Babak002
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 29
- لایکها
- 0
یکی از دوستان برای کار رفته چین قرار شده چند تا تبلت بگم برام بفرسته
از دوستانی که می خوان و امکان خرید از چین ندارند می تونم براشون بگم بفرسته فقط اونطوری که دوستم می گفت 22 23 روزی می کشه برسه دستتون
فعلا می تونه این مدل تبلت ها رو بخره مدل ها رو در زیر با قیمت قرار می دم اگر استقبال خوب بود تبلت های بیشتری می تونم بگم بیاره اگر هم نبود اشکالی نداره این تاپیک بیشتر برای کمک به دوستان که امکان خرید ندارند قرار دادم و زیاد نمی خوام تجارت کنم
مدل یک:Ainol Novo 7 ELF
مشخصات Ainol Novo 7 ELF
قیمت تمام شده=370 هزار تومان
واقعا تبلت خوبی هستش اونطور که تو سایتش نوشته بیشتر ادم های که خریده بودن راضی هستند
مدل دوم:Onda VI40
مشخصات Onda VI40
قیمت تمام شده=620 هزار تومان
این دیگه واقعا در حد تبلت های سامسونگ چیزی کم نداره هیچ یه چیز های هم اضافه داره
مدل سوم:Onda VX610W
مشخصات Onda VX610W
قیمت تمام شده=300 هزار تومان
نصبت به قیمتش واقعا خوبه
مدل اخر=Ainol NOVO7 Paladin
مشخصات Ainol NOVO7 Paladin
قیمت تمام شده=275 هزار تومان
اینم همین طور
از دوستان کسی خواست می تونه به من پیام خصوصی بده تا شرایط واریز ارسال کلا براش بگم
از دوستانی که می خوان و امکان خرید از چین ندارند می تونم براشون بگم بفرسته فقط اونطوری که دوستم می گفت 22 23 روزی می کشه برسه دستتون
فعلا می تونه این مدل تبلت ها رو بخره مدل ها رو در زیر با قیمت قرار می دم اگر استقبال خوب بود تبلت های بیشتری می تونم بگم بیاره اگر هم نبود اشکالی نداره این تاپیک بیشتر برای کمک به دوستان که امکان خرید ندارند قرار دادم و زیاد نمی خوام تجارت کنم
مدل یک:Ainol Novo 7 ELF
مشخصات Ainol Novo 7 ELF
قیمت تمام شده=370 هزار تومان
واقعا تبلت خوبی هستش اونطور که تو سایتش نوشته بیشتر ادم های که خریده بودن راضی هستند
مدل دوم:Onda VI40
مشخصات Onda VI40
قیمت تمام شده=620 هزار تومان
این دیگه واقعا در حد تبلت های سامسونگ چیزی کم نداره هیچ یه چیز های هم اضافه داره
مدل سوم:Onda VX610W
مشخصات Onda VX610W
قیمت تمام شده=300 هزار تومان
نصبت به قیمتش واقعا خوبه
مدل اخر=Ainol NOVO7 Paladin
مشخصات Ainol NOVO7 Paladin
قیمت تمام شده=275 هزار تومان
اینم همین طور
از دوستان کسی خواست می تونه به من پیام خصوصی بده تا شرایط واریز ارسال کلا براش بگم