• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسپیکر 2تکه و پر قدرت Xp Product

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
با سلام.
این اسپیکر رو تقریبا 4 ماه پیش خریدم ولی به دلیل نقل مکان و کوچک شدن اتاقم ، و همچنین چون نمیتونم از همه خروجی صداش استفاده کنم تصمیم به فروشش رو گرفتم. ( البته از 3 ماه پیش که نقل مکان کردیم ، بی استفاده بوده و فقط جنبه تزیینی داشته ، چون همش با هدفون کار میکنم )
پس در نتیجه آکه آکه .
مدل دقیقش اینه XP-9085R
- 2تا میکروفون میخوره .
- رم میخوره و آهنگهای رمتون رو پخش میکنه .
- فلش میخوره و مثل بالا میتونید آهنگهاشو پخش کنید .
- رادیو FM میگیره و پشتش هم آنتن داره
- 3تا ورودی AUX داره .
- قدرش خروجی 75 Rms هست ( هر کدوم از تیکه ها 75 هست که رو هم میشه 150 )
و + ریموت کنترل
من قم هستم و دوستان همشهری میتونن حضوری تشریف بیارن و خرید کنن و دوستان دیگه هم با تیپاکس براشون ارسال میشه که هزینه ارسال هم چون با تیپاکس میفرستم و ممکنه بالا در بیاد نصف نصف حساب میکنم.
قیمت پایه هم : 170 تومن هست .
مزایده و این چیزا هم نیست ، اولین نفر که 170 خواست تقدیمش میشه.
شرایط فروش هم ابتدا واریز و سپس ارسال . ( خوشبختانه خوش سابقه هستم اینجا و هنوز صفحه معاملاتم سیاه نشده ، پس لطفا درخواست دیگه ای در مورد شرایط معامله نفرمایید )
موفق باشید

Last edited:

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
دوست عزیز با اسپیکر solo 3c microlab تعویض می کنی من این اسپیکر ها را 4 ماه پیش خریدم نو نو هست و 2 سال گارانتی داره و 260 قیمتش هست میکرولب اصل هست اگر خواستی 40 هزار تومان سر می گیرم در صورتی که اسپیکرت سالم و بدون مشکل باشه اگر خواستی اطلاعاتی در مورد اسپیکر من گیر بیاری به این سایت سری بزن . هرموزگان رایانه.

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
دوست عزیز با اسپیکر solo 3c microlab تعویض می کنی من این اسپیکر ها را 4 ماه پیش خریدم نو نو هست و 2 سال گارانتی داره و 260 قیمتش هست میکرولب اصل هست اگر خواستی 40 هزار تومان سر می گیرم در صورتی که اسپیکرت سالم و بدون مشکل باشه اگر خواستی اطلاعاتی در مورد اسپیکر من گیر بیاری به این سایت سری بزن . هرموزگان رایانه.

ممنون از پیشنهادت ولی من به دلیل اینکه فعلا اتاق ندارم ! دارم از هدفون استفاده میکنم . اینو میخوام بفروشم بزنم به زخم زندگی :D

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
یعنی کسی اسپیکر خفن نمیخواد !!؟
بالا باش ...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
تو که می دونستی من دنبالشم؟؟؟ یه چیز خفن میخوام واقعا که گذاشتی برا فروش اول به خودم بگو قیمت اخرت رو برام خصوصی کن

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بله ولی 2 شنبه ارسال میکنن و پولی هم واریز نشده ولی با توجه به این که قبلا با هم معامله داشتیم به هم اعتماد داریم معامله تموم شدس

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خریدم تموم شد رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت پایان

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
میگم کلی برا خودمون بازاری شدیم ها حرفمون از چک و سفته بیشتر ارزش داره ایشون یک ماه تمام اسپیکر رو به خاطر حرف من که من میخرم نگاه داشت من سر حرفم بودم خریدم همه چیزم همونی بود که میگفتن همه چیز اوکی

ولی بعضی ها چک و سفتشونم مفت نمی ارزه ایشالله اعتماد به ما ایرانیا برگرده با کسایی مثل شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا