• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش (استرپ چرمی گیتار - cd خام با کیفیت - پک dvd)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
کاملا نو اخر سال 86 به قیمت 25 تومن خریداری شده!مدل کامل Planet Waves Joe Satriani Collection JS Grey Man جنسش چرم هست استرپ سیگنچر جو ستریانیم هست!قسمت نشد برای سازی که براش اینو خریده بودم استفاده بشه قیمت پایه 50 تومن ((فروخته شد))

lyn8icm4ghlzwqqsfbv.jpg

92 تا پک جنس خوب هم هست همینطور که تو عکسها مشخصه پک cd یا ... هست قیمت ندارم شما بدین!

0njoor41rgvb4r9ludid.jpg

h1b24w48zrlruwzrm1ia.jpg

90 تا هم cd r هست اون زمانی که من گرفتم اوایلی که dvd امده بود بهترین و گرونترین جنس بازار بود پشت مشکی هست طرح روشم واقعا قشنگه شکل صفحه های گرام قدیم میمونه! قیمت ندارم شما بدین! فقط اینا رو cd معمولی حساب نکنید! مدلش melody black diamond هست (فروخته شد)

lirc0iu2w6rf38s1z10.jpg

برای اینکه به صرفه خریدار باشه بهتره هم پک و هم cd رو یکجا بخره که پول ارسالش زیاد نشه

من تهران زندگی میکنم شرق پیروزی

این پکها و cd هارو یادش بخیر من برای سایت خودم گرفته بودم shakira.ir که این م... فیل ترش کردن منم نا امید شدم دیگه از ادامه کار این برای این بود که حداقل خرج سایت در بیاد که متاسفانه اینجوری شد اون زمان بهترین جنس بازار رو جمع کردم برای اینکه خریدارها راضی باشن اگه کسی دوست داشت این عکسها رو که خودم بریدم اندازه پکها کردم رو اشتانتیون رو پک ها میدم همین جوریم چند تا بریده نشده هست خواستن رو cd ها میدم (چه دیدی شاید به امید خدا یه طرفدار پیدا شد دومین رو دوباره خرید شروع به کار کرد!:blush:)

0monyicplelfw5qq4ug.jpg

واقها پک زیبا شده یادش بخیر لعنت به مردم ازار:wacko:

Last edited:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
دوست عزیز قیمت اخر استرپ چند؟ نوش چنده؟
ممنون
خیالت تخت این نو هست
من سازمو عوض کردم esp ltd f250 بود رنگش مشکی بود این باهاش ست بود!سازو فروختم اینم به استفاده کردن نرسید! الان سازم prs santana md هست استرپمم prs چرمی هست
صبر میگم یکی از بچه ها قیمت بگیره جمهوری

Last edited:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
در فوروم همسایه 40 تومن پیشنهاد برای خرید استرپ

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
پسر اینجا چقدر مشتری هست!(فقط 1 نفر!!!):wacko:
استرپ در فوروم همسایه فروخته شد:rolleyes:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
تو فوروم همسایه تمام cd ها فروش رفت:happy:
بازم دم فوروم همسایه گرم:

فقط 92 پک مونده هر کسی خواست عکس هم روشون بهش اشانتیون میدم:rolleyes:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
همچنان قابها موجوده اگه فروش رفت اعلام میکنم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا