peyman_mob
Registered User
- نوشتهها
- 3,516
- لایکها
- 111
برند و مدل گوشي, تبلت, آيپاد :
ipad2 64gb 3g+wifi white
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي و تبلت و آيپاد :
بر اثر یه سهل انگاری به خراش چند میلی و دو تا کوفتگی روی گوشه دستگاه افتاد که خیلی خیلی کوچیک هستن و اصلا به چشم نمیان.توی عکس ها مشخص هستن
دقیقا زیر پایه ی اسمارت کاور هم چند تا نقطعه ی کمرنگ ریز هست که اینقدر کمرنگ و ریز هستن که توی عکس ها نمیوفتن.اسمارت کاور هم وصل کنید میرن زیر اسمارت کاور.این دیگه تقصیر من نیست،تقصیر اپله
مهمترین قسمت اینکه روی ال سی دی و پشت دستگاه کاملا تمیز تمیز بدون هیچ خط و خش و ضربه ایه
عکس:
توضيحات تکميلي کالا :
دستگاه ورژن 5.0.1 هست و جیلبریک شده.دستگاه هم بدون هنگ و کندی سرعته و روش پر از نرم افزار و بازیه
بعد از هر بار روشن کردن هم یه رسپرینگ میخواد (بخاطر نرم افزار های اضافه ای که از سیدیا نصب شده)
جعبه ی دستگاه کاملا سالم و تمیزه و همون لوازم اولیه داخلش هست
یدونه اسکرین پروتکتور جنس خوب 30-40 تومنی هم اضافه بهتون میدم خواستید وصل کنید
یدونه کاور که هم روی دستگاه و هم پشت دستگاه رو میپوشونه شاید 1-2 رو استفاده کردم هم میدم بهتون اینم 30-40 تومنه
یدونه اسمارت کاور خاکستری هم هست که البته اصلا تمیز نیست ولی میدم روی دستگاه خواستید استفاده کنید
قيمت پايه :
قیمت آکش الان 2
به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه
(قیمت موردنظر بنده 1.6)
بیشتر قصدم تعویضه ولی قیمت مناسب پیشنهاد بدید فروش هم هست
شرايط فروش و تحويل کالا :
اگه همشهری باشید میتونید حضوری بیاید تحویل بگیرید
اگه که نه اول همه ی هزینه رو دریافت میکنم و بعد دستگاه رو با پیشتاز یا تیپاکس ارسال میکنم
ipad2 64gb 3g+wifi white
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي و تبلت و آيپاد :
بر اثر یه سهل انگاری به خراش چند میلی و دو تا کوفتگی روی گوشه دستگاه افتاد که خیلی خیلی کوچیک هستن و اصلا به چشم نمیان.توی عکس ها مشخص هستن
دقیقا زیر پایه ی اسمارت کاور هم چند تا نقطعه ی کمرنگ ریز هست که اینقدر کمرنگ و ریز هستن که توی عکس ها نمیوفتن.اسمارت کاور هم وصل کنید میرن زیر اسمارت کاور.این دیگه تقصیر من نیست،تقصیر اپله
مهمترین قسمت اینکه روی ال سی دی و پشت دستگاه کاملا تمیز تمیز بدون هیچ خط و خش و ضربه ایه
عکس:
توضيحات تکميلي کالا :
دستگاه ورژن 5.0.1 هست و جیلبریک شده.دستگاه هم بدون هنگ و کندی سرعته و روش پر از نرم افزار و بازیه
بعد از هر بار روشن کردن هم یه رسپرینگ میخواد (بخاطر نرم افزار های اضافه ای که از سیدیا نصب شده)
جعبه ی دستگاه کاملا سالم و تمیزه و همون لوازم اولیه داخلش هست
یدونه اسکرین پروتکتور جنس خوب 30-40 تومنی هم اضافه بهتون میدم خواستید وصل کنید
یدونه کاور که هم روی دستگاه و هم پشت دستگاه رو میپوشونه شاید 1-2 رو استفاده کردم هم میدم بهتون اینم 30-40 تومنه
یدونه اسمارت کاور خاکستری هم هست که البته اصلا تمیز نیست ولی میدم روی دستگاه خواستید استفاده کنید
قيمت پايه :
قیمت آکش الان 2
به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه
(قیمت موردنظر بنده 1.6)
بیشتر قصدم تعویضه ولی قیمت مناسب پیشنهاد بدید فروش هم هست
شرايط فروش و تحويل کالا :
اگه همشهری باشید میتونید حضوری بیاید تحویل بگیرید
اگه که نه اول همه ی هزینه رو دریافت میکنم و بعد دستگاه رو با پیشتاز یا تیپاکس ارسال میکنم
Last edited: