• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکریپت kpanel - پنل مدیریت کریو

paniznets

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
deleted !

Last edited:

sysnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نسخه اصلی 2 اسکریپت سایت معروف سامانه پنل کریو kpnl2.tk هستش شما نسخه 1 رو که از خودشون خریدی و اعلام کردن دیگه منسوخ رو داری میفروشی؟

تازه تو نسخه 2 باگ امنیتیش برطرف شده و یک رو خود سایتشون هم اعلام کردن که دیگه پشتیبانی نمیکنن ، من خودم نسخه 1 رو خریده بودم ازشون به رایگان واسم به 2 ارتقا دادن

دوستان هر کس خواست بخره نسخه 2 رو از خود سامانه پنل کریو kpnl2.tk/cp بخره سرتون کلاه نره مثل بعضی از دوستان

sysnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پنل رو از خودشون خریدید بعد میگید کلاه برداره؟ :)) الحق که همیشه باید ثابت کنیم ایرانی هستیم!
تاریخ عضویت شما کیه؟
نسخه شما یک، من چون خودم کلاه رفته سرم دوست ندارم بقیه همین کلاه سرشون بره و بعد دوباره برن هزینه کنن و بخرن، الان که ایمیلتون رو دیدم فهمیدم شما همونی که تو وب هاست تاکینگ هم پست زده بودی و توی پنل شل اسکریپت اتچ کرده بودی که نشون دادم به همه و دستتون رو شد، نکنید این کارو! اون بنده خدایی که میاد میخره پولش رو با زحمت به دست آورده

نسخه اصلی kpnl2.tk هستش که 2 هم هست، امکانات و ظاهری که اون داره با شما یکیه؟ دیگه همه میدونن kpanel ماله اوناست!

شما ازشون خریدی حالا میگی کلاه بردارن ؟ :)) حتما آنتی ویروس رو خواستی ندادن که اینطور میگید، چون به منم ندادن اما ریموت اسکن رو روی پنلم فعال کردن و به شخصه دیدم

مگه شما نمیگی نسخه 2؟ دموش کجاست یه لینک بده

بالا