php-pro.ir
Registered User
سلام.
اسکریپت تیکت زنی و پشتیبانی در دو نسخه پیشرفته و حرفه ای به فروش میرسد.
این اسکریپت به طور اختصاصی با php نوشته شده.
برا امنیت بالاتر و جلوگیری از حملات sql injection اتصال به بانک اطلاعاتی با pdo انجام شده است.
دموی این اسکریپت تا 48 ساعت اینده انشاالله.
و اما روش کار.
کاربر شما میتونه با عضویت یا بدون عضویت برای هر بخشی که شما تعریف کردید تیکت بزنه و شما به تیک ایشون پاسخ بدید.
همتون روش کار ور میدونید چون وب مسترید و با هاستیگا کار کردید و میدونید که منطورم چیه.
اما این اسکریپت اختصاصی نوشته شده.
این اسکریپت به 10 نفر فروخته میشه حداکثر.
قیمت نسخه معمولی 65 هزار تومن
قیمت نسخه پیشرفته 140 هزار تومن
قیمت نسخه حرفه ای 450 هزار تومن
قیمت نسخه طلایی 550 هزار تومن
----------------------
اگر شما سایت ورپرسی دارید یا اسکریپت خاصی من میتونم این اسکریپتو رو به هسته اضافه کنم اما پنل مدیرییت تیکت ها داخل خود ورپرس نیست و جای دیگه برای مدیریت تیکت ها باید وارد شوید.
مثلا www.site.com/tiketadmin
اما کاربر شما تو همون محیط سایت شما تیکت میزنه.
هرینش اینجوری خیلی بیشتر میشه.
-------------------------------------
تفاوت نسخه ها :
در نسخه معمولی فقط کاربر میاد و فرم تیکتو پر میکنه و تیکت برای شما ارسال میشه.
در نسخه حرفه ای کاربر هم میتون بدون ثبت نام تیکت بزنه و هم میتونه عضو بشه و تیکت هاشو مدیریت کنه.
در نسخه پیشرفته کاربر میتونه سفارششم ثبت کنه و پرداخت انلاین هم انجام بده شبیه کار شرکنای هاستینگ هستش اما به صورت ختصاصی.
در نسخه طلایی علاوه بر داشتن همه امکانات قبلی امکان ضمیمه کردن فایل هم وجود داره.
-------------------
تیم برنامه نویس پی اچ پی
www.php-pro.ir
اسکریپت تیکت زنی و پشتیبانی در دو نسخه پیشرفته و حرفه ای به فروش میرسد.
این اسکریپت به طور اختصاصی با php نوشته شده.
برا امنیت بالاتر و جلوگیری از حملات sql injection اتصال به بانک اطلاعاتی با pdo انجام شده است.
دموی این اسکریپت تا 48 ساعت اینده انشاالله.
و اما روش کار.
کاربر شما میتونه با عضویت یا بدون عضویت برای هر بخشی که شما تعریف کردید تیکت بزنه و شما به تیک ایشون پاسخ بدید.
همتون روش کار ور میدونید چون وب مسترید و با هاستیگا کار کردید و میدونید که منطورم چیه.
اما این اسکریپت اختصاصی نوشته شده.
این اسکریپت به 10 نفر فروخته میشه حداکثر.
قیمت نسخه معمولی 65 هزار تومن
قیمت نسخه پیشرفته 140 هزار تومن
قیمت نسخه حرفه ای 450 هزار تومن
قیمت نسخه طلایی 550 هزار تومن
----------------------
اگر شما سایت ورپرسی دارید یا اسکریپت خاصی من میتونم این اسکریپتو رو به هسته اضافه کنم اما پنل مدیرییت تیکت ها داخل خود ورپرس نیست و جای دیگه برای مدیریت تیکت ها باید وارد شوید.
مثلا www.site.com/tiketadmin
اما کاربر شما تو همون محیط سایت شما تیکت میزنه.
هرینش اینجوری خیلی بیشتر میشه.
-------------------------------------
تفاوت نسخه ها :
در نسخه معمولی فقط کاربر میاد و فرم تیکتو پر میکنه و تیکت برای شما ارسال میشه.
در نسخه حرفه ای کاربر هم میتون بدون ثبت نام تیکت بزنه و هم میتونه عضو بشه و تیکت هاشو مدیریت کنه.
در نسخه پیشرفته کاربر میتونه سفارششم ثبت کنه و پرداخت انلاین هم انجام بده شبیه کار شرکنای هاستینگ هستش اما به صورت ختصاصی.
در نسخه طلایی علاوه بر داشتن همه امکانات قبلی امکان ضمیمه کردن فایل هم وجود داره.
-------------------
تیم برنامه نویس پی اچ پی
www.php-pro.ir