• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

=*=*=*= فروش ادكلنهاي اصل و اوريجينال از كلكسيون شخصي خودم =*=*=*= { ليست جديد و بروز شده - مهر 94}

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
Last edited:

big_bob

Registered User
لایک‌ها
757
عزيز قيمت ديور هوم يكم بالا نيس؟!
بعد اينتنسشو ندارين؟

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
سلام شماره ۵۳ narsico rodrigues رو یه spelndor خاکستری دارم ۵ درصد استفاده شده با اون تعویض می کنم ما بقی هم نقد می دم . اگر دوس داشتید اطلاع بدید

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
سلام شماره ۵۳ narsico rodrigues رو یه spelndor خاکستری دارم ۵ درصد استفاده شده با اون تعویض می کنم ما بقی هم نقد می دم . اگر دوس داشتید اطلاع بدید
دوست محترم سلام
قصد تعویض ندارم . از پیشنهادتون ممنونم

hadi2073

Registered User
لایک‌ها
30
داداش قیمتها بالاست
شما ادکلن فروش که نیستی که قیمتها رو با بازار مقایسه میکنی شما مصرف کننده هستی که حالا میخوای کلکسیونتو بفروشی

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
داداش قیمتها بالاست
شما ادکلن فروش که نیستی که قیمتها رو با بازار مقایسه میکنی شما مصرف کننده هستی که حالا میخوای کلکسیونتو بفروشی
دوست محترم سلام
فرموديد مقايسه بنده با بازار نادرست است ، لطفا بفرمائيد بايد با چه مرجعي مقايسه كنم ؟ ضمنا بنده اينها رو از بازار خريدم ، خودم كه توليدي ندارم . اگر نظر شما براي بعضي از اينها اين است كه قيمتش بالاست ، همون مورد را بفرمائيد تا روشن شود.

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
ببخشید من یه سوال دیگه داشتم اینکه narciso rodriguez داخلش معلوم نیستش چطوری بفهمم که چقدر مصرف کردید ازش ؟

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
ببخشید من یه سوال دیگه داشتم اینکه narciso rodriguez داخلش معلوم نیستش چطوری بفهمم که چقدر مصرف کردید ازش ؟
دوست عزیز و محترم سلام شب بخیر
شاید با تکان دادن شیشه ادکلن تا حدی بتوان به مقدار مایع باقیمانده در داخل آن پی برد.حقیقتا من هم نمیدونم چه راه دیگری است که بشود محتوای داخل آن را دید. ولی معمولا اساس بر اعتماد متقابل است. از آنجا که من خودم میدانم که چقدر از آن را مصرف کرده ام ، ولی هیچ فردی نمیخواهد برای خود بی آبرویی و سابقه بد درست کند ، بنده تضمین میدهم به جنابعالی ( این نوشته خودش یک تضمین در پرشین تولز است ) که آنچه که در لیست عنوان شده صحت دارد و در صورتی که فرضا شما بعد ها متوجه خلاف آن شدید ، بنده حق را به شما خواهم داد و هر طور که بفرمائید جبران مینمایم.
موفق و پیروز باشید

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
بله خوب واقعا هیچ جوره نمیشه مطمین شد . تنها راه فهمیدنش اینه که ادکلن تموم بشه که کار چند ساله . کلکسیون خوبی دارید .

بالا