• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش استثنایی هاست های حرفه ای و قدرتمند ( ارزان تر از همه جا )

reza ahmadinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش استثنایی هاست ( ارزان تر از همه جا )

پنل ۴۰ گیگ سالیانه فقط ۴۴,۴۰۰ تومان

شرکت رهپویان دهکده ی جهانی با سابقه 7 ساله در زمینه برنامه نویسی و طراحی سایت اکنون در جایگاهی ایستاده که می تواند پیام رسان فعالیت های شما به تمامی نقاط جهان باشد.

تخصص ما: ثبت domain و میزبانی وب سایت (hosting) با کیفیت بسیار بالا ، انجام پروژه های برنامه نویسی تحت وب ، راه اندازی وب سایت های حرفه ای خبرگزاری ها، پورتال سازمانی، فروشگاه های اینترنتی و تالارهای گفتگو.

سرویس میزبانی رهپویان دهکده ی جهانی بر روی سرورهای قدرتمند لینوکس با بهترین کیفیت، امنیت و هزینه مناسب نیاز شما را برآورده نموده تا همیشه وبسایت شما آنلاین باشد و حتی یک بازدیدکننده را بدلیل میزبانی نا مناسب از دست ندهید.

امکانات ویژه:

host2.png

در پست های بعدی اطلاعات جزعیات پلن ها را بیان می کنم.

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزیز!
آیا شما سرویسی با حجم کمتر ولی پهنای باند بیشتر و حتی نامحدود دارید؟
شماره تلفن ثابت شرکت! و آدرس شرکت لطفا بگذارید!
موفق باشید

CGI.net

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
حالا هی من نمی خواستم پست بدم ولی دیدم نمیشه. ایشون کپی از یه سایت دیگه داره میکنه ولی چه کپی ....
همین پلن 40 گیگ که میدن نه addon domain داره نه park . قیمت سایت خارجی هم فقط 12 دلاره (سالانه) ایشون میدن 44 تومن.
جناب رضا اینجا نمیتونی از این کارا کنی.
جهت اطلاع این سایت اصلی که عالی کپیش کردن:
کد:
http://www.3ix.org/one_dollar_web_hosting.php
دوست عزیزم anf-b شما از ایشون سرویس نگیری بهتره با توجه به شرایطی که گفتم. من هاست مورد اطمینان چندتا سراغ دارم. شرایطت رو پی ام کن شاید شد کاری کنیم
موفق باشید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
پیغام خصوصی قابل استناد نیست . تمام مسئولیت هم به عهده خریدار است که می بایست با حواس جمع خرید کند .
لطفا از هرگونه درگیری جدا خودداری کنید .

مرسی

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
حالا هی من نمی خواستم پست بدم ولی دیدم نمیشه. ایشون کپی از یه سایت دیگه داره میکنه ولی چه کپی ....
همین پلن 40 گیگ که میدن نه addon domain داره نه park . قیمت سایت خارجی هم فقط 12 دلاره (سالانه) ایشون میدن 44 تومن.
جناب رضا اینجا نمیتونی از این کارا کنی.
جهت اطلاع این سایت اصلی که عالی کپیش کردن:
کد:
http://www.3ix.org/one_dollar_web_hosting.php
دوست عزیزم anf-b شما از ایشون سرویس نگیری بهتره با توجه به شرایطی که گفتم. من هاست مورد اطمینان چندتا سراغ دارم. شرایطت رو پی ام کن شاید شد کاری کنیم
موفق باشید

ضد حال بدی به این بنده خدا زدی :f34r: ز بیخ ویران کردی دکان بنده خدا را :wacko:

یک سوال بی مورد : من چند تا دومین دارم آیا جایی می تونم یه هاست بگیرم که این چن تا را روی اون یکی قرار بدم البته هیچ کدوم ارتباطی با هم ندارند . ارزون مثل همین 10 20 تومنی ها

ممنون

بالا