• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اجزای تبلت پیرکاردین 7518b (شارژر. ال سی دی و تاچ. و......)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت همه دوستان. این تبلت رو 2 ماه پیش خریدم و بعد از 3 روز خواستم با نرم افزار جای مموری داخلی و خارجی رو عوض کنم که سیستمش بالا نیومد و روی لودینگ گیر میکرد. بعدش یه فریمور ریختم روش که دیگه تبلت کلا روشن نشد و ازون تاریخ به بعد در تعمیرگاه به سر میبرد تا دیروز که رفتم تحویل گرفتم. تعمیرکار نتونست درست کنه البته گفت اگه یه پیرکاردین دیگه بیاری میتونم از آی-سی فلش تبلت سالم رید بگیرم و روی آی-سی فلش تبلت معیوب رایت کنم و تبلت کار کنه. منم کسی رو نمیشناختم که پیرکاردین داشته باشه و تصمیم گرفتم با همین وضع بفروشمش. (تعمیرکار خیر سرش نه تنها درستش نکرد بلکه یه تیکه از قاب تبلتو پروند اینم از شانس خوب من)
تنها مشکل تبلت آی-سی فلش اون هست که باید پروگرم بشه
قطعاتش سالمه مثل: شارژر. کابل otg. تبدیل میکرو usb به usb . باتری که فقط یکبار شارژ شد و بقیه ماجرا رو که میدونید. تاچ و ال سی دی که روش محافظ صفحه نصب شده و روی ال سی دی هیچ خطی نیست. دوربین و اسپیکر و .......

DSC01999.JPGDSC02000.JPGDSC02001.JPGDSC02002.JPG

تاچ و ال سی دی 100 تومن
شارژر 10 تومن
کابل OTG پنچ تومن
کابل USB پنج تومن
باتری 25 تومن

جمعا 145 تومن

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
داش حسام آخرش این درست نشد:(

فرومهای خارجی هم گشتی ؟

فریموری که فرستادم ریختی ؟

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
داش حسام آخرش این درست نشد:(

فرومهای خارجی هم گشتی ؟

فریموری که فرستادم ریختی ؟

سلام. نه نشد. لاکردار روشن نمیشه که برم تو ریکاوری. تنها راهش اینه که از یه ایسی فلش سالم رید بگیریم بریزیم رو ایسی فلش این. (البته اینو تعمیرکاره گفته بهم نمیدونم عملیه یا نه)

قیمت بده عزیز

سلام. قیمت با خودتونه برادر. فقط زیر 100 تومن قیمت ندید که تاچ و ال سی دیش به تنهایی 100 به بالاس

zaxert

Registered User
لایک‌ها
23
سلام. نه نشد. لاکردار روشن نمیشه که برم تو ریکاوری. تنها راهش اینه که از یه ایسی فلش سالم رید بگیریم بریزیم رو ایسی فلش این. (البته اینو تعمیرکاره گفته بهم نمیدونم عملیه یا نه)

درست گفته همین کارو باید بکنی! بگرد یکی پیداش میشه تخمشو ملخ نخورده
اختیارش با خودته ..من بودم نگه میداشتم تا درست شه!نماینگی داشته باشه آیسیت رو میفرستی برات پروگرام میکنن!

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
من میخوامش
lcd این مدل به 7518A میخوره ؟
شما کدوم شهری؟

Last edited:

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
Last edited:

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
قطعات تبلت به دستم رسید ممنون حسام جان
دو تا از تبلت هام که یکیش باطریش خراب بود و یکیش ال سی دیش خراب بود با قطعاتی که فرستادی درست شد
فقط هزینه تیپاکس 18000 تومن شد یارو تیپاکسیه میگفت هزینه ارسال از تهران به مشهد 9000 تومنه از قزوین به مشهد 18000:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا