murder
Registered User
- نوشتهها
- 178
- لایکها
- 7
با سلام
دوستان هر دو عدد ادکلن "اری اند میلی" و ادکلن "وود II " کاملا در حد نو و استفاده نشده هستند
و فقط در حد تست و چند پاف اسپری شدند
هردو اصل و نو هستند به همراه جعبه ها و هیچ مشکلی از این جهت ندارند
گروه بویایی :
وود : عطری چوبی , تلخ و فوق العاده. مناسب برای فصل سرد سال
اری اند میلی : عطری خنک با بوی بسیار خاص و شبیه به بولگاری هوم. مناسب برای چهار فصل
و اما علت فروش :
بنده به بوی عطر و ادکلن حساسیت زیادی دارم و اکثر بوها باعث سردردم میشه , به همین علت معمولا قبل خرید تست میکنم و بعدا میخرم
اما دراین مورد به قدری بوی این دو ادکلن رو دوست داشتم که بعد از تست در مغازه ,دل رو به دریا زده و تحمل صبر کردن نداشتم. برای چند ساعت گذاشتم رو پوستم بمونه و چون مشکلی نداشتند خریدمشون , و اصلا گمان نمیکردم بعدا حساسیت نشون بدم. ولی با اینکه نزدیک به دو ماه از خریدشون میگذره هنوز نتونستم استفاده کنم و به شدت برام حساسیت زاست
قیمت ادکلن ها در زمان خرید اینجانب :
ادکلن وود : 160,000 تومان و اری اند میلی : 150,000 تومان
قیمت فروش هردو باهم : 200,000 تومان
سایر تصاویر :
با سپاس
دوستان هر دو عدد ادکلن "اری اند میلی" و ادکلن "وود II " کاملا در حد نو و استفاده نشده هستند
و فقط در حد تست و چند پاف اسپری شدند
هردو اصل و نو هستند به همراه جعبه ها و هیچ مشکلی از این جهت ندارند
گروه بویایی :
وود : عطری چوبی , تلخ و فوق العاده. مناسب برای فصل سرد سال
اری اند میلی : عطری خنک با بوی بسیار خاص و شبیه به بولگاری هوم. مناسب برای چهار فصل
و اما علت فروش :
بنده به بوی عطر و ادکلن حساسیت زیادی دارم و اکثر بوها باعث سردردم میشه , به همین علت معمولا قبل خرید تست میکنم و بعدا میخرم
اما دراین مورد به قدری بوی این دو ادکلن رو دوست داشتم که بعد از تست در مغازه ,دل رو به دریا زده و تحمل صبر کردن نداشتم. برای چند ساعت گذاشتم رو پوستم بمونه و چون مشکلی نداشتند خریدمشون , و اصلا گمان نمیکردم بعدا حساسیت نشون بدم. ولی با اینکه نزدیک به دو ماه از خریدشون میگذره هنوز نتونستم استفاده کنم و به شدت برام حساسیت زاست
قیمت ادکلن ها در زمان خرید اینجانب :
ادکلن وود : 160,000 تومان و اری اند میلی : 150,000 تومان
قیمت فروش هردو باهم : 200,000 تومان
سایر تصاویر :
با سپاس