• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسپیکر در حد آک edifier da5000 pro

alipower1

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان من این اسپیکر را کمتر از یک هفته است که خریدم و نیازی به تعریف نداره من اطلاع دقیقی از اسپیکرها نداشتم در صورتی که در اسپیکرهای 5.1 بیشتر بر روی صدای سه بعدی کار شده و در اسپیکرهای 3.1 روی بیس و قدرت صدا برای همین می خوام این اسپیکرها رو بفروشم و جاش s730 edifier بخرم برای من این اسپیکرها نزدیک 600 در اومده و می خوام قیمت پایه رو بزارم 550 منتظر پیشنهادات شما دوستان عزیزم هستم
راستی این هم مشخصات کامل و عکسهاش :

5.1 Multimedia Home Theater Speaker - DA5000 Pro | Edifier

راستی قدرت این اسپیکر 120 واته و از نوع 5.1 و سینمای خانگی است

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
عکس از محصول مورد نظر + شناسه کاربری

alipower1

Registered User
لایک‌ها
9
محسن جان مشخصات کامل در همین آدرسی که گذاشتم هست این اسپیکر نه خط ذاره نه خش و نه ایراد برای همین دیگه نیازی به عکس از خود دستگاه نیست چون آکبند حساب میشه یعنی در این حد نو هستش

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
حرف شما درست
ولی جزو قوانین سایت هست .
اگر نذاری تاپیکت قفل میشه .

alipower1

Registered User
لایک‌ها
9
عکس و می زارم ولی اسن شناسه کاربری به من توضیح بدین چیه که بزارم DSC03722.jpgedifier_da5000_pro_image_4.jpgDSC03710.jpgimages.jpg

محسن عزیز مرسی از راهنماییت

دوستان عزیز لطفا قیمتهای در خواستی رو اعلام کنید با تشکر

Last edited:

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
این اسپیکر ها رو بدون کارت صدا نمیشه استفاده کرد اگه از کارت صدای انبورد اسفاده میکنید بهتره به صورت استریو دو کاناله وصلش کنید تا صدای بهتری بهتون بده
من خودم 2 سال پیش c3 داشتم با کارت صدای انبورد خیلی بد بود مخصوصا تو موسیقی اصلا سابش بیس نداشت ولی اگه با یک کارت صدای حرفه ای یا ps3 تستش کنید اونوقت میفهمید صدا یعنی چی کلا از این رو به اون رو میشه الانم که s730 دارم اونم با انبورد خیلی بده کلا اسپیکر با کارت صدا یه چیز دیگست

alipower1

Registered User
لایک‌ها
9
مرسی از راهنماییت mmf66 عزیز

بچه ها کسی خریدار نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
این اسپیکر ها رو بدون کارت صدا نمیشه استفاده کرد اگه از کارت صدای انبورد اسفاده میکنید بهتره به صورت استریو دو کاناله وصلش کنید تا صدای بهتری بهتون بده
من خودم 2 سال پیش c3 داشتم با کارت صدای انبورد خیلی بد بود مخصوصا تو موسیقی اصلا سابش بیس نداشت ولی اگه با یک کارت صدای حرفه ای یا ps3 تستش کنید اونوقت میفهمید صدا یعنی چی کلا از این رو به اون رو میشه الانم که s730 دارم اونم با انبورد خیلی بده کلا اسپیکر با کارت صدا یه چیز دیگست

شما ps3 رو چطور به این وصل می کنید ؟ مگه ps3 برای خروجی صدا جز خروجی اپتیکال خروجی دیگه هم داره که به اسپیکر 5.1 بخوره ؟

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
شما ps3 رو چطور به این وصل می کنید ؟ مگه ps3 برای خروجی صدا جز خروجی اپتیکال خروجی دیگه هم داره که به اسپیکر 5.1 بخوره ؟

دوست عزیز برای وصل کردن ps3 به اسپیکر دو راه وجود داره یکی از طریق اپتیکال که باید اسپیکر ورودی اپتیکال داشته باشه و یک راه دیگه از طریق فیش av یا به قول خودم سه فیش
وقتی به پلی استیشن 3 وصل کردم سینما خانگی ال جی خودم را اصلا نمیشه ولوم داد مثلا سینما من 40 تا ولوم می خوره سر ولوم 15 تمام شیشه ها می لرزه
تازه می خوام کابل اپتیکال بگیرم از طریق اپتیکال به سینما متصل کنم

