leo-6687
Registered User
با سلام.
این اسپیکر رو تقریبا 4 ماه پیش خریدم ولی به دلیل نقل مکان و کوچک شدن اتاقم ، و همچنین چون نمیتونم از همه خروجی صداش استفاده کنم تصمیم به فروشش رو گرفتم. ( البته از 3 ماه پیش که نقل مکان کردیم ، بی استفاده بوده و فقط جنبه تزیینی داشته ، چون همش با هدفون کار میکنم )
پس در نتیجه آکه آکه .
مدل دقیقش اینه XP-9085R
- 2تا میکروفون میخوره .
- رم میخوره و آهنگهای رمتون رو پخش میکنه .
- فلش میخوره و مثل بالا میتونید آهنگهاشو پخش کنید .
- رادیو FM میگیره و پشتش هم آنتن داره
- 3تا ورودی AUX داره .
- قدرش خروجی 75 Rms هست ( هر کدوم از تیکه ها 75 هست که رو هم میشه 150 )
و + ریموت کنترل
من قم هستم و دوستان همشهری میتونن حضوری تشریف بیارن و خرید کنن و دوستان دیگه هم با تیپاکس براشون ارسال میشه که هزینه ارسال هم چون با تیپاکس میفرستم و ممکنه بالا در بیاد نصف نصف حساب میکنم.
قیمت پایه هم : 170 تومن هست .
مزایده و این چیزا هم نیست ، اولین نفر که 170 خواست تقدیمش میشه.
شرایط فروش هم ابتدا واریز و سپس ارسال . ( خوشبختانه خوش سابقه هستم اینجا و هنوز صفحه معاملاتم سیاه نشده ، پس لطفا درخواست دیگه ای در مورد شرایط معامله نفرمایید )
موفق باشید
این اسپیکر رو تقریبا 4 ماه پیش خریدم ولی به دلیل نقل مکان و کوچک شدن اتاقم ، و همچنین چون نمیتونم از همه خروجی صداش استفاده کنم تصمیم به فروشش رو گرفتم. ( البته از 3 ماه پیش که نقل مکان کردیم ، بی استفاده بوده و فقط جنبه تزیینی داشته ، چون همش با هدفون کار میکنم )
پس در نتیجه آکه آکه .
مدل دقیقش اینه XP-9085R
- 2تا میکروفون میخوره .
- رم میخوره و آهنگهای رمتون رو پخش میکنه .
- فلش میخوره و مثل بالا میتونید آهنگهاشو پخش کنید .
- رادیو FM میگیره و پشتش هم آنتن داره
- 3تا ورودی AUX داره .
- قدرش خروجی 75 Rms هست ( هر کدوم از تیکه ها 75 هست که رو هم میشه 150 )
و + ریموت کنترل
من قم هستم و دوستان همشهری میتونن حضوری تشریف بیارن و خرید کنن و دوستان دیگه هم با تیپاکس براشون ارسال میشه که هزینه ارسال هم چون با تیپاکس میفرستم و ممکنه بالا در بیاد نصف نصف حساب میکنم.
قیمت پایه هم : 170 تومن هست .
مزایده و این چیزا هم نیست ، اولین نفر که 170 خواست تقدیمش میشه.
شرایط فروش هم ابتدا واریز و سپس ارسال . ( خوشبختانه خوش سابقه هستم اینجا و هنوز صفحه معاملاتم سیاه نشده ، پس لطفا درخواست دیگه ای در مورد شرایط معامله نفرمایید )
موفق باشید
Last edited: