• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>> فروش اسکریپت vip <<<

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
باسلام

به احتمال زیاد همه شما میدونید که اسکریپت vip چی هست ولی خب یه توضیح مختصری میدم تا بیشتر آشنا بشید

این اسکریپت مخصوص سایت های دانلود هست که میخواهند فایل های دانلودی خود را به صورت پولی یا همون ویپ کنند.
قابلیت های این اسکریپ:

ساخت لینک دانلود پولی و رایگان اختصاصی برای هر نفر
از دسترس خارج شدن لینک های تولید شده بعد از چند ساعت ( طبق تنظیم شما )
قابلیت محدود سازی سرعت دانلود برای کاربران دانلود رایگان
قابلیت اتصال به درگاه های پرداخت آنلاین و بانکی
ساخت اکانت vip به صورت اتوماتیک ( فرد برای خودش نام کاربری که ایمیل اش خواهد بود + رمز انتخاب می کند و بعد از پرداخت هزینه اطلاعات وارد شده در دیتابیس به عنوان یوزر vip ثبت خواهد شد و دیگه نیازی نیست مدیر سایت دستی یوزر بسازه و توسط اسکریپت های مجاز بفروشه )
قابلیت ساخت اکانت از طریق پنل مدیریت به صورت دستی
امکان اتصال چندین سرور
تعریف بسته های عضویت از طریق پنل مدیریت
قابلیت غیرفعال کردن ادامه دانلود resume برای دانلودهای رایگان
غیرفعال شدن اکانت اعضا به صورت اتوماتیک
قابلیت تمدید اکانت از طریق پنل کاربری برای فرد خرید کننده و از طریق پنل مدیریت برای مدیر سایت

توجه : یکی از مزیت های اصلی این اسکریپت این هست که شما نیاز نیست به 2 سرور نخواهید داشت ! اگر با اسکریپت های دیگه کار کرده باشید حتما متوجه شدید که برای اینکه بتونید فایل های رایگان و پولی رو از هم جدا کنید باید 2 تا سرور داشته باشید که یکی اش به عنوان دانلود رایگان و یکی اش هم به عنوان دانلود پرمیموم مورد استفاده قراره بگیره که باعث افزایش هزینه های شما میشه که در این اسکریپت این مورد وجود نداره.یعنی شما کافی هست یک فایل رو تو سرور آپلود کنید اسکریپت خودش به صورت اتوماتیک لینک های متفاوت برای دانلود رایگان و پولی میسازه که دیگه نیاز به سرور دیگه نباشه.

توجه داشته باشید که این اسکریپت کاملا اختصاصی هست و من خودم وقتی سایت فیلم داشتم به یک طراح سفارش دادم که برام کدنویسی اش رو برام انجام بده ، نمونه این اسکریپت تا جایی که من اطلاع دارم فعلا روی هیچ سایتی نیست فقط تنها سایتی که از این اسکریپت استفاده می کنه البته ورژن دیگه این اسکریپت هست سایت ایران فیلم هست . فرق بین اسکریپت من و مال اونها این هست که ایران فیلم سیستم رو به انجمن سایت متصل کرده ولی مال من مستقل هست. ( طراح اسکریپت ایران فیلم و مال من یکی هست ، البته تو مال طراحی ایران فیلم یک نفر دیگه هم همکاری کرده بود که ایشون در مورد گرافیک کار کرده بودن و طراح خود اسکریپت آقای ایدادخواه هستند )
این اسکریپت فقط روی سرور لینوکس سنتوس قابل نصب هست !
اگر خودتون نتونید نصب کنید من به طراح میگم که ایشون براتون نصب کنند ( البته برای نصب هزینه دریافت می کنه )

خب فکر کنم همه چیزهای لازم رو گفتم حالا هرکس به این اسکریپت نیاز داره لطفا از طریق پ.خ و یا یاهو به من اطلاع بده
ID = payamkeivani

latari

Registered User
لایک‌ها
86
میدونم به تاپیک شما مربوط نمیشه اما آیا راه دیگه ای هست که آدم از سایت فیلم در آمد کسب کنه آخه فروش اکانت واقعا کار پر دردسری هست و بعدا هم اصلا بعید نیست که بیان در خونه و ببرنت اوین سایت فیلم بازدید خوب داره ولی من یکی میترسم دست به چنین کاری بزنم چون میدونم اول و آخر آدم رو دستگیر میکنن

