد میدین ، اگه دست و بالم تنگ نبود میگرفتم:(
دیگه با این قیمت و شرایط واردات کالا ، فکر نکنم از این به بعد بشه از این چیزا گرفت

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
به نظرم قیمت خیلی خوبی پیشنهاد میدین ، اگه دست و بالم تنگ نبود میگرفتم:(
دیگه با این قیمت و شرایط واردات کالا ، فکر نکنم از این به بعد بشه از این چیزا گرفت

انشالله شما هم میخری :rolleyes:

یدونه کاور هم پیدا کردم که هم روی دستگاه و هم پشت دستگاه رو میپوشونه شاید 1-2 رو استفاده کردم و قیمتش هم فکر میکنم همین 30-40 باشه و روی دستگاه بهتون میدم

Last edited:

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
با 4s تمیز انلاک هم تعویض میکنم

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

چه ربطی داشت این حرفت آخه . چی بگم به تو من . تو و امثال تو که رفتید به سید دکتر رای دادید که رایانه آره دیگه درست میگم رایانه بگیرید حالا به من میگی برادر بسیجی آخه چرا منو عصبی میکنی

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
چه ربطی داشت این حرفت آخه . چی بگم به تو من . تو و امثال تو که رفتید به سید دکتر رای دادید که رایانه آره دیگه درست میگم رایانه بگیرید حالا به من میگی برادر بسیجی آخه چرا منو عصبی میکنی

دادا اینجا که جای این حرفا نیست

همه شاکین از بچه دو ماهه بگیر تا پیر
هر کس به خاطر یارانه رای داده احمقی بیش نبوده همین
پس بحث رو ادامه ندین استاتر عزیز تاپیکشون خراب میشه

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
قیمت آک امروز اگه پیدا کنید 2 تا 2.100
با آیفون 4s یا گلکسی اس 3 هم تعویض میکنم

Last edited:

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
بیا بالا
تعویض در اولویته
ولی قیمت مورد نظر من باشه میفروشم

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
برند و مدل گوشي, تبلت, آيپاد :
ipad2 64gb 3g+wifi white
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي و تبلت و آيپاد :
بر اثر یه سهل انگاری به خراش چند میلی و دو تا کوفتگی روی گوشه دستگاه افتاد که خیلی خیلی کوچیک هستن و اصلا به چشم نمیان.توی عکس ها مشخص هستن
دقیقا زیر پایه ی اسمارت کاور هم چند تا نقطعه ی کمرنگ ریز هست که اینقدر کمرنگ و ریز هستن که توی عکس ها نمیوفتن.اسمارت کاور هم وصل کنید میرن زیر اسمارت کاور.این دیگه تقصیر من نیست،تقصیر اپله

مهمترین قسمت اینکه روی ال سی دی و پشت دستگاه کاملا تمیز تمیز بدون هیچ خط و خش و ضربه ایه

عکس:

توضيحات تکميلي کالا :
دستگاه ورژن 5.0.1 هست و جیلبریک شده.دستگاه هم بدون هنگ و کندی سرعته و روش پر از نرم افزار و بازیه
بعد از هر بار روشن کردن هم یه رسپرینگ میخواد (بخاطر نرم افزار های اضافه ای که از سیدیا نصب شده)

جعبه ی دستگاه کاملا سالم و تمیزه و همون لوازم اولیه داخلش هست
یدونه اسکرین پروتکتور جنس خوب 30-40 تومنی هم اضافه بهتون میدم خواستید وصل کنید
یدونه کاور که هم روی دستگاه و هم پشت دستگاه رو میپوشونه شاید 1-2 رو استفاده کردم هم میدم بهتون اینم 30-40 تومنه
یدونه اسمارت کاور خاکستری هم هست که البته اصلا تمیز نیست ولی میدم روی دستگاه خواستید استفاده کنید

قيمت پايه :

قیمت آکش الان 2 تا 2.100

به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه

قیمت مورد نظر: 1.600

شرايط فروش و تحويل کالا :
اگه همشهری باشید میتونید حضوری بیاید تحویل بگیرید
اگه که نه اول همه ی هزینه رو دریافت میکنم و بعد دستگاه رو با پیشتاز یا تیپاکس ارسال میکنم
داداش تایید میشه من خودم دارم الان قیمت اکش برای 16 گیگش 2.200 هست ولی این 64 گیگ ماله منم 64 گیگ هست قیمت 2.5 هم هست !!
قیمتتون خوبه !

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
داداش تایید میشه من خودم دارم الان قیمت اکش برای 16 گیگش 2.200 هست ولی این 64 گیگ ماله منم 64 گیگ هست قیمت 2.5 هم هست !!
قیمتتون خوبه !
ممنون از شما
قیمت رو خیلی مناسب دادم
ولی بهرحال محصول اپله و قیمتش یکم بالایه و همه ی اقشار قادر به خریدش نیستن

بالا