• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلن فوق العاده L`Air du Desert Marocain شاهکار اندی تاور

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
یک عدد از این عطر موجوده که مسافری دست بنده رسیده.قبلا یدونه ازش داشتم و میخواستم اینو هم به عنوان بک آپ نگه دارم ولی فعلا قصد فروشش رو کردم...
همانطور که از اسم این عطر بر میاد بوی این عطر شما رو یاد یه صحرای خشک و مرموز می اندازه..یه جورایی منو تو فضای داستان های هزار و یک شب می بره(اشتباه نشه رایحه این عطر از نوع روایح مشهور عربی نیست)...رایحه این عطر الهام گرفته شده از هوای صحرای مراکش هست(به گفته خود عطار در سفر به مراکش این عطر بهش الهام شده).
رایحه این عطر رو خیلی دوست دارم (برای من عشق در اولین استشمام بود :دی).بیس عطر عنبره و عطر به شدت خشک و اسپایسی هستشیه کار چوبی شرقی فوق العاده.پخش بو و ماندگاری بسیار خوبی داره و دو تا اسپری برای هر بار مصرف کاملا کافی هست.بدون شک این عطر یکی از شاهکار های عطاری مدرن هست و همه منتقدان بخاطر این اثر اندی تاور رو تحسین کرده اند.کافی کمی ریویو های توی سایت فراگرانتیکا رو مطالعه بکنید یا چند تا ریویو تو یوتیوب ازش ببیند.بخاطر این عطر و چند تا اثر دیگه از تاور خیلی ها خانه عطاری تاور رو یکی از 5 خانه برتر عطاری نیش میدونند.لازم به ذکره که این عطر پرفروش ترین و مورد پسند ترین عطر خانه عطاری تاور هست..کیفیت مواد و رایحه این عطر حرف نداره و یه سرو گردن بالاتر از عطرهای نیش و گرون قیمت موجود در بازاره .(دیزاینر ها و برند ها که اصلا حرفی برای گفتن مقابلش ندارند)
لینک سایت فراگرانتیکا:
www.fragrantica.com/perfume/Tauer-Perfumes/02-L-Air-du-Desert-Marocain-4573.html

فروحته شد....
لینک قیمت عطر:

http://www.ausliebezumduft.de/andy-tauer-no-2-l-air-du-desert-marocain-3384.html

دوستان دقت بکنند که این عطر جزء دسته عطرهای نیش قرار میگیره و قیمتش همه جا تقریبا ثابت هست و توسط خود عطار پخش میشه و تولیدش هم محدوده و مثل عطرهای برندهای لباس نیست که یه جا 100 دلاره یه جای دیگه 50 دلار فروخته میشه..پس توجه بکنید که قیمتی که قرار دادم بسیار مناسبه و قیمت خالص عطر هست بدون احتساب هزینه های حمل و نقل و گمرک و کسی که بخره قطعا برد کرده.در ضمن این عطر در امارات و دبی کمیاب و عملا نایاب هستش (اندی تاور امارات ریتیلر رسمی نداره).این عطر از آلمان خریداری شده.
توی یکی از عکسها تقریبا مقدار عطر درون شیشه مشخصه.همچنین امضای خود اندی تاور پشت جعبه هم در عکسها واضح هستش...
اگر سوالی در مورد رایحه و پخش بو و ماندگاری عطر داشتید تو تاپیک بپرسید.

نکته:امکان سمپل گیری از شیشه اصلی خودم هست و اگر کسی خواست میتونم 1 میل از عطر رو برای تست با هزینه 20 تومان شامل پست برایشان ارسال بکنم..

فایل های ضمیمه

• LDDM3.jpg
    LDDM3.jpg
    135.1 KB · نمایش ها: 109
  • LDDM4.jpg
    LDDM4.jpg
    122.6 KB · نمایش ها: 80
Last edited:

hadinba

Registered User
لایک‌ها
9
سلام، محمد حسین قیمت سمپل Chergui با اینو یجا پخ کن برام. مرسی

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
خوب امروز این مصاحبه فوق العاده از اندی تاور رو خوندم...
پیشنهاد میکنم از دست ندید، برای کسانی که عطر و ادکلن رو جدی دنبال میکنند فوق العاده آموزنده هست...
http://chemistinthebottle.wordpress.com/2014/05/26/interview-with-andy-tauer/

این هم سایت خود اندی تاور ..تمام عطرهای اندی بصورت دستی پر میشه و بعضی کارهاش تولید بسیار محدودی داره مثلا عطر رز قندهارش فقط 3 ماه در دسترس بود و بخاطر کمبود روغن رز قندهاری (رز افغانی) دیگه در دسترس نیست و تمام عطرباز های حرفه ای که عاشق بوی رز فوق العاده این عطر شده اند فعلا منتظرند تا شاید آخر امسال دوباره تعداد محدودی آماده بشه..
www.tauerperfumes.com

Last edited:

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
این هم ریویو عطرباز حرفه ای ایرانی جناب بیک مراد از این عطر که با یوزر Kain در فراگرانتیکا و بیس نوت ریویو مینویسند...به جرات میشه گفت تو ایران کمتر کسی مثل ایشون داریم که این همه عطر نیش و لوکس تست کرده باشند.
راستش نمیدونم از چی این عطر تعریف و تمجید کنم
بوی عطر؟ کیفیت ساختش؟ بالانس بین رایحه هاش؟ پخش بو و ماندگاریش؟ قیمتش به نسبت کیفیت اش؟
واقعا همه چیز در سطح بسیار بالا و بینظیری قرار داره
رایحه ابتدایی این عطر بوی نسبتا گرم و صمغ مانندی هست که رایحه چوبها و رایحه های تند و ادویه ای و کمی رایحه های شیرین اونو همراهی میکنن
به نظر بوی عطر اولش خیلی شلوغ و سنگین میاد اما هنر عطر سازی اندی تاور در اینه که همه رایحه ها بصورت هنرمندانه و با ذز بسیار مناسبی با هم ترکیب شدن و هیچ رایحه ای توی ذوق نمیزنه و آدمو اذیت نمیکنه
به مرور زمان بوی عطر خیلی کم عوض میشه. رایحه صمغ مانند کهربا کمی ملایمتر میشه و بوی چوبی و ادویه ای کمی قویتر
شما این بو رو دارین تا میرسین به رایحه پایه
در رایحه پایه بوی عطر شیرین تر میشه و گرمتر
عطر در این مرحله بوی وانیلی پیدا میکنه ولی به این صورت که انگار باهاش عسل هم ترکیب شده باشه و حس گرم و شیرین و عسل مانند داره و در کنار اونا هم بوی ملایم چوبها و ادویه ها و صمغ هارو میشه حس کرد که یه ترکیب خیلی خوشمزه و بسیار عالی و خوشبو رو تشکیل میدن
پخش بوی این عطر بسیار خوبه حتی موقعی که در رایحه پایه هست و ماندگاری بیش از 12 ساعت و در اکثر موارد 24 ساعت کامل روی پوست داره.
یه کار فوق العاده از این برند که داشتن اون تو کلکسیون هر عطر بازی از نون شبم واجب تره

این ریویو رو میتونید تو صفحه مربوط به این عطر در سایت فراگرانتیکا (لینکش رو تو پست اول گذاشتم) بینید...

EJDAHA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز طبق نوشته خودتون قیمت این عطر 100 یورو هست که به تومان قیمت آک اون میشه 440,000 ، ادکلنی که استفاده شده باشه رو ظاهرا 20 الی 30 درصد قیمت اولیه رو کم میکنن که رو این حساب قیمت فروش شما در حدود 300 یکم بالاتر باید باشه شما قیمت زدید 460 تومن مقطوع!! قیمت رو ملاحظه کنید من میخرم

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
دوست عزیز طبق نوشته خودتون قیمت این عطر 100 یورو هست که به تومان قیمت آک اون میشه 440,000 ، ادکلنی که استفاده شده باشه رو ظاهرا 20 الی 30 درصد قیمت اولیه رو کم میکنن که رو این حساب قیمت فروش شما در حدود 300 یکم بالاتر باید باشه شما قیمت زدید 460 تومن مقطوع!! قیمت رو ملاحظه کنید من میخرم

گرامی بنده برای قیمتی که گذاشتم دلایلی دارم که عرض میکنم.
اول اینکه این عطر کمیاب هست و در ایران اصلا موجود نیست.و اینکه قیمت عمده فروشی نداره ؛ چون تولیدش محدود هست و عملا دستی پر میشه و همه جا قیمتش یکسان هست پس فروشنده تو ایران اگر بتونه این عطرو گیر بیاره و برای فروش بیاره ایران مطمئن باشید با هزینه گمرک و هزینه ارسال و با در نظر گرفتن سود خودش اگر خوش انصاف باشه حدود 550 میفروشه. مشابه این عطرو داریم تو ایران و قیمت ها هم مشخص هست و هیچ موقع قیمت این عطرها که به اصطلاح بهشون نیش گفته میشه تو بازار ایران با قیمت خود خانه عطاری برابری نمیکنه دلیلش هم عرض شد.مثلا عطرهای جیمز هیلی حدود 150 دلار قیمت دارند ولی تو ایران زیر 700 فروخته نمیشند.یا عطرهای با کیلیان که حدود 250 دلار قیمتشون هست ولی تو ایران بالای 1 ملیون فروش میرند و نمونه های بسیار دیگه...برعکس این مورد عطرهای تولید شده توسط برندهاست که معمولا قیمت ایران کمتر از قیمت اروپا و آمریکاست.
دوم اینکه بله قیمت این عطر 100 یورو هست..ولی کجا؟؟ شما یا باید یه سفر بری اروپا و از فروشگاه های محدودی که این عطرو دارند بخرید (کلا حدود 8 فروشگاه تو کل اروپا این عطرو دارند) یا اینکه نهایت بگید از اونجا فرد آشنایی براتون بفرسته.قیمت پستش به ایران تو لینکی که دادم حدود 25 یورو هستش...در ضمن حداقل مبلغ 25 تومان هم پست ایران میگیره (اگه گمرکی نخوره و الا بیشتر). همچنین امکان اینکه تو فرایند ارسال به ایران یا از بین بره یا گم بشه هم هست.
سوم اینکه هیچ کجای دنیا عطری که مصرف شده رو 20-30 درصد کم نمیکنند..این حرف شما نشان دهنده عدم آشنایی شما با دنیای عطر و ادکلن هست.قیمت عطری که مصرف شده همیشه در بهترین حالت با کم کردن قیمت درصدی که کم شده حساب میشه..یعنی عطر بنده رو باید قیمتش رو در 97 درصد ضرب بکنید. البته اگه حدود 40-50 درصدش کم بشه داستان فرق میکنه و درصد کمتری کم میکنند مثلا عطر 100 میلی که 1 ملیون قیمتشه وقتی نصفش مصرف بشه قیمت اون نصفه عطر حدود 600 حساب خواهد شد چون همیشه قیمت نسبی عطر با حجم کمتر بیشتر از همون عطر با حجم بیشتر هست مثلا عطری که 100 میلش 1 ملیونه نسخه 50 میلش حدود 700 تومان هستش.باید بگم که بنده سالهاست در زمینه عطر و ادکلن تحقیق میکنم و به تمام شئون این صنعت آشنایی دارم و زیاد هم عطر مصرف شده خرید و فروش کرده ام.
در نهایت باید بگم که عطر بنده یه عطر فوق العاده خاص و بی نظیر هست و در ایران لنگه نداره و موجود نیست و با توجه به شرایطی که گفتم قیمتش بسیار مناسب هست و همین الان هم 420 مشتری داره ولی بنده عجله ای در فروشش ندارم و ترجیح میدم به کسی بفروشمش که این عطرو بشناسه و قدرش رو بدونه.به خاطر اینکه قیمت یورو کم شده بنده قیمت جدیدم رو 450 قرار میدم...

Last edited:

hadinba

Registered User
لایک‌ها
9
سمپلای منم رسید محمدحسین، دستت درد نکنه! عجب چیزین این L'Air du desert marocain , Chergui

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
کاهش قیمت به 440 (بدلیل قیمت روز یورو)
.....................

besi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست من در حال حاضر چه سمپل هائی برای فروش هست؟ راستش را بخواهی من در پست شما سردرگم شده ام.

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
دوست من در حال حاضر چه سمپل هائی برای فروش هست؟ راستش را بخواهی من در پست شما سردرگم شده ام.

تاپیک سمپل ها در امضام مشخصه....
البته فعلا امکان سمپل گیری از عطرهای خودم نیست...

بالا