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز برای وصل کردن ps3 به اسپیکر دو راه وجود داره یکی از طریق اپتیکال که باید اسپیکر ورودی اپتیکال داشته باشه و یک راه دیگه از طریق فیش av یا به قول خودم سه فیش
وقتی به پلی استیشن 3 وصل کردم سینما خانگی ال جی خودم را اصلا نمیشه ولوم داد مثلا سینما من 40 تا ولوم می خوره سر ولوم 15 تمام شیشه ها می لرزه
تازه می خوام کابل اپتیکال بگیرم از طریق اپتیکال به سینما متصل کنم

شما این سه فیش را به کجا متصل می کنید؟ آخه ps3 که جز خروجی اپتیکال صوتی خروجی دیگه نداره ؟
مگه جز این خروجی ها که در تصویر زیر هست خروجی دیگه هم داریم؟
800px-PS3-Fat-Console-Back.jpg

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
شما این سه فیش را به کجا متصل می کنید؟ آخه ps3 که جز خروجی اپتیکال صوتی خروجی دیگه نداره ؟
مگه جز این خروجی ها که در تصویر زیر هست خروجی دیگه هم داریم؟
مشاهده پیوست 397863

داداش وقتی ps3 را خریدی تو جعبش یک کابل اچ دی ام ای هست و یک کابل سه فیش و معمولی که برای وصل کردن به تلویزیون های معمولی و قدیمی هست
حالا شما اون سه فیش فابریک را پیدا کن
و بزن به اولین خروجی از سمت راست تو عکس مشخصه داداش
راستی این فیش که میگم دو سرش سه فیش نیست هان یک سرش تکی هست که می خوره به اولین خروجی از سمت راست (رو عکس بالا نگاه کن اولین خروجی از سمت راست)
و اون سرش که به تلویزیون می خوره سه فیش هست که شما فقط دو سرش یعنی رنگ سفید و قرمز را به ورودی اسپیکر بزن و اون سر زرد رنگ برای تصویر هست که نیازی نیست
چون تصویر را از اچ دی ام ای می گیری
بعد که این کار را کردی می ری تو تنظیمات ps3 یک گزینه هست به اسم sound input یا sound setting برو داخلش و خروجی صدا را از اچ دی ام ای به سه فیش یا componet تغییر بده
من دیگه ساده تر از این نمی تونم بگم
از صاحب تاپیک معذرت می خوام

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
داداش وقتی ps3 را خریدی تو جعبش یک کابل اچ دی ام ای هست و یک کابل سه فیش و معمولی که برای وصل کردن به تلویزیون های معمولی و قدیمی هست
حالا شما اون سه فیش فابریک را پیدا کن
و بزن به اولین خروجی از سمت راست تو عکس مشخصه داداش
راستی این فیش که میگم دو سرش سه فیش نیست هان یک سرش تکی هست که می خوره به اولین خروجی از سمت راست (رو عکس بالا نگاه کن اولین خروجی از سمت راست)
و اون سرش که به تلویزیون می خوره سه فیش هست که شما فقط دو سرش یعنی رنگ سفید و قرمز را به ورودی اسپیکر بزن و اون سر زرد رنگ برای تصویر هست که نیازی نیست
چون تصویر را از اچ دی ام ای می گیری
بعد که این کار را کردی می ری تو تنظیمات ps3 یک گزینه هست به اسم sound input یا sound setting برو داخلش و خروجی صدا را از اچ دی ام ای به سه فیش یا componet تغییر بده
من دیگه ساده تر از این نمی تونم بگم
از صاحب تاپیک معذرت می خوام

آقا خیلی ممنونم . همچین تبدیلی توی جعبه بود ولی نمی دونستم دقیقا چه کاربردی داره. توضیحات کامل بود دوست عزیزم.
منم از صاحب تاپیک عذر می خوام امیدوارم آپ حساب کنه.

بالا