• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اطلاعات روی هارد هر گیگ 30 تا تک تومانی و دی وی دی 1300 تومان

mehdiahmadi1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به علت بزرگ بودن مجموعه و نداشتن حوصله برای رایت این همه دی وی دی .قرار این شد که من کل دی وی دی ها را برای کاربر بفرستم و کاربر دی وی دی ها را برای خودش کپی کنه و بعد بفرسته برای نفر بعدی.که هم قیمت خیلی کمتر نسبت به کپی روی هارد در میاد و هم درد سرش خیلی کمتره.اینجوری شما میتونید کل دی وی دی ها را کپی کنید به 15 هزار تومان.در ضمن هزینه پست با کاربره.همین مجموعه را اگه شما بخواید بخرید کمتر از 600 هزار تومان گیر نمیاد.البته کاربرانی که دی وی دی رام سالمی ندارند لطفا درخواست ندهند.لیست رو هم هنوز تایپ نکردم و اینم بگم که کاربرانی که در یک استان هستند در الویت هستند مثلا 3 کاربر اگه در تهران باشند خب مسلما در الویتند چون میتونن حضوری بسته را تحویل از هم تحویل بگیرند.در ضمن من تازه کارم بنظرتون یک همچین کاری ممکنه!!این مجموعه شامل فیلم های اموزشی-سریال-مستند-اموزش زبان-بازی و ... میباشد.هر کی لیست میخواد پ خ کنه براش بفرستم

Last edited:

patoghina.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چه اطلاعاتی هستش؟

mehdiahmadi1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دارم لیست رو اماده میکنم پ خ کنید براتون ارسال کنم

دارم لیست رو اماده میکنم لطفا پ خ کنید براتون ارسال کنم لیستو و در ضمن فقط همین مجموعه نیست کلی سریال و بازی هم هست که البته بزودی در صورتی که این کار موفقیت امیز باشد یک مجموعه بازی هم گذاشته میشود.

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
داداش کاش بزنی رو هارد
خیلی بهتر میشه
بعدش لیست مجموعه های آموزشی رو برای من بفرست

mehdiahmadi1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش حوصله ندارم و در ضمن هاردم هم جا نداره بخوام این همه دی وی دی رو کپی کنم توی هارد

mehdiahmadi1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب ببینید مشکل اینجاست که اولا من مشهد هستم و دوما اینکه طرف میخواد هاردشو به من بده که من کپی کنم براش درست.خب باید هاردشو بفرسته و این زیاد جالب نیست چون ممکنه هاردش توی راه خراب بشه و هارد ها هم که خیلی گرونه.نمیدونم هر کی میخواد میتونه هاردشو بفرسته من براش پر کنم ولی خب دی وی دی ارسال کنم خیلی بی درد سرتره و هزینشم که 15 هزار تومانه.

Last edited:

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
خوب دى وى دى هم بعد از استفاده چند نفر خش مى گيره و در حمل و نقل هم احتمال خرابى زياده
به هر حال
ليست سريال ها و كيفيتشون رو برام بفرست

خوب دى وى دى هم بعد از استفاده چند نفر خش مى گيره و در حمل و نقل هم احتمال خرابى زياده

به هر حال
ليست سريال ها و كيفيتشون رو برام بفرست

mehdiahmadi1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیست اموزش ها:
1-بسته اموزش زبان
شامل:اموزش زبان -english to day-اموزش زبان به لهجه امریکایی-اموزش مکالمات روزمره-اموزش قدم به قدم زبان انگلیسی-اموزش زبان انگلیسی HOW DO YOU DO-اموزش زبان از طریق کارتون Magic English-نرم افزار یادگیری زبان انگلیسی Delux 10-اموزش گرامر زبان انگلیسی از پایه تا سطح پیشرفته-اموزش مقدماتی زبان انگلیسی از طریق BOOK2سریال اموزش زبان extra
2-بسته اموزش ماساژ
اموزش ماساژ هندی-ماساژ روسی-ماساژ deep -ماساژ تایلندی-ماساژ چینی و ...
3-بسته اموزش های مهندسی
مستند اشنایی با 400 خط تولید-اموزش تعمیرات لب تاپ-اموزش جامع شبکه-اموزش حسابداری-اموزش نرم افزار های مهندسی شامل -SQL-ACCESS-HTML-ASP-c++-c-pascal-excel-autocad-etab-3dmax-Revit-matlab-solid works و اموزش جامع ICDL-اموزش بازرگانی-اموزش تجارت الکترونیک-اموزش ساخت هواپیمای رادیو کنترل-اموزش جامع PLC S5-S7اموزش تعمیرات پراید-پژو-اموزش هک -اموزش جامع برنامه نویسی میکرو AVR-اموزش تعمیرات موبایل -اموزش طراحی وب سایت و...
4-اموزش سیستم های حفاظتی
شامل اموزش دوربین های مداربسته-درب اتوماتیک-گیت ها-اسانسور-سیستم های اعلام حریق و ...
5-بسته ورزشی
اموزش پارکور-اب کردن چربی ها در 90 روز-اموزش افزایش قد-اموزش بدن سازی-اموزش جامع شنا-اموزش دفاع شخصی-اموزش دفاع شخصی توسط بهترین استادان -اموزش ایروبیک و ...
6-اموزش گرافیک
اموزش فتوشاپ-افتر افکت-پرایمر-مایا-3DMAX-فلش -اموزش جامع ساخت بازی 2 بعدی و سه بعدی و ...
7-مشاوره
انچه مردان باید در مورد زنان بدانند-انچه زنان باید در مورد مردان بدانند-دانستنی های ج.ن.س.ی زناشویی-فیلم های اموزشی روان شناسی-و در کل تمام فیلم های اموزشی توی این مجموعه هست.
8-متفرقه
اموزش اشپزی فود سفری-اشپزی ملل-اشپزی به سبک جدید-اموزش هیپنوتیزم-گیاهان دارویی-تب سوزنی-نمایشگاه ماشین 2012-مستند اینو نمیدونستم-مستند 1000 جایی که باید قبل از مرگ دید-مستند معرفترین شهر های جهان-مستند مگا سیتی-اموزش تقویت حاظه به همراه نرم افزارهاش -اموزش جامع پیرایش مردانه و ....
لیست سریال ها و بازی ها هم تا بعد ظهر اضافه میشه.

Ponio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تابستون تموم شد کی میخوای لیستتو بذاریییییییییییییییی آخه

Armin_93

Registered User
لایک‌ها
4
لیست آماده شد به منم پ خ کن پلیز

بالا