• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش امتیاز وام رسالت

ghorban1009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امتیاز وام بانک رسالت دارم که به دلیل نیاز مالی قصد فروش اون رو دارم
این نوع وام سود نداره و تنها 2% کارمزد بانکی داره.
فروش امتیاز وام هم از لحاظ شرعی هیچ مشکلی نداره
حکم مراجع تقلید!
در حال حاضر، برخي افراد اقدام به خريد و فروش وام مي‌كنند و از اين طريق سودهايي به دست مي‌آورند كه به گفته كارشناسان مشكلات و مفاسدي در حوزه‌هاي اقتصادي و اجتماعي در پي دارد، با اين اوصاف حكم شرعي خريد و فروش وام و سودهاي حاصل از آن چيست؟
پاسخ آيت‌ا... العظمي سيستاني: «دريافت وجه در مقابل واگذاري وام في‌نفسه اشكال ندارد.»
پاسخ آيت‌ا... العظمي مكارم شيرازي: «چنانچه اين كار با مقررات بانكي كه وام مي‌دهد مخالفت نداشته باشد، اشكالي ندارد.»
پاسخ آيت‌ا... العظمي صافي گلپايگاني: «اگر منظور اين است كه مثلا امتياز وام را بفروشد وجه شرعي ندارد و اگر پولي را به عنوان وام گرفته و نزد خودش موجود است و مي‌خواهد همان را به قيمت بيشتر بفروشد در صورتي‌كه وام ربوي نبوده اشكال ندارد و اگر ربوي بوده چون مالك آن نشده فروشش جايز نيست. وا... العالم» پاسخ آيت‌ا... العظمي نوري همداني: «چنانچه برخلاف مقررات دولت اسلامي نباشد، مي‌توان حق امتياز را به ديگري واگذار و مبلغي را دريافت كرد».

-------------
دوستان عزیزی که قصد خرید این امتیاز رو دارن لطفا مواردی که توضیح میدهم رو مطالعه کنند اگر سوالی بود در خدمتم
1- هر 1 میلیون 150 تومان واگذار میشه.
2- مبلغ موجودی وام 35 میلیون هست که ترجیحا میخواهم یکجا واگذار کنم.
3-در مورد نحوه دریافت وام و ضامن ها و قوانین وام لطفا به بانک مراجعه کنید چون یکم برای هر شهر متفاوت هست.
4-بازپرداخت این وام ها به صورت پیش فرض یک ساله هست برای مثال 35 میلیونی که دریافت کنید 12 ماهه باید تسویه بشه. اما میتونید مبلغ رو کم کنید اما باز پرداخت اون رو تا سقف 24 ماه -36 ماه-48 ماه- 60 ماه افزایش بدید.
5-در هر شهری که هستید و قصد خرید امتیاز رو دارید با شعب بانکی شهرتون قبلش هماهنگ کنید چرا که برخی شعب ممکن هست با انتقال امتیاز موافق نکنند لذا مطمن بشید که با انتقال امتیاز موافقت میکنند.
6-زمان دریافت وام از زمان افتتاخ حساب و خرید امتیاز و تکمیل مدارک حدود 1 هفته هست.
7- من شهر کاشان هستم اگر در این شهر هستید میتونید به صورت حظوری این انتقال رو انجام بدیم.اما اگر ساکن شهر دیگری هستید میتونید یک روز وقت بزارید و تشریف بیارید کاشان تا به صورت حظوری انجام بشه. میتونید با فردی که اشنایی شما هست و در کاشان ساکن هست هماهنگ کنید تا با هماهنگی ایشون امتیاز رو انتقال بدیم. یا میتونید مبلغ رو واریز نمایید سپس شماره حساب و مشخصت رو ارسال میکنید و از همنیجا انتقال امتیاز به حسابتون انجام میشه.(لطفا اگر در شهر دیگری هستید تقاضای واریز بعد از انتقال رو نکنید که اصلا امکان ندارد)
این هم شماره تماس 09300735639 سوالی بود که توضیح نداده بودم در خدمتم

Last edited:

ghorban1009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیا بالا !!!!!!

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
یعنی 29 میلیون رو شما 4 میلیون و خورده ای میگیری !؟ خوب مگه مغز خر خورده طرف میره وام 18 درصد میگیره بی دردسر ، با شرایط بهتر
یک ساله ماهی 2 ت باید پس بده !

ghorban1009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی 29 میلیون رو شما 4 میلیون و خورده ای میگیری !؟ خوب مگه مغز خر خورده طرف میره وام 18 درصد میگیره بی دردسر ، با شرایط بهتر
یک ساله ماهی 2 ت باید پس بده !
اول اینکه سود امتیاز این وام رو اگر بخواهی با همان روال بانکی محاسبه کنی تقریبازیر همون 18 درصد در میاد .
دوم اینکه کدوم بانک هست که با شرایط بهتر 29 میلیون وام میده ؟بگید ما هم با خبر بشیم.
هیچ بانکی رو پیدا نمیکنید بدون اینکه با حسابت کار کنی بهت وام بده اون هم طبق معدل . طرف چند سال هست داره با حسابش کار میکنه میره بانک بهش میگن 6 میلیون بهت وام تعلق میگیره. برای همون 6 میلیون یک عدد ضامن با کسر حقوق میخواهن و چند تا چک (تازه اگه بهت گیر ندن ضامنت ضعیف هست) ازا ون گذشته روی کاغذ 18 درصد میدن اما حساب که بکنی همون 24 درصد برات در میاد .(پی نوشت مورد دوم یه سر بانک سه وصادارت بزنید برای دریافت وام تا از شرایط و ومیزان وام هاشون مطلع بشید )حالا حساب کنید اگر بخواهید 29 میلیون وام بگیرید از این بانک ها چقدر باید با حساب کار کنید و چقدر باید سود بدید! لذا اگر اطلاع دقیقی ندارید اظهار نظر نکنید.
سوم اینکه شما زیاد جوش نخورید و به خودتون فشار نیاریدشما نگیر کسی اجبارت نکرده که

ghorban1009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موجودی امتیاز به 35 میلیون افزایش یافت!

ghorban1009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجا جواب نمیدم برادر.. احتمالا شماره رو اشتباه میگیرید .تماس بگیرید در خدمتم

بالا