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
این اسکریپت باید روی هاست و سرور مجازی لینوکس نصب بشه برای همین نمیتونم دمو بذارم ! همچنین چون خودم نصب اش رو بلد نیستم وبخوام طراح برام نصب کنه باید 100 تومن هم بابت اون بدم :D
امکانات اش رو کامل توضیح دادم برای دمو هم شما می تونید به سیستم ایران فیلم نگاه کنید !

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
نصب اش چی می خواهد ، که 100 تومن میگیره ؟ زبان برنامه نویسی اش چیه ؟

این همونی که روی نایس فیلم خدا بیامرز بود هست ؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
نصب اش چی می خواهد ، که 100 تومن میگیره ؟ زبان برنامه نویسی اش چیه ؟

این همونی که روی نایس فیلم خدا بیامرز بود هست ؟
من نصب اش رو بلد نیستم و خود طراح گفته نصب اش سخت نیست ولی چون من با سرور لینوکس تا حالا کار نکردم برای همین بلد نیستم اگه کسی بلد باشه می تونه خودش نصب کنه / زبان برنامه نویسی اش فریم ورک yii هست
بله همون هست :(

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
توجه : برای یه مدت کوتاه ( تا هفته بعد که میشه 29 ام تیرماه ) به قیمت 50 تومن اسکریپت فروخته میشه
پ.ن: بعد از تاریخ فوق اسکریپت رو شاید نفروشم یا با هماهنگی طراح سایت فروش بزنیم که نصب هم روش باشه ولی خوب در این صورت هزینه مطمئن باشید خیلی بالا خواهد رفت
هرکسی میخواد فقط پ.خ بزنه تو یاهو بابت این موضوع دیگه جوابی نخواهم داد !
باتشکر

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
پ-خ زدم

armin67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اسکریپت vip دمو نداره ؟

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
یک سوال داشتم هدف و ماهیت کار اسکریپت شما کار همین پلاگین هم هست ؟ پلاگین های پی لاین
پرداخت به ازای دانلود برای فروش فایل و محصولات دانلودی
پرداخت برای Easy Digital Download
پرداخت ویژه اعضا برای وردپرس

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
پاسخ داده شد
اسکریپت vip دمو نداره ؟
فعلا نه
یک سوال داشتم هدف و ماهیت کار اسکریپت شما کار همین پلاگین هم هست ؟ پلاگین های پی لاین
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ببخشید متوجه نشدم دقیق میشه بگید منظورتون چی هست ! اگه سوالتون این هست که با پی لاین هم کار می کنه بله به هر درگاهی قابل وصل شدن هست

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
همچنان با قیمت تخفیفی برای فروش موجود هست

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
نه منظورم چیز دیگه ای بود که دیدم الان نام پلاگین ها وارد نشده ...
در قسمت پلاگین های پی لاین برید چند پلاگین برای وردپرس برالی مثال داره که میشه برای لینک ها اگر پولی بودند پول رو دریافت کرد و سپس لینک نمایش داده بشه ..
====
منظورم این بود که این ماهیت همون میشه در نظر گرفت .. ؟ یعنی یک کار رو انجام میدن در اصل ؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
نه منظورم چیز دیگه ای بود که دیدم الان نام پلاگین ها وارد نشده ...
در قسمت پلاگین های پی لاین برید چند پلاگین برای وردپرس برالی مثال داره که میشه برای لینک ها اگر پولی بودند پول رو دریافت کرد و سپس لینک نمایش داده بشه ..
====
منظورم این بود که این ماهیت همون میشه در نظر گرفت .. ؟ یعنی یک کار رو انجام میدن در اصل ؟
توضیحات کامل رو من در پست اول گفتم به نظر شما کار این اسکریپت با اون پلاگین ها یکی هست ؟

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399

armin67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باید روی ویندوز باشه یا روی لینوکس هم جواب میده ؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
فقط روی لینوکس سنتوس کار میکنه

بالا